Анна Пяггі

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так я вирішив присвятити цьому випадку всі негарантії.
Відомий модний колоніст і стиліст, який був jokingly назвав “велич моди”, помер 7 серпня в 82-му році життя. Протягом багатьох років Ганна П’яггі залишалася вірною в її еклектичному стилі і ніколи не з'явився в публічному двічі в одному наряді. Під класичною британською шапкою, яскравою помади, хутра, лову фурнітуру та джинси шаббі – Анна Піаггі сміливо поєднується з несумісними. Вболівальники Анни з усього світу загинув її смерть.

Вона почала свою кар’єру як редактора першого жіночого журналу, Арідне, а також співпрацювала з Vanity та італійської версії Vogue, де вона опублікувала її так звану «доппі Пагін». Піаггі - це миша дизайнерів Manolo Blahnik, Stephen Jones, Versace і Karl Lagerfeld. У 2006 році на виставці Anna Piaggi: Fashion-Ology відбулася в Музеї Вікторія та Альберта в Лондоні. На вибірках Balenciaga, Fendi, Galliano, Poiret, Manolo Blahnik, на роботі якого вона вплинула.

На півстоліття Піаггі зберігся один з найвідоміших і поважних модних критик; вона була названа її мишею Карла Лагерфельда, Крістіан Лакройкс і Ганні Версаце. Анна збирається одяг і створила свій унікальний стиль, поєднує в собі речі з різних епох.

В цілому, смерть такої легенди залишила знак у серцях багатьох людей, в тому числі у світі моди.

Валентино модний будинок твітів: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Може відпочивати в миру.
Будинок Versace: Ми привели до втрати Анни Пяггі, одного з найвідоміших діячів італійської моди. Ми продаємо Вам, Анна.
Креативний директор японського Vogue Анна Дело Руссо:
Я завжди прошу Анна Піаггі!
Стиліст, модний режисер Bullett Magazine Melissa Roubini:
Дякуємо за розуміння! Р.І.П.

Модний журналіст Дерек Бласберг:
Відпочинок в миру, Анна Пяггі, вражаючий і часто безглуздий, але завжди безглуздий і надихає.
Русский Українська English
Ми беремо участь у своїх зборах. Ані, ми продаємо Вам. Модний журналіст Дар'я Шаповалова:
Сьогодні, у віці 81, ікона стилю, стиліст і журналіст Анна Пяггі помер. Згадайте!

Королева burlesque Dita von Teese:
Дуже сумний, щоб почути, що Анна Пяггі, одна з останніх ікон краси і стилю.
Tina Kandelaki: Це старий вік! У віці 81, великий італійський модний фантазіст Анна Пяггі помер.
Ми, теж, приєднуємось до всіх вищевказаних, відпочиваємо в миру Анни!