Що потрібно в макіяжі?

Вони попросили мене про косметику. Напевно, не всі знають, які кошти вони повинні замінити всю колекцію зайвих коштів. Часто буває, що замість необхідних речей ми купуємо неперевершені і непотрібні замінники.

1370534

гон.

Я не використовую косметику з тих пір. Не тому, що я прекрасною шкірою, але тому що я роблю експеримент. Я не відчуваю різницю. Всі ці зволожуючі, відновлюючі продукти є просто маркетингові трюки. Однак я маю нормальну шкіру, не можу сказати, що якщо у вас є жирний або сухий, то це не важливо для вас. Спробуйте і експериментуйте самостійно.

Що я пропоную вам допомогу?

Прибирання

Гель і піни для очищення і миття - головне, що необхідно мати від косметики. В Азії широко використовується двоступінчаста система очищення - спочатку знімається макіяж, а потім знову промивається обличчя. Зрозуміло, всі вони прив'язані до BB-кремів, але я вже використовував його до того, як я був знайомий з поняттям двоступінчастого очищення. Однак це не правило, але чисто особисті переваги.

Багато радять очищення спрей Діадемін, ціна 130 рублів. Я не спробував себе, але я думаю, що я повинен.

Піна для миття Магазин тіла, 410 рублів. Ідеально підходить для жирної і проблемної шкіри.

Очищення піни Hydra, Yves Rocher, 490 рублів. Написати, що це не чарівний засіб, але 9 з 10 можна отримати з гідністю.

Shiseido Extra Gentle Cleansing Foam The Skincare, приблизно 1500 рублів. Дуже економічний інструмент з чудовим ефектом:
Кремний очищувач. Він утворює рясну піну, знімає забруднення і залишки косметики. Згладжує, відновлює баланс і готує шкіру на наступні етапи догляду.
Ця піна - мій мист-хейв.

Матраци серветки

Є багато речей, які матки - це креми, і очищення матових гелів, і протирають. Але останнім є найзручніший і швидкий у використанні. Ви не можете прийняти його, але що потім? За день протирають знімати забруднення і жирний блиск, роблячи вашу шкіру сяючий здоров'я. Особливо підходить для Т-зони.

Матові серветки Магазин тіла, 170 рублів. У пакеті 65 штук, однак, серветки невеликі, але за цю ціну можна придбати один раз на місяць без проблем. Напкіни мають багато хороших відгуків: видаляє жирний блиск, листя макіяжу і, звичайно, приємно пахне.

Shiseido Pureness Oil-Control Blotting папір, близько 1000 рублів. Ще одна з моїх кладок, тому що це ідеальна серветка. У пакеті 100 штук достатньо одного використання протягом усього дня.

р.

особа.
546889

Що не для обличчя - випробувачі, родзинки, основи, тони, порошки, бронзи, рум'яна і так далі. Я не можу сказати вам все. Однак не всі це так важливо. Як родзинка і бронза. Перш за все, не має сенс застосувати їх щодня (крім Хайлайсера). По-друге, вартість найкращого ярлика - метеорити з Гуерлайн - пригнічений. Ні, у мене є метеорити, але вони подарунки.

Макіяж бази

Основа макіяжу (інше називають ґрунтовкою обличчя) не є тональним. Основа готує обличчя для подальшого застосування тонального крему, створюючи максимально рівномірну і гладку поверхню шкіри. Тому тональні засоби прекрасно падають на обличчя. Це не дешево, але не варто забувати, особливо якщо у вас є пілінг шкіри або акне.

Prep+Prime зі ступенем захисту SPF 50, MAC, ціна 1350 рублів.
База для людини з захисним фактором SPF 50. Наноситься під макіяж як базовий захист від сонця. Дуже легкий, швидко вбирається, невисокий і невидимий на шкірі. Не порушувати фактуру і покриття макіяжу. Спеціальна формула, яка поглинає зайвий жир шкіри і усуває блиск.

р.

La Base Pro, Ланкоме, ціна 1400 рублів. Ця основа розгладжування. І невірне слово розгладжує, всі дрібні зморшки зникають в два рази. Ідеально підходить для тих, хто має акне.

Le Blanc de Chanel, приблизно 1700 рублів. Відбивна основа. Дуже хороша основа, дійсно виконує свою функцію. Крім того, це гарний матрац. Один недолік освітлений. Якщо ви не фанат засмаги, то підстава для вас. Я купив його один раз і я не купив його з. :

Тональні засоби

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У мене був пучок тональних засобів - від Буржуа до Чанеля. Я не знайшов ідеального, але близько до нього в своїй категорії - цілком. Я не буду говорити про BB креми тут - У мене є повна непереносимість цього азіатського продукту.

Макс Факторний безшовний Elixir, 600-700 рублів. Це кращий тональний інструмент з масового ринку. Немає, дійсно, візьміть його, я сильно раджу вас.

M.A.C. Матчмайстер, 1500 рублів. Крем, який регулює тон обличчя. Підходить для сноубордів і любителів надприродного.

Clinique Навіть краще, близько 1500 рублів. Підходить для будь-якої нормальної шкіри без особливо виражених проблем. Я використовував його один раз, я дуже сподобалося кришку. + Не "квітаючи" на всіх.

Дольце & Губана Ідеальний оздоблювальний кремовий фундамент, я купив на 2300. Дуже легкий тональний крем, слабка почервоніння приховує відмінно, відмінно криється, не прокочується. Тим не менш, в щось більш глобальне крем не можна сказати, що без використання, але щільні текстури чітко поступаються. Але тон не був оголошений таким універсальним дією:
Підкреслює природну красу шкіри, надає гладкість і природну променевість - і вона виконує в повній мірі.

Порошок

Порошок можна використовувати як самостійний засіб (то він повинен бути щільніше) або на тон - як дозрівання і обробка.

LUMENE NATURAL CODE SKIN PERFECTOR - це вершковий порошок, тобто порошок і тональний крем в одній пляшці. Дуже добре маски, матки, не забивають пори. Ціна близько 400 рублів.

Пупа LUMINYS BAKED FACE POWDER, ціна 600 рублів. Хороший порошок від масового ринку, приховує недоліки. Розглянуто "запечене" порошок:
Технологія виробництва, яка працює з «запечена» означає гарантії: оптимальна м'якість дотику, максимальна яскравість кольору і максимальна міцність макіяжу.

З огляду на Matissime. Порошкові матки без виготовлення плоскої особи. Прибирає жирний блиск і не висихає. Мій улюблений порошок на парі з Лювеном :) Ціна близько 2200.

Гуерлайн Les Voilettes Мінеральний порошок. Дуже ніжний і легкий порошок. Не буде приховуватися недоліки, але тон відмінно западе. Ціна приблизно 2300 рублів.

свінгери

Румен необхідний в якості оздоблювального дотику - без них образ неповний. Вони зроблять блідо обличчя більш помітним, і засмаглий, зробить його блиском.

Віденський Сабо Рожева де Велурс. Дуже дякую. По-справжньому, там немає. Але це всього коштує 200 рублів.

Порошок Blush від MAC. Вартість близько 900 рублів, дуже добре рум'яна. Легко наносити, складно перестаратися. Величезна колекція відтінків. З тих пір, поки вистачить рум'яна протягом тривалого часу, радимо всім придбати MAC.

Clinique Швидко Блуш, хороший рум'яна, особливо радує щіткою і способом рум'яна на нього наноситься (автоматично). Подарує невеликий світлий. Вони можуть тривати решту дня. Ціна приблизно 1400 рублів.