1527
Lloyd татуювання
У 2010 році Херсон став дивним відкриттям сьомого сезону британського X Factor. Непристойно, 16-річний впевнено взявся до етапу і санг. Carey Hilson’s “Turn My Swag On”, який звернув стоячу овуацію з аудиторії і під керівництвом суддів, щоб однозначно сказати так. Не так довго, Чер Ллойд підкорив Сполучені Штати Америки і тепер її єдиний "Чи ви задняєте" знаходиться в кількості 10 на iTunes.
Я вірю, щоб бути оригінальним і виділятися з натовпу.
Зробіть щось незвичайне.
Коли Чер прийшов на X Factor, вона вже мала три татуювання, незважаючи на те, що в Англії, вони можуть бути зроблені лише на 18. З тих пір вона збільшила кількість тату 7 разів.
Тексти пісень, а це означає: Я можу стати трохи звикли до татуювання, Я просто тримати це і робити їх. Я не просто зроблю їх.
Габаритний зображення
На лівій руці Чера – скрипка, яка оточена нотками.
Я не шкодую всіх татуювань. Я знаю, що є люди, які кажуть, "Що буде з вашої шкіри, коли ви старієте?" Настає час, коли кожен отримує татуювання, право? Ви не знаєте, скільки часу зміниться.
Напис читає, «Все, що є душею». Чер присвятив цій тату її мамі, оскільки це назва улюбленої пісні Mrs. Lloyd.
р.
У січні 2011 Чер зробив себе невеликою позначкою питання на правій руці.
І птах.
Незабаром був знак миру і...
Пташка оточена метеликами.
Я дуже спокійний малюк, коли я був малюком.
У березні 2011 Чер висловив свою любов до свого батька у вигляді тату «Тату».
Я не даю собі будь-яку пораду, тому що порада бульчити. Зробіть глибоке дихання і не зробіть нічого серйозно.
Чер зробив відкритий клітка пам'яті свого дядька.
Я ніколи не зупиняюсь на співі, так само, як я ніколи не торкаюся бойових дій, навіть якщо я знизився на дно, я впевнений, що я підійде до вершини.
У липні 2011 Чер отримав череп і рожевий татуювання.
Якщо у вас є мрія, ніхто не може зупинити вас.
Ця тату іспанською мовою означає «заповнені сни».
Не варто звертати увагу на капелюшники, тому що увагу на те, що вони потрібні.
р.
Мода для цієї татуювання прийшла з Ріанни, як зробила Lindsay Lohan і Лілі Аллен.
Все я роблю, я роблю для задоволення.
Як ви можете побачити, це татуювання чотирьох костюмів: черв'яки, пік, тамбурин і хрести.
Пісня Джонні Готівка, Щиро дякую! до
Погані речі відбуваються іноді, але я не можу кинути весь час.
Плетіння очей є одним з останніх татуювань Чера.
Дівчина може чекати правого хлопця, але доки він пішов, що не означає, що ви не можете весело з поганим хлопцем.
У січні 2012 р. Крайг запропонував Херсону, який не відмовляється, а в травні приніс цю татуювання.
Жінки є справжніми архітекторами суспільства.
Це серце прикрашає весілля співачки з березня 2011 року.
Я не хочу чоловіка, але я щасливий з ним. Я люблю це, коли є хтось, щоб торкнутися, hug і поцілунок. Я не загинув, якщо це не було.
р.
Ще одним доказом щирості Шер для Крейг є перша літера його імені, яка об'єднує серце.
р.
Крайг, в свою чергу, також отримав татуювання з ім'ям коханого. Також на цій фото ви можете побачити, що Craig і Cher мають ідентичні татуювання костюми.
Я не хочу змінити себе на світ.
Чер Вона сказала, що діамант є її успіхом в X факторі ( вона потрапила в 4).
Деякі люди важко прийняти, що кожен інший.
Чер має два банти: на кільці пальця її правої руки і на її нижній частині спини.
Я не маю улюбленого татуювання. Я люблю їх.
