Цитати з Белучі

Назва Monica Bellucci є синонімом жіночої краси, але слід зазначити, що ця ефектна жінка має не тільки тіло Афродит і обличчя Nefertiti, вона також має той шарм, який іноді дуже бракує більш талановитих акторів. Так, вона не заслугувала Оскара, але коли жінка має такі зовнішні дані, все інше відлякує на фон і це теризм, сутність якого не повинна бути пояснена. Вона привертає увагу своєю дивовижною жіночністю в одній пляшці з сексуальністю і в плівці не може сказати слово, але ви все ще подивитеся на неї з ecstasy, перед тим як вона красива. Багато хто вважає Моніка ідеальною, вона каже, що вона була просто щаслива з зовнішнім виглядом, і якщо вона не мала краси і чарівності, що вона все ще має (і Bellucci є 47), вона залишилася юристом в godforsaken офісі. Тепер, завдяки природі-мати, Belucci має хорошу кар'єру, стабільний дохід, харизматичний чоловік - Вінсенс Кассел і дві дочки - Вірго і Леоні.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Дуже важливо для мене шукати і знайти незвичайні ролі, а потім перевірити, чи можна виконати їх. Хтось сказав мені, що всередині всіх художників є спальні красуні, і кожен раз ви граєте роль, одна з цих красунь прокидається вгору. У нас є все. Ми просто повинні побачити його.
Вступ не тільки про слова. У фортепіано мисливець не скаже слово в фортепіано і виграв Оскар.

Моє тіло дуже важливо мені: мій обличчя, мої пальці, ноги, руки, очі... все. У мене є все.
Краса стає живим і цікавим, коли він прихований одягом.
Якщо ви освічені і знаєте, як використовувати вашу красу.

Я відчуваю себе комфортно і комфортно, але не тому, що я красива. Я знаю багато красивих людей, які живуть страшно. Тексти пісень, а це означає: І вони відчувають себе дійсно погано про себе. Почуття внутрішнього комфорту - це не те, що ви шукаєте, але як ви відчуваєте всередині. Я щаслива людина, тому що я досвідчена багато любові до себе - маю дуже велику сім'ю.
Краса стає проблемою для жінок тільки в двох випадках: коли немає і коли немає нічого, але краса.

9166689

Як європейський, я повинен бути тут і робити італійські та французькі фільми. Але Америка теж цікава мені.
Я ніколи не зможе жити в США. Молодь обробляється молодістю та красою. У Америці актори досягають 40 років, бо кіноіндустрія вимагає молоді. Вони люблять ще один тип жінки. Я ніколи не худий і підроблений, я реальний.
Я живу в Парижі, але я відчуваю себе дочкою Європи.

Я слухав юну музику, один рік. Я люблю душу, рапс і веселки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ви повинні бути приховані. Після того, хто ми: божевільні, намагаючись зберегти свій баланс на м'ячі, що себе, шпиння на жахливій швидкості, проходячи через Всесвіт. Хто може бути ідеальним?

Тексти пісень, а це означає: Я не боїться нуди, тому що нічого більш красивого для мене, ніж тіло людини. Тіло може викликати дивовижні емоції. Я використовую своє тіло як об'єкт, і це чудово, щоб мати можливість лікувати ваше тіло, як це, тому що це частина вашої роботи, це об'єкт, який ви можете працювати з. Коли у вас є те, що ступінь свободи, ви можете зробити краще як актрису.
Коли я старий, я досить дивитися мій діти, ніж мій кіно.

Розум людини розвивається технологічно, але не емоційно.
Моя кар'єра дуже цікава, але любов залишається першим, тому що він балансує мене.

Можливо, я працюю так важко, що кожен директор вважає, що він один, що я збираюся зробити кращу дію з. Я не буду працювати.
Я зробив багато речей в 10 років. Перш за все, я не знаю, якщо я досі модель, коли я стала акторкою. Я знаю, що я хотів бути актором, але це так важко вірити. Чим краще і краще зараз і є цікаві пропозиції, ніж п'ять років тому. Це, як старше, стає краще.
р.

Як актриса є найвищим рівнем фемінності.
Після того, як вона кохала, людина спить, і жінка думає, як вона пішла.

Вінсент дуже солодкий і доторкнутися... Коли ми в Каннах дивилися Незламні, коли я вийшов з тунелю, він кричав. Я сказав: "Вінсент, що ви не з вами?" Це просто фільм. Ми знаємо, що це не реально, але він не заспокоївся.
Р