Бездоганний.

Аллен Стюарт Коенігсберг, кращий відомий як Woody Allen, був написаний книгами, що робить фільми і обмін його невичерпним оптимізмом про життя більше половини століття. Я б сказав, що найгайніший і оригінальний письменник, режисер і актор нашого часу. Він справді заслуговує на це звання. Переможець чотирьох Оскарів як кращий режисер і кращий сценарист фільму Annie Hall (1978), Манхеттен (1987), Ганна та її сестри (1987), Midnight in Paris (2012), а також був відзначений британською кіноакадемією як Людина року (1997), Премія Венеційського кіно – Золотий Лев за внесок в кіно, премію Cesar у 1986 році за кращий іноземний мовний фільм «Пурпле Роже Каїра» та багато інших нагород. Перша нагорода «Срібного ведмедя», яка отримала на Берлінському кінофестивалі у 1975 році для блискучого фільму «Любов і смерть». Фільм засновано на роботах російської класики (Л.Н. Толстого, Ф.М. Достоєвського) є своєрідним тлумаченням, зовнішній вигляд російського життя і російської психіки, що лежить в основі всіх робіт XVIII – XIX ст. Звісно, вся картина з першої рамки до останнього насичена залізною і, тепло любляча всім нам, «легко» пристрасний гумор Ву Аллен.

Я подарую вашій увазі різні фото з життя генія і його найоригінальніших цитат.

«Я освітлюв. Я пішов на кілька шкіл для психічно нестабільних вчителів. ?

«Я не маю багато часу. Решта часу, що я не маю задоволення на всіх.
Дерево і його тум ант:

р.

«Фастінг – велика помилка. Особливо на порожньому животі. й

«Це чудовий золотий годинник на ланцюжку. Я пишу їх. Моя діда продала мене на смертному місці.
«Я прилипаю до старих правил. Я вірю, що люди повинні бути одруженими для життя, як голубці та католики. ?
«Як довго повинні бути ноги? Для отримання до підлоги. й

«Ми краще, ніж бідність, якщо тільки з фінансових причин. ?
Коли мої батьки, нарешті, зрозуміли, що я був скорочений, вони не соромилися хвилини і відразу ж орендували номер.

Мозок мій другий улюблений орган.

На плюсовій стороні смерть є одним з небагатьох речей, які можна зробити дуже легко, лежачи вниз.

Я піднявся в єврейську традицію, яка забороняє марихуючу жінку, гойдалку в суботу, а особливо погойдувати чоловіка в суботу вночі. ?

"Чому тільки Бог покаже мені нездатний знак!" Наприклад, я відкрив великий депозит в швейцарському банку. ?

Vicky, Христина, Барселона (2008)

«Моя дружина не хоче виростити. Я займав ванну і вона миє мої катери. ?
р.

«Я люблю реальність». Тексти пісень, а це означає: І реальність, щоб мій великий шкоду, це єдине місце, де у вас є хороший стейк для обіду. ?
р.

Майкл Джексон.

«Східність виснаження. Особливо в кінці. й

Любов і Смерть (1977)

«Я не боїться вмирати. Я просто не хочу бути там. ?

З фільму «Ви зустрінетеся з миром»

«Так, звичайно, всі чоловіки є братами, але переважно коруси. ?

Банани (1971)

Люди діляться на хорошу і погану: хороший краще пити, але поганий більш щасливий, щоб отримати вранці.

« » » » » » » » » » » » » » » Головне, що не варто збудувати, або ви будете виводити мозок, а потім ви будете читати в газеті, що ви знайшли сенс життя.

“Sex знімає напругу, любить реверси. й

«Секс між чоловіком і жінкою дивний, за умови, що ви знайдете себе між правою жінкою і правою жінкою. ?

«Що таке світ ілюзій і нічого не існує? Далі я обов'язково переплетаю для килима.

“Якщо це занадто добре, то це не вірно. ?

"Ви можете жити 100 років, якщо ви віддаєте, що люди хочуть жити 100 років. й

Єдина відмінність трагедії і комедії полягає в тому, що в комедії люди знайдуть спосіб боротьби з трагедіями. Звісно, гумор не може бути відповіддю на всі проблеми життя, але це слугує своєрідним Band-Aid. Це, безумовно, краще, ніж розбити весь час. ?