Джефф Девін.

Відомий фотограф Джефф Девін в даний час вважається кращим фотографом серфінгу у світі, який за 45 років зацікавлений в серфінгу не стільки, скільки спорту, але як спосіб життя.
Джефф народився і піднявся в Каліфорнії і почав зйомки друзів, які були серфінгу в 1960-х роках. Після цього він співпрацював з багатьма журналами для серфінгу і подорожував по всьому світу, відвідавши найбільш «серфінг» місця. Автор фоторедактор журналу Surfer, який володіє найбільшим архівом фотографій, присвячених океану, серфінгу та серфінгу.

На продовження поточного літньої пляжної теми я пропоную зануритися в унікальну атмосферу 1970-х - в цікавому і безтурботному способу життя серфінгу, коли найважливіші речі були хвилі, сонце, пляж, дошка, друзі і, звичайно, подруги. Не життя, але справжня велика і захоплююча пригода. Фотографії були взяті в Каліфорнії і Гаваї.

Джефф Девін. р.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін. р.

129350 р.

Джефф Девін.

У 1964 році у мене був перший серфінг-панель. Я був чотирнадцять, коли я отримав дошку в подарунок від Гавайська друг від Point Lom, Kame Richards. Я кохав океан; Я виріс лише два блоки з пляжу. З дитинства «розгортається» вода на рафтингах пінопласту. У віці 18 років я зацікавився серфінгом. Моя друзі і я похилила дошки в моєму батьківському гаражі на Прихованій Долині дороги, принаймні, до того, як пожежники закривали наш майстер-клас. Так ми переїхали на мотоцикл Torrey Pines Road. Зважаючи на всі наші заходи, копси думали, що ми налаштували лабораторні препарати! Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Я провів більшу частину дитинства в воді: Я тренував багато, перш ніж зловити свою першу хвилю. Я провів багато часу, щоб підготуватися і сподіватися на мої навички. Я перший стояв на дошці, світ не перетворився... Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Назад в "60-ті роки я спробував імітувати великі серфінги - все інше просто не було. На щастя, було багато прикладів, які слідувати. Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін. р.

У той час я працював на John Cole Bookstore і зміг дозволити Pentax з об'єктивом 400mm Lentar. Я фотографував своїх друзів і фотографував. Я зацікавився фотографією дуже швидко. Перші основні роботи були Shores, Blacks і Windansea. У 1966 році я брав участь у фотосесії серфінгу вперше. Джефф Девін.

17621

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Я хочу фото, щоб відобразити думку, намагаючись передати емоції надлишок. Ви завжди отримуєте картину, яка виділяється від пучок інших. Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін. Габаритний зображення

Джефф Девін.

Джефф Девін. , Україна

Джефф Девін.

Джефф Девін.

915275

Я натхненний LA Times і Нью-Йорк Таймс, служба публічного мовлення, моя дружина Джулі, син Тейлор, моя минула робота і реакція громадськості на неї. Зміна сезонів в Каліфорнії. Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін. доб.

До того, як я почав серфінг — до того, як я був 13 — я провів багато часу в моїй бібліотеці перегляду телевізора після школи. Сюрфінг зробив мене підніматися з дивана і зануритися в абсолютно інший Всесвіт. Джефф Девін.

Джефф Девін.

3610Р. 4200Р.

Наші бажання остаточно виконуються. Важливо не сподіватися на долю, але давати все до повного. Налаштуйте свою мету і зайдіть на неї. Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.

Джефф Девін.