2103
Фредді Меркурій
Я думаю, що зараз хороший час пам'яті одного з великих геній музики, ім'я якого Фраді Меркурій. У ЗМІ він згадується частіше і частіше у зв'язку з екскурсією «королева» з Адамом Ламбертом і завершенням Олімпійських ігор у Лондоні (велика голограма Фредді прокинулася багато), але зрозуміло, що навіть перед цими яскравими моментами пам'ять про нього жили в серцях людей. Люди різного віку, забіги та соціальні фони. Музичний талант Федді є безсмертним і буде похвалитися нашими онуками (на жаль, я сподіваюся, що вони розумні), але хтось крім прослуховування музики цього майстра був відданий спілкуватись з ним. Всі друзі-знайомки сказали, що Фредді є свого роду, і це задоволення для спілкування з ним. Мільйони шанувальників і незрівнянної слави по всьому світу не змінили цей Briton один іота і для решти його короткого життя (і Меркурій померли від СНІДу у віці 45), він любив життя, людей і тварин. Так хто увійшов до числа своїх друзів і друзів?
Фредді в компанії потім-молодої аспіраційної акторки Катерина Zeta-Jones
Фредді з Елтон Джон
Меркурій в компанії Ringo Star
"Королева" і Дієго Марадона
З Andy Warhol.
Майкл Джексон був одним із улюблених друзів Фредді.
р.
Меркурій, Paul McCartney і Bono співати в одному мікрофоні
Singer з jane seymour
вона і хлопець Джордж.
Фредді з одним з найбільш ефектних блондинки 90s - Samantha Fox
р.
Два легендарних профілів - David Bowie і Freddie Меркурій
Монсеррат Кабаллі був одним з кращих друзів Фредді. Разом вони сіють більше однієї пісні...
Фредді та Джордж Михайло
Род Стюарт і Павло Маккартні часто захопили від етапу з Меркурією.
Молодий, Грін Freddie Меркурій і Mick Jagger
Фредді з Анні Ленноксом, які виступали за закриттям 2012 Олімпійських ігор як одного з найвідоміших британських поп-артистів.
Embracing the чудова liza Minnelli
Фредді в компанії потім-молодої аспіраційної акторки Катерина Zeta-Jones
Фредді з Елтон Джон
Меркурій в компанії Ringo Star
"Королева" і Дієго Марадона
З Andy Warhol.
Майкл Джексон був одним із улюблених друзів Фредді.
р.
Меркурій, Paul McCartney і Bono співати в одному мікрофоні
Singer з jane seymour
вона і хлопець Джордж.
Фредді з одним з найбільш ефектних блондинки 90s - Samantha Fox
р.
Два легендарних профілів - David Bowie і Freddie Меркурій
Монсеррат Кабаллі був одним з кращих друзів Фредді. Разом вони сіють більше однієї пісні...
Фредді та Джордж Михайло
Род Стюарт і Павло Маккартні часто захопили від етапу з Меркурією.
Молодий, Грін Freddie Меркурій і Mick Jagger
Фредді з Анні Ленноксом, які виступали за закриттям 2012 Олімпійських ігор як одного з найвідоміших британських поп-артистів.
Embracing the чудова liza Minnelli