Правила Роберта

Канонічна краса актриса Юлія Робертс не може називатися, але при цьому вона має свою козирну картку – брендовану посмішку, завдяки якій вона запам'ятовується глядачам. Фестивалі «Претті жінки» принесли Юлію популярність, а в той же час доброго поповнення банківського рахунку, адже Робертс є однією з голлівудських елітних акторів, які отримують більше 20 мільйонів доларів за одну роль. Щоб покласти його злегка, вона не є генієм в її полі, але це моя особиста думка, тому що я вірю, що діапазон ролей для неї дуже обмежений ( вона краще грати чарівно, милі, смішні жінки), і інакше вона добре. Неповторний зовнішній вигляд, поєднаний з духовною простотою, дає їй певний шарм, який просто неможливо не помітити. У своїх інтерв'ю вона відверта, прямо вперед і дуже прямо.

Я дуже високий, щоб бути дівчиною, я не маю достатньо наряд, щоб бути леді, і я ніколи не буду називати себе жінкою. Тексти пісень, а це означає: Я перехрестя з тітка і курча.

Я намагаюся сказати дуже мало. Тому що в кінцевому підсумку я повертаю себе дуже швидко.
Люди часто приймають мене для того, хто я. Багато людей думають, що я трохи. Можливо, тому що я високий і освічений. Не багато людей люблять їх.

Я тільки дізнався після смерті. Я був десять років і ніхто не сказав мені нічого. І сказав мій батько. Я вгадаю, що перший раз я зрозумів, що життя може змінитися в момент – і точно, коли ви не очікуєте, що це взагалі. Ви сидите вдома з матір'ю, ви смієтеся, ви граєте, ви чуєте її, а потім, хвилина пізніше, вони просять вам носити найкращий наряд, вони кладуть вас в машині, і ви дізнаєте, що ви не мати батька більш.
На жаль, діти, як правило, поганяють себе батькам.
Здається мені, що дуже часто це не великі викладачі, які допоможуть вам сформувати, але, навпаки, їх відсутність. Так само, як і моменти, коли ви ігноруєте, більш важливі, ніж ті, коли ви відсвяткували.

Не знаю, що лесбіянки були.
Люди рідко визнають мене на вулиці. По суті, дуже часто, коли я зустрічаю когось вперше, я повинен сказати, «добрий день!» Не чекаючи мене? Я Юлія.
На відміну від більшості зірок, я ніколи не зносила сукні, які дозволяють мені читати газету. Я вбрана як проста людина. Багато людей кажуть: «Цей Робертс сукні гірше, ніж мій номер,» і в ці моменти я хочу сказати, «Я дивую, любов, хто ви обираєте бути поруч двері?» Але я зазвичай тримаю назад.
У мене є цікава робота: вони одягаються мені, як лялька, а потім смішні чоловіки фарбують губи і скажуть хороші речі для мене.

Дуже часто ви звикли до ролі так багато, що навіть коли ви залишаєте суд, ви не перестаєте жити свою роль. Ви йдете в кав'ярню, ви сидите на столі, і вони не доводять вас каву для віків, і вам потрібно ебать кофеїну і все це. Так ви зупините офіціантку і раптом замість звичайної "Я шкодую, ви забули про своє замовлення?" раптом ви сказали: "Увімкніть, де мій капучино?" Ви всі ебать тут? Чи варто чекати на каву до другого приходу? Або ж ви подбаєте про мене, бо ви думаєте, що кава зробить мене як нехай?
Насправді, я божевільний. Наприклад, на сеті, в перервах, сидів і в'яжемо. Мені здається, що таке хобі не без соціальних компонентів - на відміну від тих, хто сидить, щоб читати журнали, я можу зберегти розмову.
Я люблю лежачи на прес-конференції.

Я почав робити багато грошей, нічого не змінилося в житті. Крім того, всі навколо мене почали запитати, що змінилося в житті, так як я зробив більше грошей.
Вважається, що полум'я щось схоже на проросійське захворювання. Ви раптом усвідомлюєте, що ви не можете показати в публіці, піти на звичайні місця і в цілому зробити те, що ви звикли. Але якщо ви спійдете на ньому і продовжуєте робити те, що ви звикли, ви поступово усвідомите, що вам не доведеться жертвувати вашу свободу. І тих, хто сказав, що це не, на мій погляд, просто удачі.
«Я не думаю, що Юлію дуже добре думають мене.» Якщо я не думаю, що ви занадто добре, ви будете знати. й
611994

Можливо, я можу зробити естетичну реставрацію зубів. А потім не буде поганим словом в папірах про мене. Але це просто так, що я почав робити щось зовсім інакше.
Прес не настільки агресивний, як він використовується. Але її ступеність прогресує так швидко, що іноді ви хочете все, щоб бути таким же.
Я ніколи не збираюся бути голим. Перед аудиторією в одязі є мистецька вистава, щоб з'явитися голий документальний фільм. Крім того, я не хочу мого вчителя алгебра, щоб дізнатися, що мій *opa виглядає так.
Я люблю капелюхи. Особливо ті з брудним волоссям.

Я нормально шукаю після пологів не так, що я на дієті або робити мільйон вправ щодня. Я ове 97 відсотків моєї форми до генів і лише 3 відсотків до мого іноді енергійного руху. Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не бачив торт у всьому житті, що я не люблю.
Я не хочу, щоб зробити маленькі генії з моїх дітей, або малих акторів, або малих успішних бізнесменів.
У мене є три діти. Але я щасливий, що до того, як я почав їх, я мав двадцять років кар'єри. Хто каже, що він закінчився народженням дітей?

Я часто чую людей, «Я не буду вашим другом». Або, «Ойде гроші в кишені». Довіряю мене, це брехня. Як і всі виробники погані удачі і збоїв. Я працюю з багатьма людьми і підтверджує, що це не справа. «Згадайте, це бізнес, не дружба.» Все буде впадати в місце. й
Я мав багато контакту з протезами, перш ніж зробити гарну жінку, і я можу розповісти вам, що їхні мрії і надії для майбутнього набагато миючі і красивіше, ніж більшість людей, які я знаю від роботи.
Дуже важливо навчитися робити щось своїми руками.

Я ніколи не робив шампунь комерційним. Але мені подобається шампуні, які видаються в готелях. Подруга шахти раз попросила, «Юлія, Ваше волосся так красиво!» Що таке шампунь? «Так, один, з номерів готелю», - сказав він. А потім витягував зошит, "О, що ім'я цього готелю?"
Коли у мене є вибір між нормальністю і божевільністю, я оберіть божевільність.
Я ніколи не знаю, що дійсно шокує людину. Я був серйозно запитаний, якщо я міг зірвати в кінозв'язку "Дуже". Він був ударом в кишечнику. Я сказав: «Ви знаєте, що я не здаюся готових до цього». По суті, я не знаю, що фільм з такою назвою може бути близько, але що дійсно занурився мені, що я повинен називати мами і сказати, "Момі, і, я в **u!"

Я чудово оселився. Я багата. Я щасливий. У мене є велика робота. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я добрий, і це, ймовірно, буде недобрим, щоб бути кимось іншим.
Насправді, будь-яка нормальна людина не повинна піклуватися про те, що я кажу. Я ніколи не розумію, чому люди так цікавляться думками зірок на будь-який безцінний предмет. Сотні акторів говорять про те, що вони думають про політику, релігія, це і це. І все слухайте їх уважно, як і навіть євреї не слухали Мойсе.
Людина, яка не любить сміятися, як правило, має смертний тег на його великого пальця.
р.