Незламна краса

На початку багато виробників подарували перевагу Делону, зануривши, що він був занадто ручним. Але Лукіно Вісконті, що входить до неореалізму, спеціально запрошують Аляну до Рокко та його братів, а потім охарактеризував свою дивовижну появу в бароко краси Леопарда. Мікеланджело Антоніні, в його екліпсі, контрастна домішка Delon з відхиленими рисами Моніка Вітті. Його зовнішній вигляд був занадто неприпустимим, що він здавалося іноді ще, оскільки нічого не може турбувати гармонію обличчя Делона. Краса була майже стандартною. Майже відразу фраза «красивий як Делон» з'явилася в колорівноваженому використанні, що перешкоджає ригіду «Делон-Аполло». По суті, він був чистою формою, яка може бути заповнена будь-яким, хоча це був вигляд, який перетворив Alain Delon в міф.

Глазіп і ромби навколо Делона багато. Навіть сам актор припускає: Історія мого життя настільки неймовірна, що жоден журналіст не може описати його. Тільки Bernard Violet вирішив написати книгу «Таємні з'єднання Alain Delon», яку ми можемо сказати, таємно публікуємо видавничий дім «Flammarion» у 2000 році. Всі інші видавці бояться переходити в конфлікт з Делоном.

Вилет ретельно вивчив всі факти біографії свого героя і навіть перевернув його висновки задокументовано. І все ж, після того, як ховаються гори інформації, спілкуючись з усіма сортами друзів, в тому числі ворогами Делона, письмо книгу і, нарешті, видавши його, Бернарда все ще прийнята: Я не знаю, де починається реальність і фантастика.

8 листопада 1935 р. в м. Сеу, Верхній відділенні. Той факт, що дитина неймовірно красива, він був зрозумілий відразу, але його характер далеко від ідеальної почав проявлятися поступово і не був занадто приємним бонусом до його ангельського зовнішнього вигляду. Багато людей навколо нього були в першу чергу захоплені поєднанням протилежних рис характеру: очевидна подарованість, але в той же час примхливаність, неспокійливість, конфлікт. Опанував читання і писати дуже швидко, нехай з помилками. Алайн переглянув все на льоті і був схильний до неймовірно точної імітації.

Делегація батьків, коли він був 4 роки. Ця подія сильно постраждала йому, за ним він пам'ятає майже нічого від цього періоду, але відчуття безсоніжності він запам'ятався назавжди.

З кожним батьком відразу отримав нову сім'ю, Аліна, коли він був 8 років, був відправлений до школи-інтернату, з якого він був прослужений багато разів для непереносимої поведінки і гомоліганізму. Дуже скоро всі школи відмовилися приймати Делон. Аллен і я були досить стрункі. Це призвело до скасування відвідувань з батьками в неділю. Покарання може служити ляпасом, і куркою в засобах, і поході по дворі, і довге коліно з перехрещеними панелями на своєму ліжку в гуртожитку.

В результаті її матері посіла Аліна в її сім'ю і в 1951 році Делон переходив в школу алвера, одночасно працюючи в магазині алвера, а потім в ковбасному магазині, майстерно володіючи ножем. Після багатьох років Делон розповість про те, що він єдиний актор, який знає, як правильно вирізати шинку і зробити запечена паштою. І в його запасному часі майбутній зірку займався велоспортом і боксом.

Алаїн не міг знайти спільну мову з матір'ю – вони часто сварилися, і мати не приховує її прагнення до сина, щоб вийти з зовнішнього вигляду.

І в 1953 році Делон був в парашутних військах Морського корпусу, після чого він відразу пішов до війни в Індочині. Насправді, Аліна хоче стати тестовим пілотом, але коли він і батько прийшов, рекрутинг до льотної школи був закінчений, а наступна повинна відбуватися лише через 8 місяців - ні, ні батьки не хотіли чекати, що довго, і Аліна погодилася приєднатися до морів.

У дисциплінарному батальйоні з однаковою тематичною природою. У інтерв’ю актор описав час як «щастя». Він сказав, що він був там, і там не потрібно було заважати.

р.

Після 4 років Аліна повертається в Париж. Зняв квартиру на двох з другом на Півальському місці, а його життя потім складався з життєрадісних компаній, дівчат, роботи як офіціантка і газетний поставник. Поки Гаррі Вілсон, мисливець за Голлівуд, вийшов на нього. Досягнення Гаррі потім встановити один стан: Аляйн мав дізнатися англійську мову за 3 місяці, а контракт у Голлівуді протягом 7 років.

