3436
Персональна фото Селени Гомес
Учора Селена Гомец виповнилося 20 років і на честь такої важливої події в її житті, пост з власними персональними фотографіями, які часто ділиться з вентиляторами і навіть більше з вентиляторами, які апріорі більше. Плюс деякі факти про день народження дівчини.
р.
Селена і Джастін святкують 18 день народження цього року:
Гомес на набір фільму «Весняний відпочинок» в компанії іншої молоді брюнетки - Vanessa Hudgens (на ній вона дійсно блондинка, але що не буде для ролі...):
61815781
р.
У кіно також з'явиться James Franco в оригінальному образі для себе «оголені, це рапер». До речі, фільм буде видана на екранах в кінці цього року і в нашому офісі буде називатися не «весна», але «прямі» свята (як багато різниці?).
Факт: У греки ім'я Селена означає місяць.
Факт: Мій улюблений актор Джонні Депп (Я погоджуюся з нею на це).
Факт: Селена - фанат друзів.
р.
Факт: Селена - вентилятор Парамора.
Факт: Якщо Селена не була співачки, вона бажала стати варильною, адже вона любить варити.
Факт: В'язкість шоколадна.
Габаритний зображення
Факт: улюблена тема Гомеса в школі була хімія.
Fact: Найцінніше для Selena - це кільце, яке говорить "Туї любов очікування".
, Україна
р.
Селена і Джастін святкують 18 день народження цього року:
Гомес на набір фільму «Весняний відпочинок» в компанії іншої молоді брюнетки - Vanessa Hudgens (на ній вона дійсно блондинка, але що не буде для ролі...):
61815781
р.
У кіно також з'явиться James Franco в оригінальному образі для себе «оголені, це рапер». До речі, фільм буде видана на екранах в кінці цього року і в нашому офісі буде називатися не «весна», але «прямі» свята (як багато різниці?).
Факт: У греки ім'я Селена означає місяць.
Факт: Мій улюблений актор Джонні Депп (Я погоджуюся з нею на це).
Факт: Селена - фанат друзів.
р.
Факт: Селена - вентилятор Парамора.
Факт: Якщо Селена не була співачки, вона бажала стати варильною, адже вона любить варити.
Факт: В'язкість шоколадна.
Габаритний зображення
Факт: улюблена тема Гомеса в школі була хімія.
Fact: Найцінніше для Selena - це кільце, яке говорить "Туї любов очікування".
, Україна
У Лос-Анджелесі відбулася церемонія на вибір підлітка 2012 року.
Beverly Hills 90210: Нове покоління