Девід і Бекхем Стиль

За більш ніж 13 років Давид і Вікторія Бекхем мешкали в душі. Під час свого життя пара мала чотири діти, величезний будинок і щось інше, що радує їх щодня. Вікторія стала дизайнером, Девідом очолював модельний бізнес, але крім того, вони обидва змінилися зовнішні вигляди. Сьогодні ви не можете дотримуватися свого зовнішнього вигляду, але це не завжди так...

1997. Одна з найкрасивіших пар у світі ходить собаки Снооп і Пуффі (коло таких прізвищ) біля будинку. Прості і абсолютно нестарізовані зірки одягнуті в спортивному стилі, який їм колись сподобалося. Важко хто визнав у цій солодкій парі поточний вікі і Давид, але в недавньому минулому вони одягнулися занадто багато в Adidas. Я думаю, що це близько 23 років тут.

Пош і Беки в пошуках власного стилю. Вікторія все ще посміхається, Девід не має стильного стрижки, але це їх і їх минулий стиль, який не цікавий.

1998 р. Вікторія та Давид поспішають на День Святого Валентина. Я дивлюся, якщо вона коли-небудь шкодує, як це? Я розумію, але якщо ви перепрочитаєте інтерв’ю Вікторія, то зрозуміло, що 90-ті роки не найкращий час для свого стилю.

У 1999 році, коли Вікторія та Давид покажуть на романтичну подорож до Парижа. Дівчина має невелику чорну сукню, яку вона пізніше візьме в основу її гардеробу, а на Давиді вже добре прокладені волосся простий блондовий ансамбль. Я припускав молодят на дату.

Шкіряні речі хороші, але не в такому достатку.

Самий рік 1999. І намагався виглядати сексуально: Девід доніс свій кращий костюм і капелюх під час виготовлення характерного хінта, і Вікторія показала ноги.

У 2000 році Девід і Вікторія відпочивали на вечірці. Тоді вони мали дитину, але Вікторія, як завжди, ви не можете сказати, що. Вона в джинсі, він перемішує всі стилі, які ви можете і не може.

Зірка і час перебування одночасно. Вікторія показує нам шикарний костюм і фігуру (з грудями ви можете бути більш скромними, але що сталося, потім пропущено), але Давид ще не іконописний стиль. Він є чистим експлуататором образу Brad Pitt від Fight Club (взагалі, я думаю, Beckham хотів, щоб він був, перш ніж).

У 2003 році музична премія MTV, ангели Вікторія та Давид нащадили. Пара в білому закріпленому кожному.

Розкішна сукня Victoria's від Роберто Каваллі, виготовлена безліч шумів у модних колах. Все, від невеликого до великого, милуючись видом на прекрасну Вікторія в плані з китайським драконом, але Давид знову був менш ворожим. Це його несправність: костюм, як якщо він не світиться, але лука.

Але Давид відреагував у Венеції, створюючи образ, який навіть Бред Пітт заздрить. Ефект "науково" нереально охолоджується. Вікторія завершила картину.

Де куртки з 1997 року? І не вони, тепер у нас є стильна пара в витончених нарядах з голкою.

Фурнітура! В Інституті костюмів Гала, пара чудово дивиться. Handsome David в класичному векседо і по-домашньому Victoria в плаття Armani доповнює один одного відмінно. Візуальний довідник, як змінити Голлівуд (і не тільки там, але в цілому в житті). Кожен рік отримує краще і краще.

2009. Адідас не забуває своїх героїв. Девід став обличчям цієї компанії, а вишукана Вікторія отримала підтримку чоловіка на старті чергової колекції бренду.

Знімки Burberry-style надихають. Що я розумію про еволюцію стилю!