3650
Фото Alexa Pettifera
Якщо Олексій Петєфер перебуває в кіно, почекайте свого нового романтика з його партнером. Емма Робертс, Діанна Агрон і Рілі Кеох (великий дует Елвіса Преслі, до речі) вже побували місце жінки свого життя, яким, на жаль, або непристойно, Олексій ще не зустрівся. Не дивлячись на те, що він був зайнятий Рілі, майбутній весілля був чутний, щоб бути в зв'язку з невідповідністю Птифера. Він 22 роки, він слухняний і не ходив до ворожої величі тут: він буде обдурити і він не зв'язується, якщо ви навіть онука Президента. В той час як молодий, ви можете обміняти, що правда не повинна бути включена в рейтинги Лева DiCaprio і Джорджа Клонею, які здавалося б, мають намір залишитися в одному для життя. Алекс не перший рік в кіно, він був актором з 2005 року, що дуже добре для такого молодого актора. «Я четвертий» і не так давно загинув «Супер Майк», де він отримав одну з головних ролей смужки під псевдонімом «Баби».
Олексій почав свою кар’єру як модель, але пізніше, як часто справа, спробував себе актором. Він виявився – виріс і тут він вже виріс британський зірку і ідол багатьох дівчат.
Алекс і Діанн Агрон на поїздках:
р.
Pettifer весело з друзями:
р.
Алекс і Рілі Кег:
р.
р.
Габаритний зображення
Як Йокер ...
Олексій і сестри Міхалки:
289173
Фото з зіркою: хто фотографував з ким незнімний, але обидва задоволені:
1993-1802
На комплекті Scaryly Красуня:
Alex on the set of Lana Del Rey відео for the song "Summertime Sadness" (Я бажаю, що він не дав диму, але зірвав себе):
Р
р.
"Супер Майк".
Олексій Петтьфер Twitter: twitter.com/apettyfer
Олексій почав свою кар’єру як модель, але пізніше, як часто справа, спробував себе актором. Він виявився – виріс і тут він вже виріс британський зірку і ідол багатьох дівчат.
Алекс і Діанн Агрон на поїздках:
р.
Pettifer весело з друзями:
р.
Алекс і Рілі Кег:
р.
р.
Габаритний зображення
Як Йокер ...
Олексій і сестри Міхалки:
289173
Фото з зіркою: хто фотографував з ким незнімний, але обидва задоволені:
1993-1802
На комплекті Scaryly Красуня:
Alex on the set of Lana Del Rey відео for the song "Summertime Sadness" (Я бажаю, що він не дав диму, але зірвав себе):
Р
р.
"Супер Майк".
Олексій Петтьфер Twitter: twitter.com/apettyfer