Збережіть свої ролі

«Я так щасливий (а) що я отримав цю роль», «О, як пощастило я працювати з цим режисером», «на множині я відчуваю себе вдома» і баблабла – стандартний набір фраз, які актори говорять на прем’єрах наступного фільму. Але після того, як правда виходить – зірки висловили свою вірну думку про певну роль. Виявляється, що зірки можуть не тільки своїх конкурентів, але і власних ролей. Давайте подивимося, що з акторів покажуть негативно про свої проекти:

Charlize Theron на "Gambling":

Дуже поганий фільм, я не можу додати щось інше.
р.

Можливо, актриса сором'язлива її малих грудей?

Метт Дамона на роль Ясона Борна на Борнянську після виходу її третьої частини нагадав, що франчайзинг захопив у тьба ви знаєте-що:

Я не винний Tony [Tony Gilroy], я розумію, що він повинен заробити гроші. Але мій Бог, що він отримав? Немає підключення до реальності. Сценарій є слабкою точкою всіх Bourne фільми, які зробили останню частину виглядати страшно. . . ?

І сказав, що він перезаступив і не мав на увазі Ґільрой.

Холе Беррі на крохмаль в Категорії:

«Університет сказав мені, що нічого хорошого буде прийти з цього проекту. Я вирішив прийняти шанс. Іноді ви повинні слухати свою інтуїцію. Не більше комів і супергерої.

Джордж Клонею на роль в Бетмені, в якому, як ви пам'ятаєте, актор показав голі дупи:

"Я, кіно смоктати. Ви самі бачите.
р.

Jessica alba на роль Sue Storm в Fantastic Чотири

«Для того, щоб захопити все це клонування. Більше не буде перетягнути мене в такі проекти.

Katherine Hagel на її роль в a трохи вагітна:

Ця роль є специфічною, вона буде любити сказати, що я пишаю його.
р.

Міккі-Рурке на роль у фільмі «Гами пристрасті» з Megan Fox:

"Ох. Ще один страшний фільм. Не дивно, що це обмежено.
49933834

Шиа ЛаБеуф на роль Сама Вітвіка в трансформаторах:

«Я не хочу бути занадто гордим за цю роль. Це просто фільм про боротьбу з гігантськими роботами.

Colin Farrell на своїй ролі в Майямі Поліції. Заступник відділу:

Майямі поліція? Спочатку мені сподобалося цей фільм, але потім я зрозумів, що нічого не було.

Michelle Pfeiffer на роль в «Griolin 2»:

«Я знаю, що це не дуже добре, щоб не послухати картину, яку ви були, але нічого не можна зробити про це. й