Відомі пари

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Він красивий, вона навіть химерна. Стильний, він ще більш стильний. Вони дуже гарні, і щоб зробити ефект своєї природної краси і чарівності ще більш потужним, вони одягаються за новітніми тенденціями + приділяють увагу одному нарядам, вибираючи скурадно успішне поєднання.

Britney Spears і Justin Timberlake

Два роки були знайомства і коли вони з'явилися разом, це здавалося б, вони мали яскраве майбутнє разом, тому що вони були настільки схожими. Особливо під час релізу другого альбому Brit "Oops!" Я був знову (2000), коли співак і її коханець одягалися в подібному стилі. Джинсовий так джинсовий, трикотажний одяг так трикотажний, і все в одному кольорі.

Kate Middleton і Prince Вільям

Я не знаю, якщо це королівське право, але Дюк і Дючі Кембридж часто погоджуються. Я думаю, що це вплинуло на теми подій, які вони відвідують разом як юридичні дружини, і те, що Кате і Вільям тісно спілкувалися більше 10 років.

Mariah догляд і нік гармата

Я не хочу, щоб зателефонувати їм стильно, але я думаю, що вони люблять спосіб, щоб вони одягалися, і вони дуже схожі. Важко відчувати себе, люди стають одними, якщо, звичайно, вони доводять один одного до ручки і висихають в реєстрі офіс знову (нині для розлучення).

Jennifer Aniston і Justin Theroux

Трохи скеля, трохи чарівника, трохи випадкових і містичних укладень Jes і Jas готові піти. Великий стиль, я б сказав один для двох. Fedora, темні окуляри і джинси є стандартним набором любителів на кожен день.

Дженніфер Лопес і П. Дідді

У той же час, Лопец прибув під впливом раппера і почав одягатися не як гламурний діва, що ми сприймаємо її зараз, але як королева R&B. Пари вже давно не об'єднуються, але Кім і Кані продовжують свій бізнес (симулятори, на мій погляд, на обличчя).

Демі Мур і Аштон Кутчер

На жаль, вибираючи зображення разом не завжди настільки міцні. Аштон і Демі відокремили, але їх луки назавжди запам'ятовують любителі тандему.

Katie Holmes і Том Круїз

Так, вони звикли бути щасливими. Катея і Том не бачили в публіці багато в минулому році, але на початку відносин вони мали дивовижну гармонію навіть в їх одязі.

Diane Kruger і Джошуа Джексон

Стильна пара, нічого не сказати.

р.

Селена Гомес і Джастін Бібер

У одному з інтерв'ю Гомес сказав, що вона любить носити речі коханої людини (товарів розмір підходить), але крім того, пара любить здивувати спільними виходами на червоному килимі. У цьому році вони взяли участь у виставці Vanity Fair в ідеальному стані: він в чорному костюмі з яскравою червоною деталью і вона в шляпній сукні до підлоги.

Гвен Стефані та Гавін Россдейл

Завжди молодий, завжди стильний. Ця музична пара завжди на одній хвилі.

Вікторія Бекхем і Девід Бекхем

За роки життя разом Вікторія та Давид не втратили можливості доповнювати один одному.

Ellen DeGeneres і Портія Де Россі

Зовсім досить, але ці два жінки разом і їх наряди також роблять разом. Відомий телеведучий Ellen воліє брюки костюми, і її друг Портія шикарні сукні.

18 990 р.