Курортний комплекс Chanel 2013

На мій погляд і смак це чудова колекція! Це дивовижна. Так, не всі речі підуть, і я не зносу всіх, але хочу спробувати все і, як це повинно, закрутити перед дзеркалом. Нехай вічні класики роблять світ краще і вишуканим. Але такі ансамблі, як чарівна пендель, змінити світ і пофарбувати її дивно новими квітами, даючи цікаві шанси.
Знаменитий будинок Чанель, щоб показати свій новий курорт 2013 вибрав не щось, але справжній Палац Версальлес. Вони говорять, що коли перша модель з'явилася перед аудиторією, вони, як і мене, не можуть стояти сюрпризом і захопленням.
Карл Лагерфельд, який надихнув суд моди Луї XIV і стиль Марі Антоінетта, створив чарівно помпійне зібрання, насичене брами з елементами бароко.
Але просто відреставрувати вишукані тренди, безумовно, призведе до атмосфери кошеня.
І секрет успіху Chanel в кінці був саме поєднання футуристичних і екстравагантних деталей з насиченим золотом декором. Чудові гофровані елементи, пишні спідниці та білі мережи приносять повітряне почуття розкішу до колекції.

р.

Як можна відразу побачити, що відображення круїзної колекції Chanel став незвичайним і яскравим. Всі моделі були в кольорових рукавах, шикарних суконь і бароко костюмах.
Надзвичайно радує колірну палітру очей, яка складається з світлих, пастельних і золотистих відтінків. З чудовими нарядами, які надсилаються до королівських часів, красиво контрастують джинсових ансамблів, які, навпаки, легко повертаються назад до сучасності.
Карл Лагерфельд завжди мав незрівнянний подарунок трендів токарного кошеня в сучасних тенденціях.

Р

р.

2376972

8016545

Відомий дизайнер стверджує, що його новий курорт 2013 переповнений духом чуттєвості. Supermodels Lindsey Vixon і Joan Smalls дихають життя в ефектні наряди, а чудовий сад з фонтанами став ідеальним фоном для цієї досить театральної колекції.
Лагерфельд представив образ свого роду ультрасучасних Марі-Антойнета, який не відмовляється від розкішних аксесуарів і стилістичних елементів. З цим він продемонстрував всі модницьким баченням футуристичних тенденцій.

Р

Рожеві, сині і світло-зелені тони приваблюють приголомшливо жіночу привабливість до одягу Chanel. Бруска використовується тут, прикрашений розкішними купальниками, сукнями та спідницями, які зробили ці наряди дійсно іконічні.
Сучасний святковий одяг, який доповнюється взуттям на товстій підошві і яскравими в'язницями, швидше за все, стане найоригіналом і дивовижною новинкою сезону.

р.

р.

98980Р

Габаритний зображення

97764696

1948-1604 р.

Р

р.

р.

3610Р. 4200Р.

154457