1524
Джессіка Беале.
Всі західні сайти про зірки трубка, що Джессіка Біель і Джастін Тимберлейк нарешті одружився вранці, але надійний і підтверджений любителям не існує інформації. Якщо це правда або не є медіа-фантазією ще не зрозуміло, але в недавньому інтерв'ю Beal сказав, що тепер вона і Justin занадто зайняті, щоб планувати все. Я вірю її, і дайте жовтий прес. 30-річна Джессіка, як багато шанувальників Тимберлейка кажуть, не варто їх ідолу, адже вона занадто міцна і міцна, і Justin просто сидить під нею каблук. Чи є вона Britney ... але Spears має різну історію і їх романтика довга. Вентилятори повинні прийти до умов з тим, що незабаром Білл стане дружиною свого улюбленого, особливо так як вона не така поганий варіант.
Зовні, вона досить (стата така катастрофа), актриса не погана (Оскар не тягнеться, але сильний середній чоловік), і найголовніше, Яс і Джес були знайомства більш ніж п'ять років і в цей час вони перевірили зв'язки з кварельами і навіть частими. Тепер кар’єра як підіймається, і це час, щоб отримати одружений, щоб консолідувати успіх (старе весілля завжди цікава).
Я знаю це спортивний захід, але подивіться на своє взуття!
1 999 р.
Боротьба з клаустрофобією з чудовим Kate Beckinsale на MMA
Джессіка Твіттера:
Не можна натиснути сукню. Ласкаво просимо у світ
Нью-Йорк з вертольота.
З любов’ю з новим рюкзаком!
Тіні субота покаже вам, хто ви.
Чай зі своєю казковою матір'ю. З Днем Матері!
Ми не можемо вирішити, що макіяж краще.
Джессіка в Comic Con:
р.
Я дізнався, що найпопулярніша дівчина в Comic Con!
Як знімати фотосесію?
На комплекті з Тіною.
Tina є jessica улюблена собака.
2406604 Габаритний зображення
р.
р.
Джессіка Біель Twitter: twitter.com/JessicaBiel
Зовні, вона досить (стата така катастрофа), актриса не погана (Оскар не тягнеться, але сильний середній чоловік), і найголовніше, Яс і Джес були знайомства більш ніж п'ять років і в цей час вони перевірили зв'язки з кварельами і навіть частими. Тепер кар’єра як підіймається, і це час, щоб отримати одружений, щоб консолідувати успіх (старе весілля завжди цікава).
Я знаю це спортивний захід, але подивіться на своє взуття!
1 999 р.
Боротьба з клаустрофобією з чудовим Kate Beckinsale на MMA
Джессіка Твіттера:
Не можна натиснути сукню. Ласкаво просимо у світ
Нью-Йорк з вертольота.
З любов’ю з новим рюкзаком!
Тіні субота покаже вам, хто ви.
Чай зі своєю казковою матір'ю. З Днем Матері!
Ми не можемо вирішити, що макіяж краще.
Джессіка в Comic Con:
р.
Я дізнався, що найпопулярніша дівчина в Comic Con!
Як знімати фотосесію?
На комплекті з Тіною.
Tina є jessica улюблена собака.
2406604 Габаритний зображення
р.
р.
Джессіка Біель Twitter: twitter.com/JessicaBiel