Зе Салдана

4 січня 2012

Це гріх не дивитися на дівчину з такою фігурою, хлопець за Zoe знає це. У ультрамодний худий, її стругані ніжки виглядають чудово, і насправді ці штани були основною стильною перевагою Зої 4 січня цього року. В іншому випадку нічого особливого, але зрозуміло, що Saldana спробувала і підібрав колірну гамму.

Зе Салдана

19 січня 2012

У довгому червоному светрі зірки Аватар приступив на бізнес.

Зе Салдана

31 січня 2012 р.

Бажаю всім взимку, як США. Завдяки цій погоді ви також можете пропагувати і не хвилюватися про своє здоров’я (особа полягає в тому, щоб взяти термоси з гарячим напоєм, оскільки Zoe Saldana зробив, і ізолювати ноги). Чудовий повсякденний образ був обраний актором для поїздки на бізнесі, як правило, на чотири плюси. Я не знаю, чому сонцезахисні окуляри Zoe і літній шарф, але це інша історія. Що таке те, що він виглядає свіжим і не на всіх на 33.

Зе Салдана

22 лютого 2012

Зое в Beverly Hills розташувалася папарази, і вона також бачив їх. Очі на очі, щоб говорити. На акторці універсальна річ для всіх випадків - бежева траншея, яка збиває з строгим луком з синього сорочка і вузьким чорними брюками. До речі, окуляри теж. Я не був до Сполучених Штатів, і сонце світить цілий рік.

Зе Салдана

22 лютого 2012

По-перше, в той час як вона була доведена до denounce Zoe's Assistant. Навіть в такому недосвідченому фото ви можете побачити, що фігура Saldana є правою.

Зе Салдана

10 травня 2012

Zoe прибуває в готелі SoHo в Нью-Йорку. У верхній частині ансамблю є як цікавим, так і красивим (білим ідеально підходить для мулатто), але тут дно накачується (контурні джинси і плетені полу взуття - це, як правило, те, що шкода?). Saldana продовжує захищати за допомогою темних окулярів.

Зе Салдана

11 травня 2012

Зое ходить з сестрою в Нью-Йорку. Як добре роздягається, але тенденція все ще молодша Saldana, тому що вона на її літньому смугастому плаття, сандалі-гладіатори, очищають над плечем і окулярами la Ozzy Osbourne. Цибулю комфортні і стильні, але що ще потрібно для приємної прогулянки з сестри?

Зе Салдана

13 травня 2012

Зірка в метро? Хто не буває... Зої і її сестра чекають на одну з станцій. Підвісна актриса в простому білому сорочку і довга спідниця виглядає чарівно, але ці спідниці на підлозі вже так нудно, що не можна дивитися на них без преюдії. Одне з двох людей зношуються зараз. Так, жіночний, так, милий, так, можливо навіть модний, але де ми шукаємо індивідуальність?

Зе Салдана

18 травня 2012

Leaving the New York Hotel Saldana випрямляє її волосся і одночасно демонструє надміцний образ. Найкрасивіші, я дуже люблю цей перехід кольорів, який зараз більш актуально, ніж коли-небудь, якщо ви вірите стилісти і модні блогери.

Зе Салдана

29 травня 2012

Зої на прогулянках в Нью-Йорку. Загальний чорно-нарядний.

Зе Салдана р.