Брайан Адамс.

Бажаєте жити в житті. Цей вираз безпосередньо відноситься до Брайана Адамса, який відомий у всьому світі не тільки легендарним рок-аматором і талановитим композитором, але і як успішний фотограф. Перед його об’єктивом позбавляють не тільки моделі, а його колеги – співаки, актори, соціалісти та навіть члени британської королівської родини. 2 липня у Московському художньому музеї ім. М.А. Адамса відкрилася виставка фотографій Брайана Адамса, яка відбудеться до 29 липня. І для тих, хто з різних причин не зможе відвідати виставку, я пропоную цю посаду.

Лана Дел Рей

Mick Jagger.

Теплиця Грахам.

Р

Кар'єра Адама як фотограф почалася досить випадково - він потрібав свій власний портрет на альбомному кришку і вирішив зробити його самому. З тих пір 20 років пройшли, під час яких вдалося працювати з найвідомішими глянцевими виданнями з усього світу. Серед своїх клієнтів були британський Vogue, Harper's Bazaar, Esquire, i-D і багато інших. Крім того, він створив власний журнал Zoo Magazine, для якого він регулярно знімає фотосесії з знаменитостями.

Дафне Гуіннес

Томми Лі.

Візьміть його.

Helena Bonham Картер

Amy Винороб

Одним з таких фотосесій стала серія фотозйомок Міккі-Рурека, які журналісти охарактеризували «дуже провокативне і дуже природне». Ці образи захоплюють день у житті Рарке у 2006 році, так як ви можете побачити, є багато часу в житті для всього – їсти з сім’єю та переглядом телевізора з Локі (у улюбленому собакі актора, який вийшов у 2009 році). Для цих робіт Адамс отримав престижну німецьку нагороду Lead.

3610Р. 4200Р.

- відео

Уміння і зоряний статус Адама приваблює знаменитостей, і він в свою чергу знає, як виграти над моделями зірки.

Немає, ви не повинні впасти в любові. Я думаю, що ви просто повинні поважати людей, які ви працюєте, люди, які ви падали, чи це жінка або чоловік. Важливо розуміти, що перед вами людина, а потім ви досягнете успіху.

Золота колекція Adams містить фотографії самої Elizabeth II. У 2002 році він був відданий стріляти королеву серію фотографій на честь 50-річчя від дня народження. Брян зумів взяти деякі дуже успішні фотографії її величності, одна з яких стала основою для канадської поштової марки (Канада - головна країна фотографа), а також інші, в яких Єлизавета зображена принцом Філіпом.

Виставка в ММММММММ є досить патологічною назвою «Викладені». Зірки в лінзі зірки. Це 23-а виставка Адамса (до того, що він вже продемонстрував свої твори в Нью-Йорку, Лондоні, Парижі та інших світових мистецьких столицях) і включає в себе свої найкращі фотографії в 10 років. На виставці представлено близько 50 робіт фотографа.

Пиломатеріал Hoffman

Сер Бен Кінгслі

Ярослав Лето.

Рей Ліотта.

4917640

Михайло Я. Фокс (старий друг фотографа – вони пішли в школу разом)