Ali Stevens - це знаменита модель.

Ali Stevens - це знаменита модель. Але вона також є справжнім повстанцем. Незважаючи на те, що в модельному бізнесі, Алі не дає їй диктувати правила і вибирає тих, хто хоче працювати на катанні.

Alison - Ali Stevenez був народився в Солт-Лейк-Сіті, Ута, США 10 травня 1991. Її дитинство було звичайною. Примітна «пошта» в її біографії була участь в супер-рейсі «Раце навколо країни», в якій вона виступала з школи і, по суті, посіла друга місце в її державі. Стівенс не мав інтересу до моделювання галузі. Але один день, ходьба по магазинах, помітила модельне бюро. Що підказав дівчину спробувати себе як модель невідомий, але в серпні 2007 року вона підписала трирічний контракт з Elite Model Management. Цього ж року вона дебютувала на виставці Prada Spring/Summer в Мілані.

Після такого натхненного дебюту дівчина вирішила під’єднати своє життя з моделлювальним бізнесом. Як вона пізніше прийнята в інтерв'ю:

Я пам'ятаю, що день назавжди... Я хотів зробити це знову і знову.

Цього ж року вона також прогулялася від імені Chanel, Dries Van Noten, Givenchy та Lui Vuitton. Вона була визнана «старою зіркою» від Model Mania і була обрана Style.com як членом елітної групи нових зірок, які називають Ten.

У 2008 році Стівенс став обличчям Хлое та Місоні М та фотографував Давид Симс для Калвін Клін. У 2009 році Стівенс з'явився в багатьох модних журналах, в тому числі Vogue, Vogue, ID, Numero, Allure, і кришка Russh і французький журнал Lacoste падіння рекламної кампанії. Вона також була обрана як модель рекламної кампанії Lacoste. У 2010 році Стівенс з'явився в німецькому Vogue і Teen Vogue, і був на кришці французької версії журналу Elle.

Алі Стівенс взяв участь у багатьох шоу, включаючи Balenciaga, Givenchy, Chanel, Kenzo, Nina Ricci, Louis Vuitton та багато інших. Вона з'явилася в рекламних роликах для Prada, Chloe, Diane Von Furstenberg, Missoni, Lacoste, Gap, Uniglo, Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Alexander McQueen, Karen Millen, Calvin Klein.

Стівенс став друзям з іншими моделями, зокрема Tony Garrn під час замовлення з Calvin Klein восени 2008 року. З Тоні Алі Стівенс почав орендувати житло в Нью-Йорку. Так дівчата часто прийшли до литіння разом. Не відбулося змагання між дівчатами. Можливо, це те, що Алі Стівенс вже давно медитація, і зараз всесвітньо відчужається її?

Крім того, Алі активно бере участь у програмах охорони навколишнього середовища та працює з некомерційною групою Океан, яка бореться з збереженням світового океану.

Алі і Тоні Гарн:

р.

Алі і Коко Роча:

У 2010 році в журналі New York Алі заявили:

«Я не один з тих дівчат, які б постаралися за моду, я роблю те, що я можу, але я не під тиском, щоб відповідати». ?

З цієї причини Стівенс тепер бере участь у кількох модних шоу за сезон. Але вона була її свідомим вибором. Тексти пісень, а це означає: І здається, що щастя Алі не заважає всім.