Зіркові дизайнери

Не секрет, що дизайнери та зірки мають свої фаворити. Модні будинки поставляють знаменитості з сукнями на церемонію, і ті, які в свою чергу, вибирають найкращі з кращих серед самопромоції. Іноді зірки, звичайно, йдуть в бутики самі, але найчастіше вони просто не мають достатньо часу. Яка з Голлівудських знаменитостей і дизайнерів найбільш виражена взаємна симпатія ми знаємо прямо зараз.

Сара Джессіка Паркер і "Alexander McQueen"

Після раптової смерті ідеологічного надихача цього бренду Олександр МакКвін, Сараг був одним з перших знаменитостей, які висловили співчуття сім'ї та друзів дизайнера. Актриса була другом Олександра і з ним часто були розроблені сукні для власних релізів. Наприклад, в 2006 році Сара і Олександр з'явився на червоному килимі Мета Бала на зображеннях, що впливають на шотландську моду. Звісно, після того, як Маккоролева добровільно залишила цей смертний світ, вірний друг Паркера не забув про талант і компанію, в якій він інвестував душу. 47-річна актриса часто одягає одяг бренду «Alexander McQueen», новий креативний директор якого був Сара Буртон.

Секс & The City 2 прем'єри в Лондоні

"Метячий бал" в 2011 році:

Pippa Middleton і Temperley London

Якщо ви сестра принцеси, ви не хочете, і ви повинні дивитися 100. Місія сукні Філіппа доручили бренду Temperley London. Природно, її молодша сестра не вдягається краще, ніж Катувати, але ставлення до царської сім'ї змушує просту дівчину стати хоча б гарною леді на вулиці. Я думаю, що Kate має смак, але Pippa, щоб бути чесною, я не буду.

Pippa на London Fashion Week:

"Met Ball 2011":

Анджеліна Джолі і "Версце"

Секретна зброя цієї Голлівудської диви - це майстерня Versace. Вона не працює з дому дуже довго, але казкові наряди вона wore Я пам'ятаю напевно (особливо третя сукня).

2011 рік Золоті глобуси:

Ангі на прем'єрі туриста:

Кірстен Дунст і "Родарте"

Плаття цього бренду добре вписуються в образ інтелектуальної та гарної дівчини + гармонізує з ними. Кожна цибуля має власний гнізд.

"Арт Галичини" в січні 2011

2010 р. Мета Бал:

р.

Аманда Сейфрід і "Валентіно"

2009 рік Оскарження:

Музей «Рабочий квартал Амури»

Kate Winslet і "Stella McCartney"

Погодинна фігура Kate Winslet виглядає шикарно в тісних сукнях від Stella McCartney. Стиль акторки значно поліпшився і не можна сказати, що значна роль відіграли сукні цього бренду, в яких Winslet дає враження від реальних богів кіно. Мир Кім Кардашян тим же платтям, ефект буде абсолютно різним, так як обличчя Кате написано з природною англійською ніжністю.

Kate на 2011-му прем'єрі "Мілдред Пірс":

Самий рік. Вінслет на премії BAFTA:

Nicole Kidman і "L'Wren Scott"

Справжній мінімалістичний клас!

Країна Музика Нагороди:

Прем'єра фільму «Австралія» в 2008 році:

Леа Мішель і Оскар де ла Мар

Назва компанії варто! Але Леа Мішель приймала, що вона любить не тільки назву, але і створення цієї модної компанії. Я не маю сумнівів про красу суконь, але подарунки не сидять на Michelle найкращим чином, хоча вона має гарну фігуру.

Р

Премія Емми:

Leah на екрані Actors' Guild Awards:

Сієнна Міллер і Метью Вільямсон

р.

Eva Longoria і Вікторія Бекхем

Не існує конкурентів між Євою і Victoria Beckham, тому останні сукні з'являються на обох. Я думаю, що кожен знає, що Longoria і Beckham є близькими друзями через це (і тільки тому, що сукні в колекціях Vicki прохолодно). Вечорі часто лякають в них. Ніцца співпраця, для одного для іншого.