2260
Фото Лорди Леон
Мадонна, незважаючи на всі упередження, шокує аудиторію знову і знову, і її дочку Лордес Леон тільки готовий до цього. Точно, вона не вона, яка готує, але і велика слава готує Лірди для цього. Кілька років тому, дочка Мадонна може стати перспективною актрисою, оскільки вона була запрошена на кілька проектів одночасно, але її мати проти неї і Лорди змушені відмовитися. “Я не хочу, щоб моя дочка була експлуатована з дитинства, я хочу, щоб її виростити і вирішувати, що вона хоче зробити.” На сьогоднішній день, 15-річний Lourdes Leon має безліч потенційних полів: вона може стати співачкою, як матір'ю, так і акторкою, і модним дизайнером, і просто соціальним. Хто вона є, будучи впливовою людиною її. Уже зараз кожен помітив схожість Лордів і Мадонни зразка 80-х, тому обов'язково варто чекати сюрпризів від дочки Королеви провокацій.
Хоча Lourdes не зірка, але всі передумови для такого статусу вона має. До речі, зараз Лорди з Мадонною на турі, де він займається костюмами своєї матері.
доб.200
1990Р. 2199Р.
3250Р. 3700Р.
, Україна
270263
Хоча Lourdes не зірка, але всі передумови для такого статусу вона має. До речі, зараз Лорди з Мадонною на турі, де він займається костюмами своєї матері.
доб.200
1990Р. 2199Р.
3250Р. 3700Р.
, Україна
270263