Софі Марко

Один день, досить 14-річна дівчина була їзда в проспект Маркусо, і вона збиралася на екрані. У своїх друзів всі вуха немовляті про те, що режисер Claude Pinoto проводить кастинг підлітків для своєї плівки і, напевно, є, не занадто великий, але шанс отримати в справжню зйомки принаймні в екстраси.

Софі Мопу проживав біля Парижа в місті Генільлі, її сім'я була простою: батько був водієм, її матір був продавцем. Софі сама була досить відповідальна дитина, добре в школі, не пропускає заняття, навіть в кіно вона почала йти з друзями тільки тоді, коли вона була 14 років. І ось в якому віці такі «покарані» - кінопокази. На студії Софі вирішили ще записувати під різним ім'ям, просто приймали перше красиве звання, яке прийшла до розуму.

В результаті з декількох тисяч кандидатів Піното остаточно вибрав одну за основну роль у своїй кіно, що він дав коротке, але примхливе звання - «Бом». І був щасливий, який був щасливий, був названий Sophie Marceau.

Миттєво, 15-річна дівчина стала зіркою. «Бом» мав фантастичний, великий успіх, який потрібно продовжувати. І вийшов бум 2 не менш блискучий. За його словами, молода Софі отримала найважливішу французьку премію «Цесар» у номінації «Кращий кіно дебют і найперспективніший актор». Море любителів, море пропозицій і все це до неї - дуже молодий, сором'язливий і неймовірно привабливий дівчина.

Все відбулося занадто рано в моєму житті. І це не погано.

Звісно, такий успіх був великим спокусою, і, не дивно, не для Софі, але для батьків – вони навіть не консультували з дочкою, коли вони вирішили підписати контракт з найбільшим французьким кінокомпанії Gaumont на тривалість 5 років. Звісно, студія почала диктувати молодим дівчатам, в яких фільмах вона повинна грати і в якому – ні, дивитися для збереження її образу.

Тільки Софі вийшов, щоб бути досить застарілим підліток.

8888282р.

До того ж, Софі раптом побували у першу любов – міцний і пристрасний – Андрій Жулавський був старшим, ніж її 26 років, але любителі не були Звісно, 16-річні Софі хотіли б купатися в любові, не знімаючи на жорсткому графіку, і вона знайшла нічого краще, ніж просто розбити контракт з найвпливовою кіностудії у Франції. Неймовірно непереносимий рух.

Реакція була негайна - божевільна була надана величезна штраф - мільйон франків Франції. Я пішов до Чампсів Єлисей, не знаючи, що робити. Я боявся, що я поставила мене у в’язниці для розбиття мого контракту. Жулавський прийшов на допомогу - він найняв хороший юрист, запозичений, Софі додали все, що вона заробила, а штраф був оплачений. Тепер я розумію, що я не маю ніякої шкоди. Вони просто не хочуть втратити мене, і тепер я оцінив його. Софі було безкоштовно крок на всіх чотирьох сторонах, і вона пішла після Анджея.

1683316

Допомогло мені виростити раніше, але в деяких випадках я був ще дитиною. Я завжди був «лим» і подбаний. Всі вісімнадцять років. Всі роки нашого шлюбу... Це дає вам відчуття безпеки, миру.

р.

Зульвавський реж. Марко в декількох своїх фільмах. Не сказати, що вони стали дуже популярними, але той факт, що Анджей може відмінно подавати і відкрити в Софі іншої Софі, яка вона не підозрювала, не вдалося. Коли Анджей і Я на той же множині, він перестає бути чоловіком, поки і стає просто директором для мене. Заради свого чоловіка Софі переїжджає в Польщу, живе там, навчається польська. У 1995 році народження сина Вінсента. Жулавський у поверненні дає свій величезний будинок біля Варшави, що складається з антикваріат. Це був її дитячий будинок мрії.

Я живу тут в ритмі дощу і сонця - це те, як Софі сказали про своє життя в Польщі.

На початку 90-х років Софі знову прокинувся дівчині, щоб викликати французьких режисерів неприпустимо, після чого вона більше не називається найбільш талановитою і красивою французькою акторкою у Франції, але примхливою і дуже малою людиною.

А потім Софі, не бути незрівняним, йде до Голлівуду до зірки в історичному блокбустері Мел Гібсон «Бравесер». Марко органічно підійшов до ролі князів, а спеціально запрошений логопед міг зняти свій європейський акцент з рами. Не вдалося протистояти чуттєвій молодій французьці, і вони мали пристрасну, але коротку романтику. Однак ромби залишалися тільки ромби.

У Бравсері не був Софі лише Голлівудська робота. Після того, як вона відігравала спокусливу віллу Електра, відтворивши Пірсе Бронсонн, в наступну серію Бондів - "І весь світ недостатньо." Электра Король - перша жінка Бонд не втрача. Зазвичай Бонд використовує жінки, які він спить, але тут, навпаки, жінка, яка спить з ним, використовує його.

