Зе Салдана

4 січня 2012

Це гріх не дивитися на дівчину з такою фігурою, хлопець за Zoe знає це. У ультрамодний худий, її стругані ніжки виглядають чудово, і насправді ці штани були основною стильною перевагою Зої 4 січня цього року. В іншому випадку нічого особливого, але зрозуміло, що Saldana спробувала і підібрав колірну гамму.

19 січня 2012

У довгому червоному светрі зірки Аватар приступив на бізнес.

31 січня 2012 р.

Бажаю всім взимку, як США. Завдяки цій погоді ви також можете пропагувати і не хвилюватися про своє здоров’я (особа полягає в тому, щоб взяти термоси з гарячим напоєм, оскільки Zoe Saldana зробив, і ізолювати ноги). Чудовий повсякденний образ був обраний актором для поїздки на бізнесі, як правило, на чотири плюси. Я не знаю, чому сонцезахисні окуляри Zoe і літній шарф, але це інша історія. Що таке те, що він виглядає свіжим і не на всіх на 33.

22 лютого 2012

Зое в Beverly Hills розташувалася папарази, і вона також бачив їх. Очі на очі, щоб говорити. На акторці універсальна річ для всіх випадків - бежева траншея, яка збиває з строгим луком з синього сорочка і вузьким чорними брюками. До речі, окуляри теж. Я не був до Сполучених Штатів, і сонце світить цілий рік.

22 лютого 2012

По-перше, в той час як вона була доведена до denounce Zoe's Assistant. Навіть в такому недосвідченому фото ви можете побачити, що фігура Saldana є правою.

10 травня 2012

Zoe прибуває в готелі SoHo в Нью-Йорку. У верхній частині ансамблю є як цікавим, так і красивим (білим ідеально підходить для мулатто), але тут дно накачується (контурні джинси і плетені полу взуття - це, як правило, те, що шкода?). Saldana продовжує захищати за допомогою темних окулярів.

11 травня 2012

Зое ходить з сестрою в Нью-Йорку. Як добре роздягається, але тенденція все ще молодша Saldana, тому що вона на її літньому смугастому плаття, сандалі-гладіатори, очищають над плечем і окулярами la Ozzy Osbourne. Цибулю комфортні і стильні, але що ще потрібно для приємної прогулянки з сестри?

13 травня 2012

Зірка в метро? Хто не буває... Зої і її сестра чекають на одну з станцій. Підвісна актриса в простому білому сорочку і довга спідниця виглядає чарівно, але ці спідниці на підлозі вже так нудно, що не можна дивитися на них без преюдії. Одне з двох людей зношуються зараз. Так, жіночний, так, милий, так, можливо навіть модний, але де ми шукаємо індивідуальність?

18 травня 2012

Leaving the New York Hotel Saldana випрямляє її волосся і одночасно демонструє надміцний образ. Найкрасивіші, я дуже люблю цей перехід кольорів, який зараз більш актуально, ніж коли-небудь, якщо ви вірите стилісти і модні блогери.

29 травня 2012

Зої на прогулянках в Нью-Йорку. Загальний чорно-нарядний.

р.