Дизайнер аксесуарів ДИОР

Натхнений, творчо налаштований і оточений ескізами, Camille Miceli в своїй студії Парижа працює на іншій колекції ювелірних виробів Dior. З 2009 року працювала більш ніж 10 років, як директор з публічних відносин для Louis Vuitton і багаторазово подається як надихаюча миша для Marc Jacobs.

12073.

Дивовижна жінка, яка займає величезну частину, в завершенні образу колекцій, найчастіше залишається в тіні креативного директора Dior. Однак ця доля чекає всіх осіб другого плану. Однак її внесок у роботу не оцінено. Пристрасть для ювелірних виробів від Camilla з дитинства:
Моя пристрасть до ювелірних виробів з дитинства. У школі ми зобов'язані носити однорідну форму, і тому єдиним способом відрізнялися аксесуари. І я зробив мій кращим. Немає в собі колекції ювелірних виробів, як мені.

Як переходив Camilla від PR до дизайну?
Я пішов, щоб Марк і сказав, що було дуже мало креативності в PR і я хотів бути більш креативним. Один день Марк прийшов до мене і попросив мене, щоб розробити пару сережок і благ благ благ, так що все почалося дуже випадково і природно, так багато в моєму житті.

Незважаючи на те, що Якобс викликав камильську музу, Муше кажучи, це був просто жарт. Тим не менш, Марк говорить про свого друга і колишнього працівника, не може приховати задоволення:
Я люблю Camilla! По-перше, вона красива. Так само багато енергії і життя. Як тільки вона надходить в приміщення, вона заповнюється світлом, а сміху просто заряджає позитивно. 114.00 Р

Однак не тільки Познайомитися з нею, але інтерв'юери не можуть приховувати своїх приємних сюрпризів на пам'яті Camilla:
вона є однією з тих, хто, незважаючи на те, що тільки з літака, де вона залишається протягом двох годин через непередбачених обставин, з'явилася абсолютно приголомшлива, бездоганна і повна енергії. Непристойно я був дуже вражений її прикрасами, в тому числі три її сережки: два на одному серці і один з абсолютно різних стилів на іншому. Що було здорово.

Camille не є строгим виробником правила. Не має духу традиційності, тому дизайнер віддає перевагу створенню ювелірних виробів, а не ювелірних виробів. Camilla згадує свою роботу на ювелірних виробів у 2008 році:
Колекція Blason виявилася дуже яскравою і холігановою. Але в процесі я зрозумів, що я не хочу створювати ювелірні вироби, я хотів би створити ювелірні вироби — матеріали, які використовуються в його створенні, більш пластичні і виразні.

Родзинка стилю від Dior знаходиться в силуеті. Я хотів створити ювелірні вироби, які були як сміливими, жіночними, так і дуже привабливими. Вони повинні бути класичними, але з модною відміткою - Я дуже люблю розбити правила! Тому ми експериментували з новими матеріалами, які дали ювелірні вироби більш виразною.

Художня деко ювелірна прикраса мене божевільна! Я люблю відвагу цього періоду. Я люблю йти до античних магазинів, розташованих на St-Honoré і купити деякі речі на аукціонах.

Вона розповідає про «соляганізм». Вона залишає традиційною перловою ниткою Dior, але додає метелика мотив до прикраси: пластиковий трикутник. Вона засмічений ідеєю вставки діаманта в пластик, кожен говорить її, що навіть досвідчені ювелірні вироби не можуть це зробити. Але Camille не дає. Як вона каже: "Я може бути застарілим без освіти, але я зробив це."

Я, вона зробила. Вона зробила ще багато. Ми завжди говоримо: «Я хочу ювелірні вироби з останньої колекції Dior». Електична вона, з бездоганним смаком, життєрадісна, трохи бульйону - і вона все належить Dior. Проте, коли запитали про відправлення Галяно, дизайнер відреагував холодно: «Я працюю з командою, відправлення не вплине на мене в будь-який спосіб. й

Варто. Це висота професіоналізму.