Я пишу цю посаду спеціально для молодих жінок, які люблять дорогі марки, але не живуть в Америці або Європі. Я жити в Ізраїлі, де вибір товарів дуже обмежений і імпортний податок дуже високий. Ця ситуація призвела до того, щоб витрачати місяці, дослідження різних сайтів.
Не секрет, що в Америці мода коштує дорожче, ніж в Європі. Але є два дуже твердих сайти, де можна купити Prada, Mccartney, Fendi або більш демократичні DFV. Це saksfifthavenue.com, neimanmarkus.com і bergdorfgoodman.com. Ось передмістя речей, які не можуть залишити вас байдужими:
Колекція Fall Runway від Gucci:
Pre-Fall Prada:
Зняти можливість поєднувати речі, злегка помпезні, але стильний Костянтино:
Слід зазначити, що ці сайти набагато дорожче, ніж європейський farfetch.com і net-a-porter.com. Наприклад, якщо перераховані вище сайти не мають ціни на Лобутони дешевше $ 620, то на farfetch.com ви можете знайти пару за $ 430-513 (!)
(Припустимо, що розмір проблеми схожий, але інші сайти з популярними моделями схожі.) Також, які зазвичай витрати $1,500 можна купити за $900 на цих європейських сайтах:
Те ж сумку можна придбати на saksfifthavenue (це двосторонній, він може виявитися всередині), але подивіться на ціну:
р.
Однак, на жаль, немає Пради на таких європейських сайтах, а також досить невеликий вибір предметів з останніх колекцій.
Я хотів би сказати, що до двох важливих рекомендацій:
1) Не плутайте з сайтом Rafaello Network - вони жахливо проблемні, не завжди забезпечують реальний меркандізм.
2) Є податки щодо імпорту в інші країни. Щоб дізнатися вартість імпортного податку, перейдіть на saksfifthavenue, поставте свою країну і валюту в налаштуваннях зверху, додайте товар того ж значення (наприклад, $ 1000) в кошик, а потім натисніть на Checkout. Сайт автоматично розрахує податок у вашій області. Доброго дня!