CW, CBS та Showtime

Напередодні нового телевізійного сезону гіганти американського телебачення - телеканали CW, CBS і Showtime - традиційно кинули пишну вечірку, гості яких були зірки найпопулярніших серіалів. Кожна з них представила телевізійну шоу за участі, серед яких були улюблені глядача «90210», «Топ-модель в Америці», «Шамелес», а сам – в кращих коктейльних нарядах з останніх колекцій дизайну.

Сторони цього рівня не вимагають жорсткого коду плаття, навпаки - міні- і сміливі зображення на честь. Рахель Білсон, наприклад, вибрав ансамбль брюка в чорно-бежевих тонах для проведення заходу. Я думаю, що це наряд є великою альтернативою літньої сукні, але я хотів би бачити Rachel зношувати деякі цікаві прикраси або оригінальну пару сандалі замість класичної взуття, щоб позбутися її асоціацій з офіціанткою від ресторану.

Я сподіваюся актриса Katie Cassidy не претензію бути іконою стилю, оскільки вона довгий шлях. Як мінімум за цим зображенням. Звичайно, її наряд не можна назвати страшним, він просто дивний і не пам'ятається на першому погляді, і це поганий знак. З усього образу я люблю тільки насичений колір спідниці, і все інше, в тому числі в'язаний верхній з східним принтом, взуттям і стилем одягу, залишає бажати кращого.

Актриса Jessica Lowndes - це чудовий коханець ніжних романтичних суконь з легким дотиком ретро. Ця білосніжна сукня Pamella Roland з прозорими рукавами, на мій погляд, є ідеальним нарядом для вечірки в середині літа. Сушені туфлі кольору морської хвилі стали відмінним доповненням до наряду - це зовсім не виглядає нудно.

Jessica has казкова краса очі, але в цей час вона явно перестаралась з чорним огірком - від afar її очі, як правило, здаються крихітні оснащення.

У серії «90210» АннаЛинн Маккорд чітко поступається своїй подругі у виборі наряду. І точка тут не в сукні, яка в самому собі хороша, хоча вона не сидить добре, але в її стилізації. Милий відкритий сандалі або в найгіршому кінці взуття буде виглядати набагато більш ефектно з сукню, тому я не зовсім ясно, що ці масивні черевики роблять на своєму місці.

р.

Зачіска Анна lynn - це суміш з купе, прикрашеного морським бризом і незакінченою стилістикою Queen Victoria. Серед усіх світлих хвиль на цій партії вона може виглядати цікаво, але з нарядом не гармонізує. Не робіть мене неправильно, я люблю Ms. McCord, але цей раз вона ... викручена.

р.

Чудова актриса і просто красива жінка Cary-Anne Moss. У мене є неоднозначні почуття про її наряд - Я просто не можу розібратися, як вийти з будинку, як це. Друк цього одягу виглядає дуже добре, і я люблю поєднання кольорів - якщо догляд-Анне приймав трохи на тканині, то він зробив досить гарне плаття-волосся трохи нижче коліна. У цьому випадку це найпоширеніший родзинок, який є сором'язливим носити в домашніх умовах.

По дорозі, незважаючи на поганий наряд, Cary-Ann виглядає просто дрібно. А сережки прекрасно гармонуються з кольором очей.

Emmy Rossum на Zuhair Murad. Красивий стиль сукні, який до речі сидить на Еммі, просто ідеальний, і красива мереживна обробка - Я дуже люблю, щоб спідниця виконана з контрастного чорного мережива, але закінчується білим декором. Emmy picked вгору красиві аксесуари - win-win червоний помада і взуття з щиколотки ремінь - елемент, який пом'якшує строгий силует сукні.

Крістін Кройк вибрав сукню для проходу по червоному килиму, стиль якого можна описати словами «Грекові богині 20-х». З білим кольором і багатьма драпірами, наряд, дійсно, нагадує роби давньогреків, але стиль сукні явно диктується модою епохи Чарлтона. Все було б штраф, якщо це не було для неправильного вибору взуття (погано!). Золоті піски будуть виглядати в поєднанні з білосніжним платтям набагато цікавіше нудне взуття на платформі.

Тира Банки приїхали на вечірку в маленькому чорному одностулковому одязі, розбавляючи класику з золотим взуттям, золотими ювелірними прикрасами і фантазійним принтом зчеплення. В цілому зображення виглядає дуже добре, хоча б немає очевидних недоліків в ньому, але не б назвати його стандартом стилю - це занадто банальні ... хоча взуття явно схильні бути оригінальними.

Габаритний зображення

Jamie King в глибокому синьому ансамблю Stella McCartney. Колір просто красивий і я дуже схожий на друк з ноткою мережива - він виглядає дуже дорого. Що стосується стилю, заготовки воріт не є найкращим варіантом для літньої вечірки, але вона більш ніж компенсується за короткий протяжність спідниці і грайливими фрілами, і це досить зробити образ красивим.

Універсальний улюблений Lisa Kudrow зробив вибір на користь сукні з слоновим запахом і не втратив. Сукня виглядає дуже елегантно і водночас легко. Я готовий закрити очі на майже повну відсутність аксесуарів, але я не можу допомогти, але приділити увагу взуттям – взуття на такому майданчику, декольте нагадують мені коня. Це не добре.

Я дуже люблю Kat Dennings - є щось оскарження про її, і її фігура є дуже переконливою, але я дуже впевнений, що ви можете виглядати красиво. Для сукні цей стиль чудово виглядає на дівчатах з пишними формами. Коли я побачила туфлі, я знову подав.

Сукні такого силуету вже стали завісою Люсі Ліу. Цього разу актриса обожнює чорну маленьку сукню від J. Mendel з приголомшливою формою шиї, яка виглядала не тільки дуже оригінальною, але і красивою. В цілому, Lucy завжди керує гарними зображеннями без зайвих деталей, тому це відбулося в цей раз.

На відміну від Lucy, яка оптимізує темні відтінки, Софія Буш беттінг на яскравість - помаранчеві та червоні сукні чітко домінують гардероб актора. Цього разу Софія вдягнена в строгу сукню, краси якої була відповідальна за досить стриману декольте. Я не можу назвати вибір актора недійсним, але з точки зору аксесуарів, її образ явно lame. Про нас

Я не знаю, що я не дуже знайомий з роботою Софії, тому я не можу судити її акторський талант, але як жінка, здається, мені дуже цікаво. Я люблю свій підпис squint - є деяка грайлива і привабливість в ньому.