1932
Шафа елегантної леді
Я пишу про те, що псує стиль. Цього разу я хочу розповісти про речі, які оточують стиль, роблять образ шиком і дорогою, навіть при невеликій фінансовій вартості. Для того, щоб виглядати дорого, вам не потрібно витрачати всю зарплату і частину своїх заощаджень на речах з останніх елітних колекцій. Весь акцент стилю елегантної леді є, можливо, в самокондиденції, постійної роботи по стилю і здатності поєднувати класики і тенденції. Якщо у вас є всі вищевказані якості і ніколи не дивно, чому деякі жінки намагаються виглядати набагато привабливіше в простих речах, навіть не найяскравіші зовнішні дані і з вами - яскраві і елегантні, як ялинка, то ця тема не для вас. Ця тема для тих, хто все ще працює на своєму стилі і намагається знайти правильний напрямок для себе.
Чудовий образ жінки складається з двох складових: стилю і краси (повно бути більш точним - добре вміщеним).
Почнемо зі стилем. Його фундаментальні характеристики - елегантність, стриманість, смак, якість.
Стиль Noble - відсутність шокуючих речей в шафі. Дівчинка ніколи не захочиться на супермодну неонову сукню, нехай тільки зносить її. Яким буде леді приділити увагу? Про якісну класику, яка пізніше загоює нове життя завдяки гідним аксесуарам. "Швидкість" означає "відкритий" і "неприв'язується", як правило, вони виготовлені з хороших тканин: шовку, кашеміру або бавовни. Чим менше поліестер, тим краще. В ідеалі вивести його з шафи-купе.
Перелік обов’язків:
- Класична біла сорочка.
Детальніше Простий білий верхній - основа вишуканого стилю.
р.
- Пуловер або светр від Cashmir.
Виріб якісної кашеміри послужить вам надовго, крім того, нейтральний відтінок (чорний, білий, бежевий, сірий, темно-синій) зробить його великою кількістю нарядів.
2 Р
- Кардиган або легкий жакет.
Знову ж, якщо ви віддаєте перевагу нейтральним відтінкам, кількість комбінацій одягу багатоплачених нескінченністю.
6933434
- Класична жіноча сумка.
Пам'ятайте: не флешкі логотипи або підробки! Якщо ви хочете купити Біркін, і там не вистачає грошей, то краще почати економію на ньому або, якщо ви не хворіли, знайти більш бюджетний і якісний варіант.
р.
3976757р.
852567
- Чорне пальто середньої довжини.
Добре пришивається, відмінно посаджена на малюнку пальто завжди виглядає елегантно.
- годинник з простим дизайном.
Якщо ви зносите годинник, не пропустіть на якісний продукт. Віддайте перевагу класичному годиннику, який буде поєднуватися з будь-яким одягом.
- Ніцца взуття.
Інвест в якісні шкіряні черевики і черевики. Подбайте про своє взуття і вони прослужать довше, ніж ви думаєте.
Р
р.
Дівчинка повинна дивитися не тільки те, що вона носить, але і що вона виглядає як. Ключові слова, які можуть описати її зовнішній вигляд, свіжість, занурення, мінімалізм.
Все від манікюру/педікуму до акуратних укладених пасма слід вказати, що ви шукаєте свіжі і бездоганно красиві.
- Білі зуби.
Не варто відбілювати їх на неприродний білий відтінок. Але варто мати на увазі, що з жовтими зубами образ жінки не вийде успішно.
Р
- Секретний манікюр.
Немає сльозоподібних квітів. В ідеалі немає кольору, просто полірують нігті без кутикули.
- Чисті волосся.
Я не думаю, що я повинен пояснити. Свіже, здорове і добре вкрите волосся є одним з основних ознак леді, і будь-яка жінка, яка піклується про себе.
- Грибна шкіра.
Шкіра повинна залишатися свіжим і відпочивати. Для того, щоб заощадити трохи на поїздці до косметолога, можна скористатися популярними пропозиціями зі знижкою від спеціалізованих сайтів або слідувати акціям, які часто виконуються салонами краси.
- МАКАЖ А-ЛА "Натурель".
Ваш макіяж повинен виглядати так, що ви не зробили його на всіх. Гладкий тон шкіри - найкращий друг стильної дівчини. Леді не буде використовувати яскраві кольори в макіяжі. Спробуйте уявити Kate Middleton або Charlene Whittstock з Nicki Minaj макіяж.
до 1 2 3 4 5+
Фото: tumblr.com