Фантастика цього генія жаху може бути тільки загиблим. 64-річний Степан Едвін Король створює такі захоплюючі літературні твори, які вони не тільки читають, але і по-іншому виглядають, тому що створення короля зробила величезну кількість фільмів. «Шинінг», «Шевшанк Втеча», «Зелена кришка», «Це», «Каррі», «Місерія», «1408», «Мгла» ... цей список може піти на невизначений термін, але водночас ми не частково компренували таємницю того, що люки в голові цієї дійсно неординарної людини. У своєму інтерв'ю з журналом «Esquire» він відчинив вівці секретності і розповів про себе, його життя і ставлення до того, що відбувається навколо нього. І він, думки якого були зануренням протягом десятиліть з великою кількістю дивних і невибагливих відомостей, виявилося, що це дійсно цікавою людиною.
Я літературний еквівалент французької фрі з великим Mac.
Все, що я пишу свої коріння в одній історії. У старшій школі я відчував дівчину. Потім зламали. "Я повинен дивитися на інших людей", - сказала вона. "Попереду я сказав. Я знову зустрівся. Вона мала синець під очима. "Я не хочу говорити про це", - сказала вона. Потім ми сідаємо і відвертаємо каву. Вона була німою, а потім лопається через. З'ясував, що вона побачила ще одну чуваку, і що один раз попросив її зробити, і вона відмовила йому. І він потрапив її. Я пам'ятаю, «Ви повинні відчуватися перед тим, що щось відбулося, і ви були страшні?» "Ні, - сказав вона, і я пам'ятав її слова для життя. Ми ніколи не відчуваємо небезпеку, яка дуже близько.
Я пішов з терапевта один раз. Вона сказала: "Ви повинні уявити, що всі ваші страхи є кулькою, яку ви можете просто покласти руки". Я сказав, Дівчина, мед, Я живий страх. Чи не тільки Чорнобильський саркофаг досить покривати мій страх. й
Ви можете зробити натхнення з усього світу. У моїй книзі "Нічовий зсув" є оповідання "Drop" - про прасувальну машину, яка трохи сердитися з світом. Ідея прийшла до мене року, я працюю в пральні. Я працюю з хлопцем, який втратив руки на цю роботу, з двома металевими гаками, що приклеїли його передпліччя. Ви знаєте, що є деякі речі роботодавців, які забувають, щоб розповісти вам, коли ви надаєте заявку на нову роботу. Цей хлопець забув, щоб розповісти вам, що хтось, хто працює на роликовій машині, не повинен носити краватку. Що шокувало мене, що коли всі милили руки після зміщення, він запитав когось, щоб відкрити воду і мити його гачки спокійно під краном.
Я не хочу писати книги. Я не сидю в бібліотеках, не робіть екстракти, не підкреслюйте що-небудь де завгодно. Я просто сидю і пишу ебать слів. Зателефонуйте мені ковбасу. Так, я чортую ковбасний письменник. Що я пишу ковбасу. Сісти і їсти. Я погоджуюсь з цим і не приймати ніяких претензій: Я ніколи не дам ковбасу для блюги ікрою.
Я поважаю страху. Він організовує людей. Наприклад, якщо можна уявити такий вибір, я ніколи не літаю літаком, який весь екіпаж не боїться літати.
Я завжди літаю бізнес-клас. У разі катастрофи я хочу бути якомога ближче до неї.
180949 р.
Хороші ідеї, як і молодий. Ви можете відштовхувати її від вас, але вона все ще буде на далекому кінці гумки. вона не вмирає там, вона просто спить. А потім, коли ви забуваєте про неї, вона повернеться назад і ляпасить вас в голову.
Тексти пісень, а це означає: Література є правдою, загортається в брехні.
Талант не статичний. Він або виростає, або він гине.
р.
Я дуже дивний або навіть страшний. Не вірно. У мене є серце маленького хлопчика. Пиття скла в скляному деканті на столі.
Тільки ваші вороги підкаже вам правду. Друзі та закохані нескінчуються, заплутані в Інтернеті зобов’язань.
Найголовніші речі найважчіше вводити в слова. Іноді виходить, що ми засвоювалися своїм почуттям, бо слова роблять наші почуття бездоганними.
р.
Написання про своє життя складно. Це як секс: це краще, ніж писати про це.
Я тільки пишу про речі, які скажуть мене. Я ніколи не писав про змії, я не піклуюся про них. Я люблю писати про щурів - ці сірі базірки рубають мене багато іншого.
Вражаючі люди з книгами стають все більш складними. Я вже занурився телевізором, тому я тут не зможу.
р.
Кокаїн - подарунок. Завжди на кнопці. Я почав використовувати його в 1979 році і продовжив напевно вісім років. Не занадто довго, щоб дійсно отримати гак, але, звичайно, довше, ніж Друга світова війна.
Мені здається, що марихуана не тільки повинна бути повністю легалізовані, але вона також повинна бути виконана домашня робота для тисяч однодумців. Для мого дому, це буде подарунок від Бога. Можна взяти хорошу домашню посадку трави, але буде набагато краще, якщо люди відкрито вирощують її в теплиці і використовують добрива.
Я почав п'яти хвилин, закон дозволив мені. Я завжди відвертаю, щоб випити. Я ніколи не розумію пиття в компанії.
Я ніколи не буду брати участь в суді. Якщо моя дружина гине завтра, а середина приходить до мене і говорить, що моя дружина тільки потрапила в дотик і збирається розповісти мені щось дуже важливо.
Монстри і привиди існують. Вони завжди живуть і борються між собою, і іноді вони перемагають.
Кінотеатр не б’є книг. Всі ці хлопці, як Kingsley Amis говорять: книга мертва, суспільство ковзає в квагмір, культура руйнується, ідіоти, імбекінці, телебачення, поп музика, дегай, дегенерація і все це. А потім все раптово там Гаррі Поттера, 734-сторінка ебатьіна, яка йде в п'ять мільйонів копій за дванадцять годин. Не скажеш про себе.
, Україна