Комікс-Кон 2012

Продовжити пост про наряди з подій фестивалю Comic-Con 2012 Перша частина тут.

Джессіка Біель і Кате Бекінсале презентували на фестивалі рекомендацію популярного фільму «Земля все», який колись зірвав Арні. Для прес-конференції дівчата обрали щоденно, але не позбавлені зест-ансамблів. Вміло поєднується спідниця лакового олівця в футтуристичному стилі і проста біла футболка - вона виявилася дуже цікавою і в той же час не особливо патологічного образу, тільки з нагоди. Неон-рожеві човни стали яскравим акцентом в ансамблі. До речі, недавно Джессіка воліє білі наряди, поєднуючи їх з яскравим взуттям. Ви можете побачити прямо - це про те, щоб отримати шлюб!

Комікс-Кон 2012 р.

ансамбль, який вибрав на захід, може бути викликаний класикою, якщо не для шкіряних брюк, які модернізували образ. Білосніжна куртка освіжає наряд, великий намисто дає блиск, але я замінив чорні чоботи з взуттям - вони виглядають важко.

Сукня Мішель Вільямса звернула змішані реакції з глядачів. Є тільки два варіанти: Я люблю його або я його захоплю. Я люблю його. Смішні сукні в стилі 60-х виглядає дуже милий і неодмінно йде Michelle. Крім того, я радий вибір взуття - взуття на платформі рожевого кольору зробити ідеальний ансамбль з чорним і білим принтом сукні.

На відміну від її co-star на Oz: The Great and Terrible (для тих, хто не знає, the prequel The Wizard of Oz буде випущений в наступному році), Mila Kunis не замислювався про наряд для Comic-Con і ставить перше, що спіймане очі. Я не кажу ансамблю погано, але це виглядає дуже нудно.

57020, Україна

Емілі Блюнт був дуже жіночністю і ніжністю в сукні Крістіан Діор. Наряд красива, а сандалі яскраво-помаранчевого кольору роблять його грайливими і сучасними. Звичайно, у випадку Comic-Con ви можете дозволити вибір болдерів ювелірних виробів (наприклад, яскравий намисто буде дуже багато в темі), але Емілі віддають перевагу обмежувати себе стриманим кулоном в ретро стилі.

Комікс-Кон 2012

Комікс-Кон 2012 Р

Крістін Крук в французькому одязі. Я люблю стиль сукні і красиву мереживну вставку на вапно, але її колір і чорні черевики вбити всю привабливість наряду.

Комікс-Кон 2012

Леа Мішель прийшов до партії Losers, що надягає спідницю і куртку з цікавим елементом - шкіряним вирізаним коміром. Зображення красива, виглядає дуже свіжим і інформативним під час фестивалю, а яскраві червоні лакові черевики ідеально підходять для стриманого сірого водопілля.

Комікс-Кон 2012

Комікс-Кон 2012 р.

Анна Кіндрик не думав довго про її наряд і її вибір впало на ансамбль куртки, легкий топ, кремовий спідниця і сандалі в тону. Комічний-кондресний код вітає неформальних луків, але на таких подіях відзначаються оригінальність та яскравість. На жаль, вони не в образі Анни.

Комікс-Кон 2012

Люсі Лю обрано для фестивалю коротке плаття з блискавкою в повній довжині і цікавими дизайнерськими воротами. Незважаючи на те, що я люблю плаття, Lucy може вибрати більш цікава пара взуття, ніж чорні човни. Зображення не поганий, але не має родзинки.

Комікс-Кон 2012 (Б)

Комікс-Кон 2012

Великий Bang Сором’язлива зірка Kaley Cuoco в повітряному літньому шкарпетці з ніжним рослинним друком. Зображення, звичайно, не круто, але виглядає дуже романтично, а відсутність великих ювелірних виробів і яскравих аксесуарів тільки додає своїй простоті.

Комікс-Кон 2012

25-річна актриса Lindsey Fonseca вибрала для заходу прекрасний ансамбль в стилі 50-х, що складається з скороченого верхнього бюстця і пишної спідниці. Перше, що відразу зловить око, звичайно, чудовий принт: поєднання кремових відтінків з пастельним зеленим виглядає просто божественно. Силует і стиль також виглядають дуже оригінальні плюс аксесуари вибирають дуже грамотно - стриманий бежевий колір ідеально підходить для такої ніжної наряди.

Комікс-Кон 2012

Сарах Wayne Callis на ювілейній вечірці 100-го видання прогулянок Dead коміків. Sarah starred в серії на основі коми (доповнилося всім любителям фільмів про зомбі!), новий сезон якого починається цього осені. Для вечірки актриса вибрала смарагдову сукню від бренду Bill Blasss з еротичними слотами на талії. Сара є дуже красива жінка і плаття виглядає добре, але стилізацію покращилася. Зачіска проста, і взуття ще більше.

Комікс-Кон 2012 Р

Єлизавета Банки люблять те ж саме плаття кілька тижнів тому. Вона знає, як збити такий наряд.

Сара на вечірці з co-star Lauren Cohen і один з ходьків.

Комікс-Кон 2012

Торти для гостей вечірки. Яка краса!

51349734