Фото Андреа Малахова

Жіноче обличчя телеканалу «Перший» – хост Єкатерина Андрєєва, але чоловіче обличчя того ж каналу – телеведучий Андрей Малахов, який буде обговорюватися в цьому пості. Відомий 40-річний шоумен вже багато років працює в ряді, адже назад в 1992 році вона зробила оповідання для програми «Святий з Сергієм Алексєєвом», а також голосував і написав авторські тексти для розділу «Все на планеті». Тепер це 2012 і він все ще працює безщільно, хоча зараз плоди більш помітні. Малахов став популярним, багатим і відомим, а нещодавно отримав власну сім’ю, одруживши видавець журналу «ELLE» Наталія Шкульєва. Все в своєму житті є дрібним, але він заслугував його, бо в юнаці він не спав дні, але займався саморозвитком і самоосвітою. Закінчив музичну школу в класі скрипки, закінчив вищу школу зі срібною медаллю, а також закінчив факультет журналістики Московського державного університету з червоним дипломом. Розумний, спортивний і помітно добрий чоловік з залізними нервами (далі – вони говорять) краще, ніж його, ймовірно, може кілька з сьогоднішнього лідера).

На численні запити. Весняний аватар!

З коханою дружиною Наташа:

Сонце:

Відвідування бабусі Буран!

Нова стрижка для вечірки Zumba! :

Христос воскрес!

Сім'я тут! Ніч на віллі!

20 хвилин до дільничних станцій близько.

Отримай тепло на терасі ...

Венеція, +16, сонний. Ми на водній дорозі.

Ось як дивує кінець. Моя дружина б’є мій мамохізм з мене!

Добрий день. Просто поголені Діма Дужев.

Дружина щаслива!

На ДР в однокласнику журналіста МСУ Ігор Гусков. 608 DAS Кімната на вулиці Щеверніка назавжди!

Старий Новий рік в Squirrel! Дякуємо всім, хто привітав мене! :

Різдвяний обід на SHA!

Сніданок з талановитими молодими людьми!

Різдвяний балет на Великий. La Scala тур.

Проживання в лаунж-салоні яскравіше спогадів про феєрверки.

Допоможи мені скидати! Про нас

Вечірня сесія. Жовтень кіно. Сюрприз в номері:

Андрій і модель Марина Линчук:

3610Р. 4200Р.

Зустрівшись з коханою матір'ю!

Сімейний обід в хайта.

Андрій з дружиною та Яною Рудковською:

З Victoria Bonia, її багатомільйонер цивільний чоловік Alex Smurfit, і їх тримісячна дочка Angelina (вони з'являться незабаром в Let Them Talk):

3610Р. 4200Р.

Андрій Малахов Твіттер: twitter.com/a_malahov

Категории

Смотрите также

Новое и интересное