Арнольд Шварценгер

Наприкінці минулого місяця могутній Арні перетворився 65. Це важлива річниця для всіх, адже є щось думати про екваторі. Арнольд, ймовірно, думав про те, що робити далі, але ми не будемо попереду себе, але подивимося на те, що Арнольд Шварценгер був і ставився, ім'я якого вже стала побутовою назвою. Сильний, красивий і простий австрійський.

"Музичний хлопчик".

Уже у віці 18 років мускулатура Арнольда Шварценегера може бути приурочена багатьма старшими культуристів (не сумнівається, що справа). Він ледве вводив у доросле життя, і його м'язи існував, якщо крім нього, так як тіло Арнольда в 1966 році нагадує тіло міцного дорослого чоловіка, не фізика молодого 18-річного солдата. Він гордо продемонстрував свої біцепси, трюфети та інші м'язи на пляжах Каліфорнія.

3250Р. 3700Р.

"Король дискотеки"?

Після 11 років працював в фітнес-клубі і перейшов на Сполучені Штати Америки, австрійський Арнольд вже перевозив Донну літо в руках! У 1977 році ромби про бездоганний бодібілдер швидко розкинувся по Америці, він почав виграти один титул після іншого, а пізніше перенапружився як актор.

"Дякую"

У 1979 році Арнольд взяв на себе ліберальну подорож на приватні яхти. Чоловік, як і його супроводжувався дівчатами. Багато дівчат, хороші і різні.

"Конан Барбар"

З цим фільмом у 1982 році почався довга подорож в кіно. Особливо для зйомок він отримав ще більше м'язової маси і ставив на броню, яка, як вона вийшла, стала частиною успіху Шварценгера. Дуже ефектно виглядає довгошерстий Конан.

"Особливе навчання!"

Промо для фітнес-центру в 1985 р. дозволило Arnold заробляти гроші. У той час він був вже зіркою, але для того, щоб не пропустити можливість отримати тиди суму, Schwarzenegger погодився носити щільний червоний трикотаж і спортивні шорти того ж кольору, взявши модель поз.

"Твінс"

The 1988 комедія з Denny DeVito і Arnold Schwarzenegger в ролях не може, але як я особисто дивитися його з задоволенням, що я хочу інших. На фото Арнольд надає своїм співстарям деякі фітнес-підказки в суботу Night Live.

"Хавай вихідні"

Ви ніколи не дивитеся, як хлопчик, так і з 1996 року, Шварценгер втратив свою колишню форму, але за 49 років така фігура просто для щастя!

"Бринг банера"

У 2002 році Арнольд не присуджував нагороду, і він привітав на перемогу бодібілдера Джей Рікер з Колумба. Це Арнольд Класичний, до речі.

"Людина."

Наступним кроком у кар’єрі Арнольда стала посаду Голови Каліфорнія. 7 жовтня 2003 р. з дружиною Марія Креівер, з якою він розщепився у 2011 році.

р.

"Мр. Cool."

У 2010 році Schwarzenegger вирішив виготовити старі дні і покласти на супермодний і супер прохолодний шкіряний жакет. Птахи не були, але розлучення з Марія є доказом того, що він працював.

"Холі Трійка"

Bruce, Sly і Arnie на прем'єрі The Expendables 3 серпня 2010 року.

"Це не проблема для нас."

Чи є колишнім губернатором їзда його велосипед на натовпі вулиці? Це можливо, але не тут, але в Великобританії. Молот, Арнольд!

"Не проблема!"

12 липня Арнольд відвідав прес-конференцію на Comic-Con. Він чудово виглядає. 65? Pff, це просто початок!