Тосунь був відомий викладач Zen. Він жив в декількох храмах і навчався в різних провінціях. Так багато його послідовників, зібраних на останньому храмі, він відвідав, що Тосун сказав їм, що він збирався зупинитися назавжди. Він консультував, щоб залишити і піти, де вони бажали. Після цього ніхто не міг знайти його слід.
Через три роки одна з його студентів виявила, що Тосун був живий в Кіото з кількома ягнятами під мостом. Він відразу ж засвоюється Тосуну, щоб навчити його.
«Якщо ви можете зробити те, що я роблю протягом декількох днів, я погоджуюсь», - відповів Тосун.
Так колишня студентка вдягнена як мангар і провів день з Тосуном. На наступний день загинув одну з бджіл. Тосунь і його учням здійснили тіло на ніч і спали його на гірському схилі. Потім повернулися до свого укриття під мостом. Для решти ночі Тосунь був гаслом, але студент не може спати. Коли вранці прийшов, Тосунь сказав: "Ми не повинні запитати їжу сьогодні." Наш мертвий друг залишив нам щось. Але учні не могли ковтати шматочок.
«Я повинен сказати, що ви не можете діяти як мене», - сказав він. Поверніть і ніколи не турбуйте мене знову.