Фото Ярослав Павлович

Уся кар'єра 30-річного американського Jared Padalecki якось пов'язана з жахами. У 2005 році він зірвав у двох фільмах цього жанру під назвою «Леон Вольф» і «Будиночок воскових фігур», в тому ж році отримав роль в серії «Натуральний», де ключ – історія про паранормальні явища, а у 2009 році він зірвав у фільмі «П'ятниця 13-го», де він невдовзі захопився маскою фреаком. Ярослав почався з вторинних ролей, тому «Супернатурний» можна вважати його щасливим квиток, який актор поділився своїми спів-старими Jensen Ackles і який привів його до пари відповідних жахівських фільмів. Зараз Падалєка має непристойну кількість шанувальників, але в самому серці він має тільки - актриса Genevieve Cortese, яка ця весна дав сина Томаса. Вентилятори, звичайно, можуть мріяти про цю чоловічу, але я не думаю, що вони мають шанс.

Нові фільми з Jared, alas, не планується, але восьмий сезон «Суперприродний» в повному гойдалці. Я думаю, можливо, щоб почати перегляд цієї серії, наявність Eccles і Padalecki є дуже хабарі ...

р.

р.

р.

191948

р.

579887

159065

Сайт розроблено компанією universalweb.com.ua