Фото Ярослав Павлович

Уся кар'єра 30-річного американського Jared Padalecki якось пов'язана з жахами. У 2005 році він зірвав у двох фільмах цього жанру під назвою «Леон Вольф» і «Будиночок воскових фігур», в тому ж році отримав роль в серії «Натуральний», де ключ – історія про паранормальні явища, а у 2009 році він зірвав у фільмі «П'ятниця 13-го», де він невдовзі захопився маскою фреаком. Ярослав почався з вторинних ролей, тому «Супернатурний» можна вважати його щасливим квиток, який актор поділився своїми спів-старими Jensen Ackles і який привів його до пари відповідних жахівських фільмів. Зараз Падалєка має непристойну кількість шанувальників, але в самому серці він має тільки - актриса Genevieve Cortese, яка ця весна дав сина Томаса. Вентилятори, звичайно, можуть мріяти про цю чоловічу, але я не думаю, що вони мають шанс.

Фото Ярослав Павлович

Нові фільми з Jared, alas, не планується, але восьмий сезон «Суперприродний» в повному гойдалці. Я думаю, можливо, щоб почати перегляд цієї серії, наявність Eccles і Padalecki є дуже хабарі ...

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович р.

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович р.

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович р.

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович

Фото Ярослав Павлович