Депп котирування

Johnny Depp є одним з кращих акторів нашого часу. Він не хоче бути ідеальним, він хоче бути себе. Він вибирає ролі, які близькі йому, дуже різні в їх структурі. Він займає кожну роль дуже серйозно і кладе всю сотню, яку милує. Фільми з Depp можуть бути названі шедеврами, але полум'я і визнання не те, що актор потребує - він просто робить те, що він любить.

Якщо я коли-небудь скажу, "Я серйозний актор", - подарую мені.

Життя дивний і дивний спосіб.
У будь-який зручний є зло і в кожному з них добре.
Життя не про життя, про те, що ви живете.

Я не звідси.
Я не пишу мій улюблений лікер, я просто запах кологне.

З красивими дівчатами я безмовний.
У світі є правило жінок. У порівнянні з ними, ми люди слабкі.
Жінки сильніші чоловіки. Для них немає ступеності, тільки головне: життя, діти, свобода. Вони не бачать сенсу в вічне життя, вони продовжують його у дітей і це досить. Вони не підкорюють світ; вони самі, тому що вони можуть створити нове життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І ми просто повинні поклонятися їх...

Світло у вікні може бути промінь надії.
А батько дав мені велику силу, великий погляд, мир і впевненість – і позбавив мене від сну.

Діти дуже смішні, коли вони отримують до базових речей. Я пам'ятаю дочку, що сидить перед мною і говорячи: "Дад, я повинен запитати вас." Вона чотири, ви знаєте. «Я маю три з них. По-перше, бояться собак? Я думав про це. - Не боїться. І вона сказала: "Все право." Чи ловив він динозаврів? "Я думаю, що я зробив." А потім вона каже: "Чому він має покоївку?" «Я не знаю, як відповісти на це питання.
Я багато кіно для дітей, тому що я хочу, щоб вони почувалися добре. На телебаченні показані руки та ніжки, завдяки терористичним нападам і війнам, і діти потребують любові і щастя. Коли ви ви виростите, світ розбиває вас. Це диво, що ми ще можемо посміхатися.

Ведуться роботи для дітей: вони також падають, сміються, крі.
Сім'я є найважливішим у світі. Якщо ви не маєте сім'ї, припустимо, що у вас немає нічого. Сім'я є найсильнішим боєм життя.

Я алергію на скринінг. Якщо я повинен сказати слова, що багато інших персонажів сказали багато разів до, я хворий.
Це багато несправностей електроенергії. І решта, теж.
Я великий фанат помсти. Це почуття є одним з тих, які ми не хочемо, щоб визнати себе навіть самі, але таємно вона їсть нас.

росіяни є нормальними хлопцями. Вони пропускають, ходять по місту, мають вечірки, пити горілку. Але хто не п'є?
Я дуже любила Росію, особливо люди. Вони відкриті, душливий і трохи ку-ку - просто в моєму стилі!

Дуже багато, як ви дихати і любити, поки ви живете.
Моє тіло мій журнал і мій татуювання є моє оповідання.

Я думаю, що кожен дивний. І ми повинні відсвяткувати нашу індивідуальність без того, як вона гаситься або засмажена.
Люди не криються, бо вони слабкі. Вони торкнулися, тому що вони були міцні занадто довго.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Зі своїми думками дуже небезпечна активність... але дуже корисно!
У мене немає конкуренції. Я не скажу, що я вірний нікому, нікому. Я вірю собі.

Я нічого не знаю про життя, але я ебать хочу жити.
Я завжди покладаю на удачу.
Ви можете закрити очі на те, що ви не хочете бачити. Але ви не можете закривати ваше серце, щоб ви не бажаєте відчувати себе.

Чудова любов, очевидно, полягає в довірі, в радість один одному, по відношенню до кожного іншого конфіденційності та щодо професійного вибору.
Якщо ви любите дві людини одночасно, оберіть другий. Якщо ви дійсно любили перше, ви не будете впадати в любові з другим.

Америка - цуценя, яка намагається укусити когось болить.
Гроші не можуть купити щастя. Але ви можете купити човен, який ви отримаєте там.
Я прочитав багато. Я не читаю нічого, як дитина. Я ліву школу рано. Читання – це моє спалювання.
510482.

Кожна людина стає релігійною, коли вони виходять на літак.
Не боятися ворогів, боятися друзів. Друзі, не вороги!
За смаком більше, ніж мати розум.

Я не думаю, що я досить фотографував папаразию в моєму житті, і тепер я збираюся повісити з Brad і angelina до повного.
Є чотири речі, які мають значення в житті. Що таке свято? Що складається з духовної влади? Що варто жити і що варто дихати?
Я намагався залишитися в постійному турмолі, тільки через вираз обличчя він пішов.

Ви те, що ви робите. Ваш вибір. Ви перетворите.
Я не розумію цю гру, я не розумію це місто, Голлівуд. Я не розумію своїх правил, я тільки знаю одне - Я не люблю їх.

Неважко жити в миру з душею, коли є це кричуща сплутаність навколо, але незважаючи на всі претендії, тверду роботу і затінені мрії, це ще гарний світ. Будьте обережні. Намагайтеся бути щасливими.