Можливо, найпримітнішим татуюванням є цей чоловік.
Я думаю татуювання є мистецтвом. Вони самовираження і тому Коли я старий, люди будуть дивитися на мене і подивитися всі божевільні речі я зробив.
Я вірю, щоб бути оригінальним і виділятися з натовпу.
Зробіть щось незвичайне.
Коли Чер прийшов на X Factor, вона вже мала три татуювання, незважаючи на те, що в Англії, вони можуть бути зроблені лише на 18. З тих пір вона збільшила кількість тату 7 разів.
Тексти пісень, а це означає: Я можу стати трохи звикли до татуювання, Я просто тримати це і робити їх. Я не просто зроблю їх.
Габаритний зображення
На лівій руці Чера – скрипка, яка оточена нотками.
Я не шкодую всіх татуювань. Я знаю, що є люди, які кажуть, "Що буде з вашої шкіри, коли ви старієте?" Настає час, коли кожен отримує татуювання, право? Ви не знаєте, скільки часу зміниться.
Напис читає, «Все, що є душею». Чер присвятив цій тату її мамі, оскільки це назва улюбленої пісні Mrs. Lloyd.
р.
У січні 2011 Чер зробив себе невеликою позначкою питання на правій руці.
І птах.
Незабаром був знак миру і...
Пташка оточена метеликами.
Я дуже спокійний малюк, коли я був малюком.
У березні 2011 Чер висловив свою любов до свого батька у вигляді тату «Тату».
Я не даю собі будь-яку пораду, тому що порада бульчити. Зробіть глибоке дихання і не зробіть нічого серйозно.
Чер зробив відкритий клітка пам'яті свого дядька.
Я ніколи не зупиняюсь на співі, так само, як я ніколи не торкаюся бойових дій, навіть якщо я знизився на дно, я впевнений, що я підійде до вершини.
У липні 2011 Чер отримав череп і рожевий татуювання.
Якщо у вас є мрія, ніхто не може зупинити вас.
Ця тату іспанською мовою означає «заповнені сни».
Не варто звертати увагу на капелюшники, тому що увагу на те, що вони потрібні.
р.
Мода для цієї татуювання прийшла з Ріанни, як зробила Lindsay Lohan і Лілі Аллен.
Все я роблю, я роблю для задоволення.
Як ви можете побачити, це татуювання чотирьох костюмів: черв'яки, пік, тамбурин і хрести.
Пісня Джонні Готівка, Щиро дякую! до
Погані речі відбуваються іноді, але я не можу кинути весь час.
Плетіння очей є одним з останніх татуювань Чера.
Дівчина може чекати правого хлопця, але доки він пішов, що не означає, що ви не можете весело з поганим хлопцем.
У січні 2012 р. Крайг запропонував Херсону, який не відмовляється, а в травні приніс цю татуювання.
Жінки є справжніми архітекторами суспільства.
Це серце прикрашає весілля співачки з березня 2011 року.
Я не хочу чоловіка, але я щасливий з ним. Я люблю це, коли є хтось, щоб торкнутися, hug і поцілунок. Я не загинув, якщо це не було.
р.
Ще одним доказом щирості Шер для Крейг є перша літера його імені, яка об'єднує серце.
р.
Крайг, в свою чергу, також отримав татуювання з ім'ям коханого. Також на цій фото ви можете побачити, що Craig і Cher мають ідентичні татуювання костюми.
Я не хочу змінити себе на світ.
Чер Вона сказала, що діамант є її успіхом в X факторі ( вона потрапила в 4).
Деякі люди важко прийняти, що кожен інший.
Чер має два банти: на кільці пальця її правої руки і на її нижній частині спини.
Я не маю улюбленого татуювання. Я люблю їх.
Можливо, найпримітнішим татуюванням є цей чоловік.
Я думаю татуювання є мистецтвом. Вони самовираження і тому Коли я старий, люди будуть дивитися на мене і подивитися всі божевільні речі я зробив.