Тамбов романтичний (6 фото + 2 відео)

Один молодий людина з Тамбов назвав Артем дуже оригінальний прощення від своєї дівчини.

У суботу ввечері кілька десятків вагонів виповнилося в спеціальному порядку в автопарку за ТРЦ Magnit. У встановлений час водії вагонів перетворилися на фари – в променях світла стало зрозуміло, що слово «соррі» складалося з автомобілів. Цей оригінальний шлях до апологізації коханої прийшла до Артема з Тамбов. Він віддає перевагу приховати свою назву. Незвичайна ідея прийшла до молодого чоловіка на півроку тому. «Це було спочатку планується організувати все на 21 грудня, але виявилося тільки зараз», – розповідає Артем. Щоб зробити це, хлопець звернувся до своїх друзів, а також на одному з форумів він закликав всіх, хто хотів би допомогти йому взяти участь. І хоча не всі розуміли, багато хто відповів на запит хлопця. Всього 39 автомобілів взяли участь в цьому, з яких лише близько 5-6 років. Я не знаю решти, молодий чоловік сказав. На жаль, за півгодини до початку заходу стало відомо, що дівчина, для якої все починається, не зможе відвідувати і не побачить зусиль хлопців. Однак було прийнято рішення про скасування дії. Займав про годину і половину, щоб підготуватися, і результат перевершив всі очікування. Фото оригінальної прощання вже протікає навколо Тамбов, відео зібрав кількасот переглядів. Не чекав такої реакції. І, відверто я не хочу, щоб стати настільки широко відомим. Багато людей в Інтернеті кажуть, що я спробував так важко. Але я зробив все це тільки для моєї дівчини, поділився героя. Як історія не відомо. Але я сподіваюся, що час і зусилля, витрачені не будуть йти в марно. Тим не менш, за те, що Артем просить прощення від коханого, він ніколи не сказав.

3250Р. 3700Р.

Джерело: protambov.ru