861
Прохолодні хлопці.
Не просто гламурні жінки, які люблять кишеничні собаки. Дуже смішний вигляд жорстоких чоловіків, які лякають
50 цент і Oprah Winfrey (ім'я цього собаки) Вона навіть має свою власну сторінку Twitter, додати twitter.com/#! / OprahTheDog
Герард Булер і його Лоліта
Орландо Bloom і mini-dog, ім'я якого не можна дізнатися
Бруней-Даруссалам Музикантар почав Facebook сторінку для Коди на www.facebook.com/KodyVanHalen
Adrian Grenier з його міні вихованець
Josh Duhamel і Зо
У повсякденному житті, як футболіст Віктор Круз і його Чихуа є справжніми францами.
р.
Mickey Rourke назвав одне з своїх домашніх тварин екзотичне ім'я Jaws, я думаю, що інший має не менш синорусне ім'я.
3610Р. 4200Р.
Гиселе Бундчена чоловік Tom Brady. Американська футбольна зірка ходить для сімейного собаки
Hugh Джекман і Stella's французька Bulldog
р.
Evan McGregor транспорт Зіггі
50 цент і Oprah Winfrey (ім'я цього собаки) Вона навіть має свою власну сторінку Twitter, додати twitter.com/#! / OprahTheDog
Герард Булер і його Лоліта
Орландо Bloom і mini-dog, ім'я якого не можна дізнатися
Бруней-Даруссалам Музикантар почав Facebook сторінку для Коди на www.facebook.com/KodyVanHalen
Adrian Grenier з його міні вихованець
Josh Duhamel і Зо
У повсякденному житті, як футболіст Віктор Круз і його Чихуа є справжніми францами.
р.
Mickey Rourke назвав одне з своїх домашніх тварин екзотичне ім'я Jaws, я думаю, що інший має не менш синорусне ім'я.
3610Р. 4200Р.
Гиселе Бундчена чоловік Tom Brady. Американська футбольна зірка ходить для сімейного собаки
Hugh Джекман і Stella's французька Bulldog
р.
Evan McGregor транспорт Зіггі