Найвідоміші романи

Памела Андерсон і Томмі Лі

"Sex on Legs" Pam завжди дихає нерівномірно до рок-музика. Серія таких у своєму житті була відкрита Tommy Lee, з якою Андерсон задружився в 1995 році через чотири дні знайомства, або бути більш точними, нічами знайомства, адже Памела часто підкреслила, що це бурі «ночі збори», які мотивували свою згоду на пропозицію Томми. Три роки вони жили разом, вони мали два сини, але скандал з інтимним відео та іншими проблемами зробила свою роботу і розлучення пари. Пізніше Андерсон прийняв, що Лі був неймовірним божевільним, але було так багато любові і уваги від нього, що в часи вона не знав, що робити з ними.

Кармен Electra і Dave Navarro

22 листопада 2003 року блакитно-яскрава краса прив'язала вузол з гітаристом Дава Наварро, який довгий час був її близьким другом. Вона дуже впала в любов з цим хлопцем, і він, не приховавши своїх почуттів, приймав, що він не зробив своїх очей довго. Свою любов виявилася взаємною, і вони, стати чоловіком і дружиною, запустив свою реальну реальність шоу, Till Death Do Us Part: Carmen і Dave. У 2007 році вони офіційно розлучалися. Вони відокремили аміково, без скандалів.

Nicole Richie І Joel Madden

Два впевнені в одному і в майбутньому, бо вони були знайомства протягом шести років (з 2006 року) і їх сімейне життя почалося два роки тому з народженням дочки і сина. Ідилл продовжується в цей день, але Мадден мав намагатися дуже важко, а скоріше боротися за своє щастя, адже близько 10 разів він запропонував Нікола стати дружиною і кожен раз вона відмовилася, до 2010 року, звичайно.

, Україна

Kate Hudson і Matt Bellamy

У 2010 році вона не могла уявити, що вона стала її майбутнім чоловіком. Пара легалізовані відносини в 2011 році за кілька місяців до народження сина, хоча протягом усього періоду після їх розлучення від свого екс-люда, Худсон повторив, що вона не хоче весілля більше. Метт змінив свій погляд на життя і зараз вони живуть щасливо в Лондоні.

(Б)

Zoe Deschanel і Ben Gibbard

Займав у грудні 2008 року, одружився у вересні 2009 року, розлучився наприкінці 2011 року. Все це відбулося так швидко, що музикант навіть не встигав реалізувати, що була дівчина, як Zoe поруч з ним. Він сказав: Я бачив кілька фільмів з нею і природно я думав, що вона була дуже красива дівчина. Коли ми зустрілися, я був здивований, що вона навіть поговорила мені. й

Дженніфер Аністон і Джон Майєр

Поточний Кавалер Катерини Перрі, Джон Майєр, виходить до іншої жінки. У 2008 році музикант зустрівся з Jennifer Aniston.

Гвен Стефані і Гавін Россдейл

«Ми з Гавіном протягом 14 років. Це величезне досягнення, я гордість наших відносин і наших синів, але вірю мене, наша подорож була дуже важкою, Гвен Стефані розповів ELLE.

Ashley Сімпсон і Pete Wenz

Після трьох років шлюбу Ашлі вирішив розбити її улюбленим музикантом і обміняти його на актор Віннсент Піаззу, хоча, по суті, нічого не завадить неприємності. До розлучення вони були разом, але, як тільки документи були формалізовані, Ашлі з'явився в компанії нового хлопця, і Пете було тільки прийняти вдовольне рішення матері сина.

«Ашлі – мій найкращий друг протягом п’яти років. Вона є матір моєї дитини і я люблю і поважати її, тому я прийняв її рішення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Lily Aldridge і Калебр Осло

Ця пара робить великий: минулого року вони одружилися і недавно стали батьками. Модель ВС подарувала свою улюблену дочку Діксі Перл. Нехай вони не дуже підходять один одному вперед, але вони люблять не для чогось, але незважаючи на це.

Маркус Мумфорд

Після п'яти місяців знайомства акторка і музикантка займалася, і тепер вони живуть щасливо чоловіком і дружиною.

Derek Whibley і Париж Хілтон

З ким тільки Хілтон не зустрівся, але в її списку чоловіків розкинувся екс-людей Аврил Лавіне Дерек Хibley (принаймні, тому що вона виглядає смішно з ним).

Kate Mosss і Pete Догерти

Пара зустрілася з іменинником Кате та їхніми смаками. Вони почали приймати кокаїну і спирт разом, піти на численні партії і просто спалювати через життя. В той час, коли Мос був дрібним з усім, але відчував його, щоб змінити своє життя і не було місця для Догерти в цьому житті, хоча він загрожував її залишатися і в одному з інтерв'ю зробив заяву: «Я люблю своє серце». Я люблю спосіб прогулянок і розмов. Насправді я люблю її кістки і її мозок. Він дивний хлопець, але удачливий, не з нею.

2811464