Андрій МакДовелл

Як ви знаєте, актриса Andy McDowell має три діти: син – Justin і дві дочки – Дощовий і Сара Маргарет. А якщо сам актриса ще вважається (побачити роки) красивими і віковими, то її дочки можна сміливо сказати: молодий і чарівний.

Дощ є найстарішим з воркшопів. Народився у березні 1989 року. Дощ з маленькими цвяхами відрізнявся помітним і нестандартним зовнішнім виглядом. МакДовелл був обличчям L'Oreal Paris протягом декількох років, тому це природно, що найдовша дочка зростала експеримент з макіяжом.

Нагорода «Золоті глобуси» цього року.

«Я завжди був незалежним. Я люблю танці, особливо балету. Я навчався в Королівській академії драматичного мистецтва в Лондоні. Я теж співаю. Наприклад, я писав і sang пісню, яка грає в кредитах фільму. «Срібна підкладка». Я завжди хотів жити в Нью-Йорку. Так, у віці 19 років, без конкретного плану я переїхав до Нью-Йорка, і жив на рідному дивані. Але це зараз. й

Дощ є відмінними відносинами з матір'ю. Наприклад, Andy і Rainey діляться деякими секретами краси.

«Це досить просто. Це здоровий раціон, вправи і сонцезахисний крем. Крім того, вона порадувала бути обережним у всьому про захоплення брів.

Rainey і Dakota Johnson:

До речі, крім роботи в якості моделі, Дощів дебютував як акторка в фільмі «Справедлива краса», яка була випущена в цьому році. Дощ сьогодні працює на День Матері.

Не дивно, що Сара Маргарет з'явився в її ступеню сестри. Зовнішні дані та певні з'єднання в світі моди дозволили Сара Маргарету розпочати кар'єру в моделювальному бізнесі з 16 років.

Сара вже забрав перші кроки на подіумі під час Paris-Bombay Chanel шоу. Сара Маргарет серйозно готує до підкорення подіуму. В даний час вона працює для IMG Models. Крім того, молодий брюнетка з'явився в ролі мишей модного будинку, в образі чарівної балерини. Дівчина представляє колекцію Stellar Ballerina.

Сара Маргарет в "Stellar Балерина":

Сара Маргарет раніше танцював і побачив себе як професійний балетний танець в Нью-Йорку.

Р

Andy Вона сказала:

Я не знаю, як це закінчиться, але я знаю, що я не хочу турбуватися про Маргарет. Я даю їй піти в Нью-Йорк тільки на 16 тому, що я знаю, що вона буде краще. вона золота дитина. Я думаю, що вона має багато внутрішньої самодисципліни, яка йде від років танці. Але це теж риса її персонажа. Вона ніколи не потрапляє в неприємності.