Кожен бачить різну ситуацію. .

На початку XIV століття в Центральній Європі робота була проведена на спорудженні розкішного собору. Керівник робіт був священиком, який був призначений для нагляду за роботою всіх робітників і артисанів. священик вирішив побачити, як працювали родони. Він вибрав три кам'яні Він пішов на перший мансон і сказав:
до Моє братство, покажіть мені про вашу роботу.
Масон відірвав від своєї роботи і відреагував у голосі, наповненому небезпекою і ігноруванням:
до Як видно, я сидів перед кам'яною плитою метр високий, півметра довгий і широкий. Тексти пісень, а це означає: І з кожним інсизором потрапив до цього каменю, я відчуваю шматок мого життя піти. Дивимося, руки проціджують і вкриваються в калі. Моє обличчя санк і моє волосся перетворилося сірим. Ця робота ніколи не закінчується, вона йде на нескінченно, день в день. Він вичерпує мене. Де задоволеність? До собору будується.
На монах підійшов другий мансон.
- Моя братка, - сказав він, "Розчуй мене про свою роботу.
«Брат» відповів в тихому, спокійному голосі, «як ви можете побачити, я сидів перед кам’яною плитою один метр високий і половину метра довго і широкий». І з кожним начальником потрапив камінь, я відчуваю, що я створив життя і майбутнє. Шукаю, я змогла жити в більш комфортному будинку, ніж один я виріс. Мої діти йдуть в школу. Не сумнівайтеся в житті, ніж я. І все це можливо через мої роботи. Я даю мені свої навички собору, і він також дає мені подарунки.
На монах підійшов третій мансон.
Брат, - сказав він: "Розбудуй мене про свою роботу.
"Брати," відповіла музону, посміхаючись по-ширині, в голосі повною радістю. Побачити, я сидів перед кам'яною плитою метр високий і половину метра широкий. І з кожним надрізом доторкнувшись каменю, я відчуваю себе, як я різьбляю долю. Подивіться, ви бачите, які красиві риси з'являються з каменю. Я не тільки втілює свою майстерність і мій ремесла, я докладаю до того, що я ціную і вірю в.
Ось, недалеко від цього каменю, я в миру з собою, і я знаю, що хоча я не буду бачити цей собор завершено, він буде стояти ще тисяч років, що говорить про те, що це вірно в нас, і послужіння цілей, для яких Алмежий відправив мене до цієї землі.
На той час, коли він почув. Він впав у спокійному соні, як він не здався в довгий час, і наступного дня він відставив від своїх обов'язків, як голова робіт і запропонував позицію третій муссон.