Як би доля Делона, якщо він підписав, що договір невідомий, але З огляду на те, що довіряли в обличчя дружини французького директора Yves Allegre. Немає дзвінка. Я повернувся з Індочину 1 травня 1956 року, перерву і живу, як і всім іншим, і один вечір, запровадив мене дружині Ювсегра. Вона сказала мені, - Я точно так, що мій чоловік шукає для свого фільму. Ви повинні зустрітися з ним. Я зустрівся з ним. Поговорили два години. Наприкінці розмови він вирішив дати мені роль Роланда в Коли жінка перекладається.

Починав свою кінотуру.

Аляйн. На початку 1960-х років став найвищим платним актором Франції. Його роялті за кожний фільм було 100 млн «старих» франків. Він був ще більшим, ніж його зірка друг і наставник Жан Габін.

Але після того, як деякий час, Делон один актор став недостатньо, він хотів спробувати себе в кінорежисі.

619182р.

У 1964 році Делон заснував кінокомпанії Delbeau Productions - почав займатися виробництвом. Після 10 років він відкрив свою другу кінокомпанії Adel Films. Зібрано понад 20 фільмів, які мали відмінні комерційні успіхи, були насправді якісні фільми. Наприклад, Монсієв Клен отримав престижну премію Cesar. Це мій найкращий фільм як продюсера, так і найкраща роль, яку я коли-небудь грала, – допущена один раз Alain Delon. Делон має не тільки власну кіностудію, але і авіакомпанію «Трансуніті», крім того, його ім'я і прізвище він зробив запатентований бренд, під яким вони виробляють сонцезахисні окуляри, одяг і багато іншого, що ви можете придбати.

Alain Delon був не менш успішним бізнесменом.

Він також володіє власним стабільним, коней, який успішно бере участь в гонках, меблевій заводі, мережі магазинів дамської білизни. Alain Delon є дуже успішним на ринку. Відомий актор – серед найбагатших людей Європи не тільки через його комісійні та рекламні кампанії.

Делон має більшу нерухомість біля Орлеан і розкішну квартиру в Парижі.

Для мене реальна розкіш є можливість зробити те, що я хочу, коли я хочу, де я хочу.

р.

Жінки такої ручної, звичайно, не залишають на хвилину. І якщо одна з яких причин була зникне від свого життя, то інші відразу приймали вакантне місце.

Тільки один не впадав жертви його писання. Є легенда, за якою Альона Делон і Фучино Віскотті під час зйомок фільму «Leopard» зробила ставку: Visconti заявили, що Delon не зможе спокусити Claudia Cardinale, і був правий, і Delon втратив, що bet, але він ще друзів з Claudia.

Коли директор запросив Ром Шнайдер до фільму «Різина», він обіцяв зустріч з талановитим партнером, при цьому маловідомий, але перспективний. Я повинен сказати, що він інтригований ром. Аліна Делона, потім 23, зустрілася з нею в аеропорту з букетом красивих троянд.

Ром не знав французів на часі, а Аліна не розуміла слова німецької мови. І ще вони змогли «неготовити» і піти в одну з найрозкішніших ресторанів «Лідо», де молоді люди почали спілкуватися з використанням лицьових виразів і жестів.

р.

У той же час Ромі дуже любили і стільки розчинявся в коханні. Він стане невидимимим в тіні слави талановитого закоханого. Ця пристрасна і чарівна романтика ніколи не закінчилася пропозицією руки і серця. Алаїн, після 6 років відносин, тільки відійшов від Ромі, поломивши її серце і життя. Під дверима вона знайшла великий букет троянд і примітки прогулянок. Роми любили Делон для відпочинку свого короткого життя.

р.

Для мене жіноча привабливість є свого роду епіфані. Не важливо колір шкіри або волосся, але ви бачите жінку і є чудовим спалахом. Це пам'ятка!

У зв'язку з Ром Делоном досить швидко одружився з Наталією Бартелемою, з яким жив 4 роки і хто дав йому сина Антонія. Після Наталії був Михайло Темний - з нею Аляйн був 15 років і зламався через нездатність мати дітей, але колишні дружини зберігали дружні зв'язки, тоді з Катериною Піроні, а Розелі Ван Бремен, які народжували свою дочку Аннушка і сина Алайн-Фабен, з яким він також зламав. І тепер Елона.

До речі, Делон написав, що він завжди був ревнощом Жан-Паулу Белмондо, так як він завжди мав сім'ю, і навіть клан, при цьому почуття самотності майже ніколи не пускати.

По-друге, не зовсім суперечать історії з Белмондом. Не тільки тут завжди була непідступна суперництво між ними, але після спільної зйомки в Борисаліно, Белмондо згадується один раз на плакатах фільму, і Делон два - чому це сталося, це так реально і зрозуміло, чи дійсно Жан-Паул був відхилений або ні. Але той факт, що вони не зустрілися знову на набір до 35 років пізніше.

