Свята Свята.

Продовжуйте поститу про розкішні гардеробні знаменитостей. Перша частина тут.

гардеробна Christina Aguilera прикрашена елементами стилю boudoir, хоча така колекція взуття буде виглядати чудово в будь-якому оточенні. За словами Крістіна, вона сортує взуття дизайнером, тому кожна пара взуття знаходить свою маленьку сім'ю з великою назвою.

Зірка серії «90210: нове покоління» Shanei Grimes не має гардеробної кімнати для se - весь її одяг міститься в кімнаті з великим дзеркалом підлоги і великою кількістю вішалок. Туфлі на підлозі або лежачи в навісних крихках. Можливо, Shanei просто не встигли отримати повну гардеробну або це зручніше для її вибору зображень для свого модного блогу в таких умовах.

683062.

У гардеробній Oprah Winfrey панує ідеальне замовлення - все лежить в своєму місці, нічого не розкидається, ви навіть не подумайте, що тут одягається жива жінка. У центрі номеру є телевізор, який відразу показує, що ми потрапили в володіння королевою телевізором.

На відміну від своїх співрозмовників, Nicole Richie зберігає свій одяг в просторій шафі, а не в окремому приміщенні. Я сподіваюсь, що вона не дуже щільно.

Заправка Тамара Меллона повинна бути заповнена взуттям, як і співзасновником бренда взуття Джиммі Чоо.

Номер для заправки Paris Hilton складається з двох кімнат - перший вішає одяг, другий призначений для зберігання взуття. Незважаючи на те, що стиль Парижа залишає бажати кращого, дизайн її гардеробної не поганий - кандельбра люстра і дзеркальний комод, нехай не дуже практичний, виглядають дуже ефектно.

Неподалік від її сестра і Nikki Hilton. Її гардеробна виконана на контрасті темно-коричневих і білих кольорів, а парі може заздрити її начинку, яка поступається своїй сестри в кількості пар взуття. До речі, Nikki каже, що живі квіти є незамінним елементом її гардеробної кімнати, "вони допомагають їй розслабитися".

р.

11.03.18 р.

Я думаю, що кожен зацікавить відвідати гардеробну Кім Кардашян, для якого вона мала перепланувати будинок. В кімнаті для заправки Кім ніколи не завадить мені - соціальне, ретельно переглядає її речі. Кожен тип одягу має своє місце, спідниці і сукні вішуються в довжину від найкоротшого до найдовшого, і на зовнішню білизну Кім відповідно до текстури матеріалу - хутра до хутра, шкіри до шкіри і т.д.

Кім завжди зберігає свої улюблені речі, тому що вони радять око і створюють ілюзію модного бутіку, в якому вона відчуває себе дуже комфортно. Незважаючи на величезну кількість речей, Кардашян стверджує, що непотрібні речі, які є жито і не носити, вона не має – вона продає все на e-bay, і приступи дають благодійності.

Я люблю ювелірні вироби, у мене є неймовірні сережки, кільця і намисто, які представляють гордість моєї колекції. Я ніколи не здаю ювелірні вироби, щасливо я можу купити його.

Kourtney Kardashian, як її сестра, також любить моду і намагається зберегти її. Але на відміну від Кім, який купує останні колекції дизайнерів, Courtney віддає перевагу вінтажному стилю всім іншим:

Всі мої речі - одяг з історією. У мене немає випадкових речей. Я досить одягаю мами вінтажною сумкою Chanel або моїм онуком 80-х сережок, ніж новийзбірний одяг.

Після народження сина, Courtney змінив стиль одягу. Саме тому на центральних полицях її гардеробної тепер зберігаються зручні балети і взуття на плоскій підошві, а 12-сантиметрові шпильки перенесли трохи вище - Courtney зношують їх тільки до виходу.

Хлое Кардашян не поступається сестрам в розмірах гардеробної, ані в кількості взуття і одягу в ній, і, можливо, навіть перевершує. Заправка - улюблене місце Chloe. Після того, як вона була одружена, вона прикрасила будинок, щоб задовольнити свої чоловічі смаки без дотику тільки гардеробна - це приміщення призначене для неї.

Хлое має безліч речей, але максі сукні займають окреме місце в них:

Я завжди дивлюся в довгі сукні. Я багато разів зберіг, коли я не знаю, що носити або не встигнути запакувати.
758155

Як багато жінок, Chloe має родзинку для взуття, часто викликаючи себе "shoe maniac":

Туфлі люблять мистецтво для мене, Крістіан Лоубутин - мій Пікассо.
Я люблю все своє взуття. Звичайно, це не просто тримати їх для того, щоб зробити їх у кольорах, щоб ви могли бачити кожну пару взуття, але це дає мені задоволення. Я точно знаю, де кожен живе взуття і я можу побачити, чи хтось доторкнувся до мого взуття.

І це колекція взуття чоловіка Хлое - Ламар Одом, який не байдужий до кросівки:

Мій чоловік - справжній король кросівки! Тексти пісень, а це означає: І він завжди намагається покласти кросівки на мене, але я знаю, що я можу зробити все в Лоубутин.

І, звичайно, який огляд зоряних шаф без гардеробної кімнати великого і страшного Анна Давида Руссо, який виділений для зберігання її одягу не просто приміщення, але ціла квартира!

Згідно з персональними підрахунками Анни, зроблені під час руху, в її колекції 4000 (чотири тисяч) пар взуття! Туфлі є справжньою пристрастю Dello Russo, якщо вона має гарне взуття на ногах.

р.

, м. Київ

Анна відрізає свій одяг за принципом «модний». Одяг вона одягнена ще в її квартирі. І одяг, який вийшов з моди або з якоїсь причини втратив свою актуальність для Анни, переходить в наступну квартиру - гігантський гардеробний.

Затишний номер нагадує музей, ніж просто склад одягу. Раритетні ювелірні вироби по сусідству з зовнішніми фігурками, а також коксистом взуття з антикварними чайними парами.

499 р.

доб. 2

Частина знаменитої колекції фешн-рім Anna Dello Russo, в якій вона часто з'являється в публіці.

І, нарешті, шафи не реальні люди, але персонажі серіалів і фільмів.

Blair Waldorf's гардеробна...

... і всім улюбленим гардеробом Carrie Bradshaw. Перший кілька маленьких шаф в ЖК «Каррі»...

... а потім розкішна гардеробна в її квартирі з чоловіком снів