Nina Ricci Курортний комплекс 2013

З цієї колекції я буду носити кожну річ, тому вони так універсальні, жіночні і грайливі, і вам не потрібно налаштувати колірну палітру, на мій погляд, це буде йти для більшості жінок. Nina Ricci Resort 2013 складається з найбільш ніжності, жіночних силуетів, великої кількості м'яких відтінків, витонченості і, звичайно, романтики.

Петро Коппінг, творчий директор бренду, натхненний стилем 70-х і атмосферою нічного пляжу. І ще раз, будинок Ніни Риччі сюрпризи з величезним вибором вишуканих, грайливих і неймовірно витончених стилів.

Цей одяг стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, чуттєвість і універсальність. Грайлива краса сповнена почуття веселощів і легкості, а також спортивних нот – ця колекція чудово підійде для відпочинку, а не тільки.

9251118

Nina Ricci Курортний комплекс 2013 доб.10

Peter Copping керується винахідливістю дійсно вражаючих стилів – він відмінно приносить дух сучасної спонтаненості до спадщини модного будинку Ricci. Як говорить дизайнер: Я щасливий співпрацювати з брендом, який став втіленням бездоганної жіночності. Захоплення вірить, що для будь-якого модного будинку, в першу чергу, атмосфера важлива, не встановлена собача. Саме тому дизайнер прагне принести ауру жіночності в гардероб сучасної леді.

26918961

У цій круїзній колекції панує справжня вишукана романтика, приправляючи безтурботністю або безтурботністю в дусі Парижа. Всі курортні ансамблі є відображенням сутності типового клієнта модного бренду Nina Ricci – справжньою французькою, сексуальною, але абсолютно не вульгарною. Мереживні фріроли, стрічки і пір'я додають шарм прозорим нарядам.

Nina Ricci Курортний комплекс 2013 р.

Головною метою пана Коппа стала трансформація естетики бренду в щось хвилювання і чарівність. Він іноді робить своїх співробітників кидати в воду, посипати або покласти під паровим пресом занадто досконалі наряди. Такі експерименти роблять одяг ще більш оригінальним, але відмінно вписуються в повсякденне життя кожної жінки. Колекція круїзів Nina Ricci 2013 не був винятком і ідеально підходить для будь-якої модниці.

Nina Ricci Курортний комплекс 2013 , кв.м.

Nina Ricci Курортний комплекс 2013 Р