Брайан Адамс.

Бажаєте жити в житті. Цей вираз безпосередньо відноситься до Брайана Адамса, який відомий у всьому світі не тільки легендарним рок-аматором і талановитим композитором, але і як успішний фотограф. Перед його об’єктивом позбавляють не тільки моделі, а його колеги – співаки, актори, соціалісти та навіть члени британської королівської родини. 2 липня у Московському художньому музеї ім. М.А. Адамса відкрилася виставка фотографій Брайана Адамса, яка відбудеться до 29 липня. І для тих, хто з різних причин не зможе відвідати виставку, я пропоную цю посаду.

Лана Дел Рей

Mick Jagger.

Брайан Адамс.

Теплиця Грахам.

Брайан Адамс. Р

Кар'єра Адама як фотограф почалася досить випадково - він потрібав свій власний портрет на альбомному кришку і вирішив зробити його самому. З тих пір 20 років пройшли, під час яких вдалося працювати з найвідомішими глянцевими виданнями з усього світу. Серед своїх клієнтів були британський Vogue, Harper's Bazaar, Esquire, i-D і багато інших. Крім того, він створив власний журнал Zoo Magazine, для якого він регулярно знімає фотосесії з знаменитостями.

Дафне Гуіннес

Брайан Адамс.

Томми Лі.

Візьміть його.

Брайан Адамс.

Helena Bonham Картер

Брайан Адамс.

Amy Винороб

Брайан Адамс.

Брайан Адамс.

Одним з таких фотосесій стала серія фотозйомок Міккі-Рурека, які журналісти охарактеризували «дуже провокативне і дуже природне». Ці образи захоплюють день у житті Рарке у 2006 році, так як ви можете побачити, є багато часу в житті для всього – їсти з сім’єю та переглядом телевізора з Локі (у улюбленому собакі актора, який вийшов у 2009 році). Для цих робіт Адамс отримав престижну німецьку нагороду Lead.

3610Р. 4200Р.

Брайан Адамс. - відео

Уміння і зоряний статус Адама приваблює знаменитостей, і він в свою чергу знає, як виграти над моделями зірки.

Немає, ви не повинні впасти в любові. Я думаю, що ви просто повинні поважати людей, які ви працюєте, люди, які ви падали, чи це жінка або чоловік. Важливо розуміти, що перед вами людина, а потім ви досягнете успіху.

Золота колекція Adams містить фотографії самої Elizabeth II. У 2002 році він був відданий стріляти королеву серію фотографій на честь 50-річчя від дня народження. Брян зумів взяти деякі дуже успішні фотографії її величності, одна з яких стала основою для канадської поштової марки (Канада - головна країна фотографа), а також інші, в яких Єлизавета зображена принцом Філіпом.

Брайан Адамс.

Брайан Адамс.

Брайан Адамс.

Виставка в ММММММММ є досить патологічною назвою «Викладені». Зірки в лінзі зірки. Це 23-а виставка Адамса (до того, що він вже продемонстрував свої твори в Нью-Йорку, Лондоні, Парижі та інших світових мистецьких столицях) і включає в себе свої найкращі фотографії в 10 років. На виставці представлено близько 50 робіт фотографа.

Пиломатеріал Hoffman

Брайан Адамс.

Сер Бен Кінгслі

Брайан Адамс.

Брайан Адамс.

Брайан Адамс.

Брайан Адамс.

Ярослав Лето.

Брайан Адамс.

Брайан Адамс.

Рей Ліотта.

Брайан Адамс.

4917640

Михайло Я. Фокс (старий друг фотографа – вони пішли в школу разом)

Брайан Адамс.