Ріанна і Кріс Браун

Герой Сергія Михалкова в «Круїчській романі» сказав: «Не менше жінки ми любимо, чим більше подобається її». Якщо ви читаєте співрозмовні історії на жіночих форумах, то це стає зрозуміло, що це дійсно так. Чоловічі напої - вона любить його, б'є - любить, прогулянки - любить, не приділяє уваги - теж любить. Ріанна - це міцна, амбітна і незалежна дівчина, але навіть вона не могла подолати себе і позбутися від почуттів для чоловіка, який колись зробив її страшним. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви думаєте, що це був Кріс Браун. У інтерв'ю для Oprah Winfrey нового шоу, Oprah's Next Глава, Rea здивує багатьох шанувальників, кажучи, вона все ще любить її ex Chris Brown:

Ми любимо один одного і завжди любимо. І не хочу ніяких змін. Це може здатися до того, що після того, як все я зробив, я ще люблю Кріса. Але я не збираюся зробити покер обличчям і сказати, що мої почуття мій бізнес. Я люблю його.

Тоді, у 2008 році, коли співак Барбадос, який почав швидко набирати імпульс, застрягти стосунки з аналогічно молодим рапером, мало думав, що буде така глибока любов (з Ріанни, принаймні). Реа і Кріс повісили разом, розслабляючи разом, підтримуючи один одного в своїй роботі – логічний висновок їх відносин був весіллям, якщо не за сумнівний інцидент, який відбувався 8 лютого 2009 року. Тоді було оголошено факт побиття Риганни Брауна, співачка була в лікарні. рапер не заперечував провину і не зробив викликів, які принесли потоки ненависті від величезного вболівальника Барбадоса зірки.

Відданість

517827

Ведуться показання. Коричневий був засуджений до н-ї кількості годин корекційної праці і заборонений підходити до Риганни на п'ятій кількості метрів. У липні 2012 року через шість місяців після інциденту Кріс розмістив два хвилини відео на YouTube, висловивши шкоду над інцидентом. По-перше, з'являються на різних шоу, Коричневий, щоб стати його сорочку на грудях і емоційно говорити про свої почуття для Риганни, ймовірно, сподіваючись, що вона все ще пробачить його.

Риганна не прокоментувала виписки Коричневий, але водночас уважно їх слідують. Проте вона зробила одну спробу будувати щастя з іншим - в 2011 році вона мала бриф-аффрі з бейсболом зіркою Matt Kemp. Але через кілька місяців, Ріанна тихо зламала з ним. Коричневий час вже став холодним у його бродіння бажання повернути Рі-Рі і почав дати мініатюрний мулатто ім. Карріха, проте цей роман також не дуже довго.

Ріанна з її "перехід"

Кріс з його "переїздом"

Раніше в цьому році Ріанна дала причину розмови про своє особисте життя, муки з рапером Drake (вони були зняті в деяких нічних клубах). А потім, як кажуть, лід зламався. 12 травня, в той же вечірці з Drake, Коричневий "біг над" його, але не дієслово, але за допомогою своїх фістрів. Митці мали боротьбу і Кріс, потім гордо продемонстрували вавку на підборіддя, отримав у боротьбі за честь своєї екс-подруги.

, доб. 5

Ріанна була більш схильна до вироків на YouTube. Цього літа прес неодноразово писав, що Ріанна і Кріс Браун відпустять на одному курорті і таємно витрачаючи час разом. І на основі розкопок Риганни Опра, вона вже давно пробачила її «ви» бій. Про любов, як кажуть, не може протистояти. Здається, що дуже скоро ми почуємо про дотик рішення цих двох обстінних і довершених артистів.