Кім Ноорда

В середині-00 Кім Ноурда зробив хутор. вона була на вершині слави, вона бажала дизайнерів і фотографів. Щасливі перспективи і завдання пропонують сліпучу модель. Кім був повністю вбирається в роботі до одного дня все змінилося.

р.

Кім Ноорда народився в Амстердамі 22 квітня 1986 року. Як і багато інших моделей Кім не обирає професію, але її: в 2003 році відомий scout Wilma Walker помітив дівчину. Через рік Кім дебютував у Парижі та Мілані, взяв участь у виставках Chanel, Jil Sander, Prada, Miu Miu. Як почалася закономірність успіху, рекламні кампанії, зйомок, шоу.

Нідерландська модель отримала в модний бізнес тільки в той час, коли необхідно здивувати своєю унікальною особливістю, або бути дуже тонкою. Здається, що унікальність досить, але, в цілому, стандарт Кім був недостатньо. А потім вона почала диліґентно скидати фунти.

І в той час як Кім не визнавати проблему, вона стала очевидною в 2008 році, що Ноорда мала харчову проблему. Кім Нурад був діагностований анорексією і відправлений для лікування.

Я був 15, коли я почав, і в 18 я був в шоу. Я поборовся не набирати вагу, коли я розглядав важку модель у порівнянні з іншими.

Нурда переніс перебіг терпіння і успішно переносить хворобу. Звичайно, не вдалося відновити втрачені ресурси. У 2010 і 2011, Кім Ноурда, здавалося б, завоював всі бонуси. Але, на жаль, 2012 р. знову не принесла модель роботи.

Тепер голландська модель, хоча рідко бере участь в шоу і з'являється на фото пагонах. Тим не менш, Кім не стане менш щасливою через це. Її світ не закривається модою. Кім Ноорда пішов далі, відкриваючи нові горизонти і цілі в житті.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное