Краса Секрети від Eva Longoria

Зірка серії Desperate Housewives, одна з найкрасивіших жінок в Голлівуді, Eva Longoria, завдяки їй зовнішній вигляд, в першу чергу, гарна спадщина.

Але навіть дуже привабливі жінки природи потрібно подбати про їх зовнішній вигляд для підтримки краси надовго.

Сьогодні, 36-річний Eva Longoria є одним з найбільш бажаних красунь Голлівуду. Висота актриси американського-мексиканського походження становить близько 157 см. Єва є втіленням стилю і витонченості, вона має гарне обличчя і заточений тонований тіло.

Єва визнає, що вона любить позування перед камерами в нижній білизні і бікіні. Звісно, дивлячи Єву, багато жінок дивилися: що секрет її стрункості? Чи є вона після будь-якої нової програми втрати ваги, приймаючи наркотики з спалювання жиру або збільшуючи?

Гаряча домогосподарка Eva Longoria коментує баланс є ключем для підтримки чудова фігура ми бачимо на телевізорі весь час.
(доб. 3)

Модерація – секрет дивовижного тіла акторки. Наймолодіша відчайдушна господиня зірка намагається зберегти її баланс, коли мова йде про харчування.

«Я не кажу себе з дієтами», - сказав він. Я люблю рибу і овочі, але я не можу обійтися без сирників і піци. Якщо все в модерації немає нічого неправильного з ним. й

ЕВА, спочатку з Мексики, виріс на ранчо в Техасі. З дитинства вона була дуже активною і не могла жити без спорту.

Як дитина, я грала баскетбол, гімнастика, була в групі підтримки ... в цілому, я був Я не дуже хороший у всіх цих діях, але я був дуже nimble, вона говорить. Дуже сподобалося баскетбол. Я був атакуючий плеєр. На першому я був занецінений через мою крихітну висоту, але мій вітрук був швидкість!

Більше зелені.

Одне з улюблених продуктів Єви є листяною зеленню, і в той час як вона їсть багато, це, як правило, права їжа.

«Я мексиканці, тому я варю весь час», – каже вона. Я їсть багато, але в основному овочі. Я люблю хребта і Брюсселя проростки. Я їсть овочі з кожним прийомом їжі. й

«Чи не треба їхати на дієту, але я ніколи це не робив», - сказав він. Для найбільшої частини я харчаюся. Але величезна перевага навчання полягає в тому, що ви можете їсти те, що ви хочете. Так іноді я не заперечую себе спагетті і фрикадельки.

«Я люблю бути маленькими і маленькими», – розповідає зірка. Немає нічого, що я хочу змінити мій зовнішній вигляд.

Повний відпочинок і релаксація
Єва говорить, що основа для пошуку приголомшливих, стає повним релаксом, який дуже важко досягти життя в Голлівуді, де папарази не дозволить розслабитися. Тому актриса йде на острови Бори Бори, які розташовані в французькому полінезі. Вона каже, що навіть найзяскравіші доповідачі не отримають її. Він є, що вона може повністю розслабитися, повністю розслабитися, плавати власному басейні або в окремому джакузі. І всі процедури приходять зробити прямо в невеликому бунгало.

Впевненість в собі

Єва Лонгорія говорить, що головна краса секрети вона отримує не від модних стилістів, але від її босом подруга Бритней, з яким актриса була друзів з раннього дитинства. Зірка серіалу Desperate Housewives є обов'язковою, що вона виглядає чудово, дозволяє їй внутрішню впевненість у своїй привабливості. Вона навіть має свого роду мантри, що вона любить повторювати: не народжується, щоб помітити – динамітити зберігається в невеликих ящиках. Ця фраза часто повторюється матір'ю актора, і Єва повністю відповідає цій заяві.