Збережіть свої ролі

«Я так щасливий (а) що я отримав цю роль», «О, як пощастило я працювати з цим режисером», «на множині я відчуваю себе вдома» і баблабла – стандартний набір фраз, які актори говорять на прем’єрах наступного фільму. Але після того, як правда виходить – зірки висловили свою вірну думку про певну роль. Виявляється, що зірки можуть не тільки своїх конкурентів, але і власних ролей. Давайте подивимося, що з акторів покажуть негативно про свої проекти:

Charlize Theron на "Gambling":

Дуже поганий фільм, я не можу додати щось інше.
Збережіть свої ролі р.

Можливо, актриса сором'язлива її малих грудей?

Метт Дамона на роль Ясона Борна на Борнянську після виходу її третьої частини нагадав, що франчайзинг захопив у тьба ви знаєте-що:

Я не винний Tony [Tony Gilroy], я розумію, що він повинен заробити гроші. Але мій Бог, що він отримав? Немає підключення до реальності. Сценарій є слабкою точкою всіх Bourne фільми, які зробили останню частину виглядати страшно. . . ?
Збережіть свої ролі

І сказав, що він перезаступив і не мав на увазі Ґільрой.

Холе Беррі на крохмаль в Категорії:

«Університет сказав мені, що нічого хорошого буде прийти з цього проекту. Я вирішив прийняти шанс. Іноді ви повинні слухати свою інтуїцію. Не більше комів і супергерої.
Збережіть свої ролі

Джордж Клонею на роль в Бетмені, в якому, як ви пам'ятаєте, актор показав голі дупи:

"Я, кіно смоктати. Ви самі бачите.
Збережіть свої ролі р.

Jessica alba на роль Sue Storm в Fantastic Чотири

«Для того, щоб захопити все це клонування. Більше не буде перетягнути мене в такі проекти.
Збережіть свої ролі

Katherine Hagel на її роль в a трохи вагітна:

Ця роль є специфічною, вона буде любити сказати, що я пишаю його.
Збережіть свої ролі р.

Міккі-Рурке на роль у фільмі «Гами пристрасті» з Megan Fox:

"Ох. Ще один страшний фільм. Не дивно, що це обмежено.
49933834

Шиа ЛаБеуф на роль Сама Вітвіка в трансформаторах:

«Я не хочу бути занадто гордим за цю роль. Це просто фільм про боротьбу з гігантськими роботами.
Збережіть свої ролі

Colin Farrell на своїй ролі в Майямі Поліції. Заступник відділу:

Майямі поліція? Спочатку мені сподобалося цей фільм, але потім я зрозумів, що нічого не було.
Збережіть свої ролі

Michelle Pfeiffer на роль в «Griolin 2»:

«Я знаю, що це не дуже добре, щоб не послухати картину, яку ви були, але нічого не можна зробити про це. й
Збережіть свої ролі