Молодий актриса Hayley Bennett

Промісна і юна актриса Hayley Bennett завоював американську аудиторію з першою роллю. Це була роль в комедії «З очей – вниз, з графіка – вихід!». Халі було обрано від 600 кандидатів на роль форварда Кормана. І ця роль стала її «щасливий зір».

З фільму "З очей - з, з діаграми - з!":

Халі зацікавила фільмом і музикою з дитинства. Беннетт почав відвідувати школу, де навчався танцювати і музику на глибину. Після закінчення школи, сім'я Беннетта перейшла з Флориди в Лос-Анджелес, щоб почати кар'єру, яка молодий Haley мріяв. У 2004 році під час літніх канікул, Халі, цілком випадково, зустрілися з агентами Мері Сантіно і Райан Далі, які запропонували їй діяти в рекламі. Після короткої думки була прийнята пропозиція.

701904

701904

Після того, як творча особистість юної акторки зламала. Дякуємо за участь у фільмі "З очей - з, з діаграми - з!" Hayley Bennett визнаний актором і співачкою. Після цієї ролі запрошення діяти не займе довго чекати. Шармінг Хайлі Беннетт прийшов до кіносуду.

701904

701904

701904

701904

701904

У 2008 році Haley starred в трьох фільмах: Коледж, Марлі і Ме і Моллі Хартлі. На останньому малюнку Haley відігравала основну роль.

Мені довелося звикати до Моллі Хартлі, відчуваючи стан катоку і нервового напруження. Я ледве сховав під час зйомок цього фільму, це був кразест 7 тижнів мого життя. Режисер зробив мене боятися весь час, і я закінчився, роблячи себе стрибати через найменший несподіваний шум. Усе навколо цього почав здатися страшним і відчужливим, але це було варто: Фільм Molly Hartley може дійсно згасити нерви.

Після цього Haley знову зірвав у фільмі жахів – «Гати в 3D», комедії та драми. Це дійсно широкий спектр талантів. Тепер Hayley Bennett продовжує діяти в кіно і будь ласка, її любителі з красивими фотографіями в журналах. Що стосується свого особистого життя, Haley керується збереженням секрету від цікавих очей. Не менше зараз.

701904

701904

701904

701904

701904

701904

Паралельно з кіно кар'єрою, Haley займається музикою. Це був улюблений хобі, оскільки вона була 14. Дівчина пише пісні, грає гітару і співів.

1280677р.