р.

Ймовірно через це постійне почуття самотності, Делон любить собаки дуже багато всього життя. Він був 35 в цілому. Я виріс з собаками і провів своє життя з ними. Перший був Доберман назвав Галу. Одного разу я йшов на неї і пробив її в ас. Вона сіла. Вона дивилася на мене і я бачив, що вона лікувала. З тих пір я розумію все і тепер мої собаки завжди посміхаються. Навіть якщо вони трапляються з маленькими бульбами.

999 р.

р.

Не існує сенсу у списку фільмів, в яких працював Дельон, а також режисери, з якими він працював, кожен знає, що його кар’єра в кіно розвивалася в найбільш блискучому вигляді. Аліна може цілком вірно вимагати, що він зробив себе, приймаючи саме своє унікальне місце, яке він має право бути гордим. Моя мама дала мені вигідний вигляд. Ось мій головний юрту. Ви повинні бути ідіотом, щоб зробити кар'єру з неї.

191164

Його країна, оцінюючи свої заслуги, присуджено Делон наказу про заслугу, що, не дивно, він довго мріяв. Недостатньо, визнання і почуття попиту недостатньо. На церемонії всесвітньо відомий актор сказав: Я не маю нічого довести. Не потрібно ставити самостійно. Я просто поставляю себе в моєму місці. І ніхто не збирався сперечатися з цим - Альона Делон завжди буде "інтегрована частина образу Франції", її красива спадщина.

Делон оголосив про закінчення своєї кар’єри в 1999 році. Але пауза була два роки, актор знову почав діяти, тільки зараз в телесеріалі. Хоча він поставив його таким чином: Мій фільм помер з мене. А телевізор показує, що я роблю, як театр, нічого спільного з кіно. Я не зламав своє слово, щоб знову стріляти. І все ж він був трохи хитрим, Делон не сказав, що все ще було деякі рефлексії і самоіронії - в 2008 році Делон повернувся до набору. Він грає пародію себе - Гая Юлій Цезар в комедії "Астерікс на Олімпійських іграх" - і зовсім не гасить. Дуже довго оцінити всі долони і вниз, щоб подивитися на себе в дзеркалі, як цезар, який не може вийти з власного відображення.

р.

А в 2008 році напередодні свого 73-го дня народження Делон з'являється перед аудиторією в новій ємності - театральний режисер виробництва «Любовських листів», в якому він відігравав основну чоловічу роль.

Чоловік в кіно, на мій погляд, належить до моєї епохи. Зараз концепція маскулінності відноситься до спортсменів. Я теж часто зарахував особливості ідеального чоловіка, і це не турбує мене взагалі: якщо вам подобається це так багато - для здоров'я, не схожий на це - нічого страшного.

Я думаю, що це стає менше і менше мусульмани. Я чую жінок, що не існує реальних чоловіків! Що я не можу кинути двадцять п'ять років!

У 2009 році Alain Delon стала обличчям нової рекламної кампанії для чоловічого аромату Eau Sauvage від Dior. Але вони не запрошували його, але ... молодий Делон, той, хто залишився вічно молодим і красивим в кадрі. Ця фотографія була прийнята в 1966 році в Санкт-Петербурзі. Alain перевернув 31 в час. До речі, за цікавим збігом, він був в тому ж році, що був створений знаменитий Саувейт.

1286434

Щоб зберегти форму, зробіть любов і пити багато води, і це універсальна порада від Alain для всього часу.

Ви коли-небудь відчуваєте щасливу роботу? Я відчую його. «Знайди хвилину, що кажуть «Мотор!» і хвилина, яку кажуть «Стоп!» – це той момент, коли він був 34. й

Наступного тижня, моя дочка і я буду читати гру, яку ми будемо грати разом. Це справжня радість, щоб грати з дочкою. Після цього я можу помирати в миру! – і це знову про щастя, але через 32 роки.

р.

Делон дійсно як вразливий і жорстокий, як правило, сказав він, або це просто захисна стіна, яка була побудована з руїн щасливого дитинства, коли він зіткнувся з відторгненням і почуттям безтурботності у віці, коли він викликає найбільш незрівнянну шкоду і листя ненависних ран на своєму серці? Можливо, все своє життя від жінок, які любили його, він в першу чергу від себе відбігається - покинутий і непотрібний, хто боявся знову. Я не думаю, що ми коли-небудь знаємо, що був позаду, що бездоганно красиве обличчя. Але ми можемо знову виглядати і знову.

Яка любов до тебе?

Уранці я зателефонував з моєї дочки, яка любов до мене, але тоді Дулон думає і додає обличчя до моєї любові, як Romy Schneider.