У 2002 році відокремився Маркове і Жулявський. Маленька дівчина виросла, вона встигла відчути себе незалежною, молодою, впевненою жінкою. Він дав мені багато чудових ролей у своїх фільмах, тихому житті, і найголовніше, почуття материнства. Софі сказали, що завдяки Жулавський і кинувся в руки нової вже зрілої, але не менш захоплюючої любові.

Marceau одружений американський продюсер Джим Ламлі. А Джульєтт народжує.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Детальніше... Я був створений як акторка, Джим досягається як кінопродюсер. Один балансує інші. У нашій парі кожен робить свою кар’єру, але одночасно, як і у наших світах, збагачуючи один одного.

З двома дітьми, особливо якщо вони в пріоритеті, ви не берете участь у зйомок. Але Софі завжди мали тільки свої побажання в передмісті. Вона дозволяє опинитися з кіно життя, щоб перетворити в просту домогосподарка і мати, а потім легко і витончено повертатися і для неї є завжди фільм і роль, для яких немає нагород, і хто не став кіно хіти, але хто чекати (відчуття Марко), дивитися (відчуття Марко), любов (все також через неї), і Софі все більш зміцнює свій статус як європейський фільм diva. Вона залишається, що рідкісна актриса, яка не потребує нагород для цього - Софі має тільки два - офіс коробки і приголомшливий PR.

Габаритний зображення

Захоплюючий актор. Деякі зміни кольору, інші - характер, інші - шафа. Я, за природою, не схожий на зміну всіх різко, я залишатися однаковим, але це не швидко дратує мене, і залишається приголомшливим. Я відчуваю, що я хочу бути, що назавжди і, ви знаєте, я люблю його.

Чи можна стати хорошою акторкою і хорошою матір'ю одночасно?

Непросто. Але я не відчуваю, що я можу вибрати, що мій пріоритет. Я не працюю протягом трьох місяців. У будь-якому випадку, так як для акторки фільму, момент для дітей завжди буде неприпустимо, тому будь-який момент завжди підходить тим самим. На щастя, жінки мають можливість зробити багато різних речей одночасно і все одно відчути себе матір'ю.

Але другий шлюб не був настільки тривалим, як перший, хоча він приніс Софі багато приємних емоцій і, звичайно, дочка. Зліва самотній, Марко вирішив присвятити себе дітям, театрам, портретам своїх улюблених письменників, які вона любить живопис в олії в її запасний час. Також Софі регулярно стає гість Каннського фестивалю і вирішує, щоб згодом присвоїти себе направляючи.

Але на комплекті фільму «Поцілунки в Деувіль» Софі зустрічає всесвітньо відомого гірського хребта Крістофера Ламерт. І незабаром теплі дружні стосунки швидко перетворилися в красивий роман. Я був сподіватися, щоб знайти хороший актор і я знайшов Крістофера, мій найкращий друг і коханий чоловік.

До того, як Міссіон в Деові, ми зустрілися тільки один раз, під час якоїсь урочистої вечері. 1990 р. А потім вони ніколи не побачили один одному, поки Софі запрошували мене до її фільму, двадцять років пізніше, в 2006 році. - Крістофер Ламберт.

Ми весело! Я не обговорював багато речей з моїм партнером, як я маю з Софі. Софі - мій найкращий друг, і вона має надчутливий вогонь для мене. Ніщо, що це коли-небудь трапилося мені у відносинах з жінкою.

Софі Marceau ніколи не використовуються послуги трюків. Збережіть мене! Що таке трюки у Франції? Якщо є внутрішній зміст, це дрібно.

Вона підтримує райдужну асоціацію, яка допомагає дітям виконувати свої заповітні мрії, а також товариство охорони тварин, які навіть присуджують її золотою медаллю. Марко ніколи не працював в декількох високопрофільних проектах, не брав участі в популярних шоу і не зробив великих грошей від реклами.

Актриса ніколи не вдалася до послуг пластичних хірургів, а в повсякденному житті вона менша і менша закордоном макіяжу. Я не можу поцікавити своїх дітей порошком, вона сміється.

Вона є частиною генетики Франції, десь між Ейфелевою вежею і Джонні Холлідай, як Домініка Бенар, акторка, як кажуть.

3610Р. 4200Р.

Софі Марко практично не відвідує соціальні заходи і гучні вечірки: вона неймовірно любить компанію дітей, її чоловіка і себе. У той же час, продовжуючи зірвати у великих французьких фільмах і знімати себе, розуміючи себе і направляючи. Ця жінка досягається і живе, як вона бачить. Вона придумала новий спосіб бути зіркою, і вона не пробачається для цього. Що було раніше, хоча. Тепер Софі пробачає все, приймаючи що вона, гордість про те, що вона, не являючи французьке кіно без її спокусливої орхідеї. Я люблю орхідеї. Це епіфіти, тобто рослини, які потребують іноземного стовбура або гілки для вирощування. Але вони не беруть нічого з будь-якого – вони не паразити, які будуть смоктати сік з цього дерева, через який він буде штампувати. Вони потребують невеликого світла і годують на повітрі. , Україна