Фото Colin Farrell

Перший ірландський в історії Голлівуду, який може підкорити лише поглядом. Є так багато красивих і відомих жінок на своєму записі, що я був дуже плутаним. З деякими з них, він був в довгострокових відносинах, з кимось просто пішов на дату, але всі вони розставлені про це коричнево-яскраве брюнетка. На погляді я скажу назви кількох жінок серця Коллін Фаррелл: Amelia Warner, Alicia Bachleda-Tsurusha, Lake Bell, Lily Cole, Robin Wright, Britney Spears і Demi Moore (список можна перерахувати нескінченно, тому що Farrell є дуже любим громадянином). Звісно, у нього є діти: Коллін піклується і вирішує своїх двох синів - старшого Джеймса, який тяжко хворий з синдромом Анжела, і молодшим Генрім. У зв'язку з цими подіями, Коллін, які звикли бути відомими для алкогольної та наркотичної залежності, повністю відмовляючи все це і почали вести здоровий спосіб життя, а також займатися благодійністю.

Тексти пісень, а це означає: Він є чоловіком, який не вистачає тільки одного: любов. У своїй кар’єрі він не має проблем, наприклад, нещодавно вийшов свій новий фільм «Щоб все», і дуже скоро ми побачимо ще більше останніх картин: «Сім психопатам», «Один вже мертвий», «Зима казка» і «Про водоплав».

Молодіжні фото Colin:

р.

Останні фотографії

З John Reese Meyers

Благодійний фонд

"Друг мій суворий день..."

На множині "Александр":

З Britney Spears:

км