Колекція одягу

Що ви не знайдете в Інтернеті! Так що я, копаючи через мережу в пошуку правої інформації, несподівано приїжджав на це. Виявляється, що в 1986 році неординарна компанія Apple створила колекцію одягу. Для чого це було зроблено, невідомо, але факт залишається те, що в ці дні Яблука не тільки знає про комп'ютери, але і створена мода.

Колекція Apple представила спортивно-оздоровчий одяг. Кольорові витяжки, футболки і шорти з життєрадісними написами «Apple» і райдужніми яблуками призначені не тільки для чоловіків і жінок, але і для дітей. Лінія одягу також розбавлялася яскравими аксесуарами - поясами та бейсболами з фірмовими символами.

р.

Для тих, хто не бачив жодної чорної черепахи в колекції, Steve Jobs нічого не робив з ідеєю виготовлення одягу, тому що він був пожежений головою Macintosh в 1985 році і не працював в Apple до 1996 року. До речі, ви можете уявити роботи, які надягають одну з найяскравіших сорочок? Я не буду!

р.

Після перегляду всіх моделей одягу з 1986 року Apple Collection я прийшов до висновку, що деякі елементи все ще носяться сьогодні. Наприклад, більша розмірна сорочка буде виглядати добре з джинсами, закінчуючи зображенням в сучасному стилі 80-х, кольорова сорочка може носити з спідницею олівця і відреставрувати ременем, як на фото нижче, і футболка поло, як правило, модна без часу, відповідна і доречна завжди і всюди. Я не думаю, що Apple одяг може бути знайдений на продаж зараз, але для шанувальників бренда і для тих, хто так само любить деяку смішну річ, almighty e-bay.