Ріанна і Кріс Браун

Герой Сергія Михалкова в «Круїчській романі» сказав: «Не менше жінки ми любимо, чим більше подобається її». Якщо ви читаєте співрозмовні історії на жіночих форумах, то це стає зрозуміло, що це дійсно так. Чоловічі напої - вона любить його, б'є - любить, прогулянки - любить, не приділяє уваги - теж любить. Ріанна - це міцна, амбітна і незалежна дівчина, але навіть вона не могла подолати себе і позбутися від почуттів для чоловіка, який колись зробив її страшним. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви думаєте, що це був Кріс Браун. У інтерв'ю для Oprah Winfrey нового шоу, Oprah's Next Глава, Rea здивує багатьох шанувальників, кажучи, вона все ще любить її ex Chris Brown:

Ми любимо один одного і завжди любимо. І не хочу ніяких змін. Це може здатися до того, що після того, як все я зробив, я ще люблю Кріса. Але я не збираюся зробити покер обличчям і сказати, що мої почуття мій бізнес. Я люблю його.

Ріанна і Кріс Браун

Тоді, у 2008 році, коли співак Барбадос, який почав швидко набирати імпульс, застрягти стосунки з аналогічно молодим рапером, мало думав, що буде така глибока любов (з Ріанни, принаймні). Реа і Кріс повісили разом, розслабляючи разом, підтримуючи один одного в своїй роботі – логічний висновок їх відносин був весіллям, якщо не за сумнівний інцидент, який відбувався 8 лютого 2009 року. Тоді було оголошено факт побиття Риганни Брауна, співачка була в лікарні. рапер не заперечував провину і не зробив викликів, які принесли потоки ненависті від величезного вболівальника Барбадоса зірки.

Відданість

Ріанна і Кріс Браун

517827

Ріанна і Кріс Браун

Ведуться показання. Коричневий був засуджений до н-ї кількості годин корекційної праці і заборонений підходити до Риганни на п'ятій кількості метрів. У липні 2012 року через шість місяців після інциденту Кріс розмістив два хвилини відео на YouTube, висловивши шкоду над інцидентом. По-перше, з'являються на різних шоу, Коричневий, щоб стати його сорочку на грудях і емоційно говорити про свої почуття для Риганни, ймовірно, сподіваючись, що вона все ще пробачить його.

Ріанна і Кріс Браун

Ріанна і Кріс Браун

Риганна не прокоментувала виписки Коричневий, але водночас уважно їх слідують. Проте вона зробила одну спробу будувати щастя з іншим - в 2011 році вона мала бриф-аффрі з бейсболом зіркою Matt Kemp. Але через кілька місяців, Ріанна тихо зламала з ним. Коричневий час вже став холодним у його бродіння бажання повернути Рі-Рі і почав дати мініатюрний мулатто ім. Карріха, проте цей роман також не дуже довго.

Ріанна з її "перехід"

Кріс з його "переїздом"
Ріанна і Кріс Браун

Раніше в цьому році Ріанна дала причину розмови про своє особисте життя, муки з рапером Drake (вони були зняті в деяких нічних клубах). А потім, як кажуть, лід зламався. 12 травня, в той же вечірці з Drake, Коричневий "біг над" його, але не дієслово, але за допомогою своїх фістрів. Митці мали боротьбу і Кріс, потім гордо продемонстрували вавку на підборіддя, отримав у боротьбі за честь своєї екс-подруги.

Ріанна і Кріс Браун , доб. 5

Ріанна була більш схильна до вироків на YouTube. Цього літа прес неодноразово писав, що Ріанна і Кріс Браун відпустять на одному курорті і таємно витрачаючи час разом. І на основі розкопок Риганни Опра, вона вже давно пробачила її «ви» бій. Про любов, як кажуть, не може протистояти. Здається, що дуже скоро ми почуємо про дотик рішення цих двох обстінних і довершених артистів.