Мадонна, яка любить шокувати аудиторію

Не дівчині, але ще не бабуся, але ще й сама Мадонна, яка любить шокувати аудиторію. Вона приймала глядача з костюмом, знищивши всі стереотипи, після чого вона була прийнята, запам'ятовувала і щиро любила, прізвищувала «клен поп-музики». Ця назва міцно занурюється на Мадонну, а не зараз, щоб відмовитися від цієї популярної жінки не має наміру. Крім того, в її грандіозних планах стати ще більш прохолодним і не завоювати цей світ, але щоб переконатися, що кожна жива душа буде її знати, а потім проходити на інформацію про її дітям. Не потрібно намагатися це зробити, адже за віком 53 років вона має мільйони шанувальників по всьому світу, які готові розбити англійський прапор, що з Лади Гага, що з інших нібито імітаторів її улюбленого співака. В принципі вона не тільки співак, але і актриса (власник Золотого глобусу, до речі), дизайнер, письменник, танцюрист, режисер і багато іншого, хоча я скажу від себе, що вона хороша тільки на своєму головному місці роботи - на сцені. Вона вже є легендою і стрибаючи над головою не завжди обов'язково, тому бажаю Мадж заспокоїти трохи, навіть якщо це дуже важко зробити (італійський темп після всього).

Я не буду щасливий, поки я був відомий як Бог.

Елвіс - цар і я царя. Я кажу вам, що мій день народження збігається з річницею смерті?

Гроші не дуже важливо для мене. Чим більше грошей у вас є, тим більше проблем у вас є. Але полум'я як препарат. Заповнюється порожнею всередині вас.

Що таке життя? Ретреат. Не показувати слабкість: Я просто зрозумів, що ви можете покласти тиск на людей і тероризувати їх, але ви можете досягти поставлених цілей з більш тонкими засобами.

А інший урок я дізнався, що ви ніколи не можете сказати прес, що президент Аргентину шукав на свій бюстгальтер ремінь. Якщо ви хочете повернутися до Аргентина.

Коли я був дитиною, я вірю в Бога, як підлітки роблять. Ісус був схожим на кінозірку, мій найбільший ідол. Зараз церква стала біженцем для мене, вона дає мені відчуття з'єднання з людьми. Я можу не згодні з собаками і вченнями і ще брати участь у церковних обрядах.

Втрата невинності? Я побачила це як спосіб зробити кар'єру.

На очах багатьох людей, материнство зробив мене більш авторитетним і більш прийнятним. Щоб говорити, зручніше використовувати. З іншого боку, я не думаю, що дитина позбавила мене від сексуальності. Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer - вони ще сексуальні, вони не вони? Якщо ви сексуальні, ви не маєте дітей або п'яти.

Це краще жити в рік як тигр, ніж сто років, як овець.

Мені важко зрозуміти мій батько, поки я мав дітей.

Не прочитайте книги, щоб зробити фільми про них. Саме тому я переїхав до Англії. Я не хочу кинути бочку в Америці, але я дійсно думаю, що англійська розумна. Я також відчуваю себе більш комфортним у Лондоні. Я живу в Мармуровому арку, і це всі Арабські жінки в burqas. Нікому звертається до найменшої уваги до мене.

Зовні життєздатності екстровертів часто приховує частимність. Це відбувається у чоловіків: він виглядає як реальний герой, але всередині не впевнений у собі. Якщо ви хочете змінити.

616744 р.

Я не можу уявити себе без роботи. Звісно, я хочу змінити, виростити і зацікавити різні речі. Не робіть!

У серці я саму дівчину, яка використовувала для продажу тістечок в кафе. Той, хто був зроблений з роботи за те, що він раптом став для неї, щоб залити всіх відвідувачів варенням - начинкою для цих тіста.

Я хочу зробити це.

Зовнішній вигляд є децептивним. Як дитина, я був дилігентом, модельна дитина. Я ніколи не був бій з дадом, я ніколи не взяв наркотики, я ніколи не бігу від школи. А потім, на тридцять, вона зламала ланцюг.

Я все ще не захоплюю так зване життя. Що я не хочу робити.

Як я можу бути іншим чоловіком з такою назвою, Мадонною? Я знаходився з ніндзя або щось, що вийшов. Немає інших варіантів.