Додаток для Bon!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тонка талія хороша, але я хочу смачно поїсти. Так багато зірок, так багато смаків. Всі вони мають різні переваги в кулінарії. З`ясуйте, хто любить лікувати себе.

Улюблена страва Eva Longoria - авокадо, фарширована креветкою

«Це один з улюблених літніх закусок. Солодкість креветок підкреслюється вершковою заправкою і жирним авокадо, розповідає актриса.

Gwyneth Paltrow воліє тунські рулони гриль

«Ця страва надихнула східним узбережжям традиції обгортання риби в бункерах. Одного літа я приготував його на вечерю, коли я знайшов тільки тунські стейки в холодильнику, і у мене є кілька голодних гостей, пояснює актриса, яка знає багато про їжу. "Туна чудово підходить для гарячих собак, а з провансом, це просто божественний."

Alicia Silverstone божевільний про radicchio піца з трюфельною олією

"Коли мій друг Ліз вперше вчив мене, як зробити цю піцу, вона використовувала пшеницю spelt crust, але всі цілі зернові скоринки будуть робити", - пояснюється вегетаріанська актриса. Ця піца ідеально підходить для вечірок або просто затишних домашніх вечірок.

Катерін Heigl любить шоколадні печиво.

Мадонна любить піци Маргарет.

Американський поп-діва Мадонна любить капусту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Медонна напої не менше двох літрів води в день.

Дженніфер Аністон любить картоплю і рис.

Однак з цих страв, а також з макаронів, спирту, хліба і консервованої їжі, вона повинна постійно відмовитися. Дієта актриса дозволяє їсти тільки овочі та фрукти, молочні продукти та жири рослинного походження.

Денисе Річардс - солодкий зуб. Не можна змусити її відмовитися від солодощів. Тому, Денис з'їжджує упаковку цукерок з кожним днем і водночас відчуває себе абсолютно щасливою.

Р

ЕВА Мендес не може уявити свою дієту без хліба. Вона знає, що він впливає на її фігуру в найбільш негативному вигляді, але вона може зробити нічого про себе. Єва кладе все на нього, що надходить в холодильник.

Модель Хайді Клум не може змусити звички їсти великі макроси в необмеженій кількості. Її друзі стверджують, що Гейді слід сказати: Все добре для рота.

Популярна актриса Penelope Cruz, коли на встановлених унціях на їжі з потрійною силою. «Коли я працюю, мені потрібна енергія», - говорить зірка. - Я люблю все смажене і жирне. Я люблю піцу, серцевий рис і паста.

Супермодель Gisele Bundchen - це непристойна дівчина: вона не схожа на їжу McDonald's - вона їсть її! Але найблаговірніше про бездоганну поведінку Бразильської жінки полягає в тому, що вона часто наказує гамбургерів безпосередньо на набір і радісно поглинає їх під час перерви, викликаючи бурю емоцій у голодних фотографах і аортексічних друзів.

Найбільш суперечливий характер сучасної літератури, французьким фредеріком Бегбедером, також відрізнявся себе в гастрономічному питанні. У свою кар'єру з книгою 99 францій, Фредерік не припинив запамперувати себе дорогими стравами. «Я люблю трюфелі для обіду. Я порізаю їх тонкими скибочками і подаємо з фойє гра і розсипані яйцями: це мій рецепт підпису!

Cameron Diaz є прихильником здорового харчування. Вона їсть свіжі овочі та соковиті фрукти, а також напої багато води.

Rihanna любить швидку їжу, як і інші знаменитості. «Я повинен їсти хоча б одну ярусну їжу. Але потім я повинен зробити пучок алетак і талії вправи. Це винагорода за задоволення. Зіркові претензії.