Комікс-Кон 2012

Фестиваль Comic-Con пройшов в Сан-Дієго. Метою цього форуму є ознайомлення громадськості з новинками поп-культури: фільми в жанрі фантазії, аніме, манга, відеоігри, публікації наукової літератури та багато іншого. За традицією, кінозірки беруть участь у фестивальних заходах - вони представляють нові фільми з їх участю і відповідальні за збереження коду сукні на червоному килимі. До речі, уніформа в Comic-Con завжди неофіційна - шикарні вечірні туалети тут не доречні, але є місце для стильних повсякденних образів.

Ніна Добрев змінив для фестивалю стільки як три наряди і всі вони були над коліном - чому сховати красиві ноги? Перша була золота коктейльна сукня з коротким рукавом і красивим орнаментом бісеру і паєток. Ніна є великим чоловіком, який підібрав багате блакитне взуття до сукні - це несподіване поєднання і стала родзинкою усього образу.

Пізніше Ніна одягнена в легкий білий комбінезон з широким поясом від Katharine Kidd і гостро-необхідні човни з мереживним принтом. Дуже літо, але на мій погляд, наряд не вистачає яскравого акценту.

Для останніх вихідних Ніна обрали сукню наймодніших кольорів 2012 року «Мандарин Танго» з розкішними творами Art Deco від Jenny Packham. Легкі шкіряні черевики є відмінним вибором, вони роблять образ молодим, на відміну від взуття, які просто можуть руйнувати його. Аксесуари до тонусу взуття - актриса чітко сподівалася зробити плаття центром її наряду і вона досягла успіху. Останнім часом образи Ніни дуже гарні, але однакові зачіски. Не прослужить довго.

Гарне почуття стилю ще раз продемонструвало нас Ginnifer Goodwin. Тексти пісень, а це означає: Я падаю більше і більше в любові з цією дівчиною - Я думаю, що вона красива! Джинсовий гурлет Валентино плаття з витонченими фестонами на краю воріт і спідниць. Вишиті червоні туфлі в тон сукні дали образу сучасності, а великі кільця на пальцях завершили бантик. Ймовірно образ Ginnifer в деяких способах, але він виділяється від інших.

На межі зірок «Поділити сагу», які прибули на Comic-Con майже в повній силі.

Ашлі Гріне ввечері на честь неймовірного релізу другої частини «Давін» від голови до тушку була одягнена в Оскар де ла Renta. Відмінний вибір: коротка сіро-срібляста сукня з вишуканим квітковим принтом виглядає дуже ніжно, а шліфовані сандалі з милими луками з боків прекрасно доповнять романтичний м'який образ.

Другий образ Ашлі був повністю від Michael Kors. Сукня в класичному стилі мінімаліста для Корса плюс аксесуари м'якого коричневого кольору створювала прекрасний ансамбль. Єдиним недоліком є непристойна довжина сукні, якщо вона була пара в дюймах коротше, вона буде абсолютно різним виглядом.

Виконавець ролі Есме Єлизавети Ресер чітко підштовхується до загального тренду і приваблює просту білу футболку з милою квітковою спідницею з наплавленою талією. На мій погляд виявився дуже цікавий образ, хоча, для більшого ефекту я б пофарбувати нігті лаком тоновим принтом на спідниці - необхідний оздоблювальний дотик.

15655759

Другий вихід Єлизавети виготовлені в світлому костюмі з шортами в сучасному стилі піжама. Я дуже люблю кольори і зображення в цілому і я навіть не плутаний тим, що Miss Reeser підібрав ті ж сандалі, як і останній раз.

Я думаю, що багато людей вже бачили цей Крістен Стюарт наряд і вдалося сформувати думку про це, тому я не чекаю довго і просто сказати: Я люблю це! Хоча я не великий вентилятор кросівки і кросівки на червоному килимі, це зображення як Кріс.

Я дуже люблю браслети - жорстокий стиль явно за смаком Стюарта, а розмальовка спідниця просто смачна.

р.

Молода сім'я.

Я дуже люблю образ Nikki Reed - простий і смачний! Комбінація легкої телятини і шкіряної спідниці олівців виглядає дуже добре, а легкі мінімалістичні сандалі і набір ланцюгів з милими підвісками невагомий образ.

Фінальний дотик: коралова помада вдало розбавляє сіру колірну гамму ансамблю.

To the Breaking Dawn 2 вечірка Nikki wore the Etro плаття з складним принтом. Вечернисті золотисті смужки з матовим чорним і білим є дуже оригінальним варіантом, який не залишає власника сукні без уваги. Аксесуари відмінно підбираються: прості чорні туфлі і зчеплення з золотистими елементами відмінно підійдуть цю сукню.

Безперервно бути ...