2012 рік Кінофестиваль

Я пропоную вам модний огляд з червоного килима церемонії відкриття 69-го Венеційного кінофестивалю. Перший день фестивалю був відзначений прем’єр-екраном фільму «Фундаменталіст неперевершено» індійським режисером Мирою Нарі, тому не дивно, що тріумфанти церемонії були Кате Худсон і Лів Шребер, які відіграли головні ролі у фільмі. Так, жінки зірок і їх супутники на червоному килимі!

На червоному ковроліні фестивалю Kate Hudson можна сказати нічого! У наряді з останньої колекції Ательє Версаце, актриса подивилась просто божественною! Асиметрична сукня найделікатного персикового кольору, обробленого намистинами і кристалами Сваровських, створеними розкішним силуетом, а прозорими вставками дали її грайливості - все, як Kate loves. Наприклад, Худсон доводить, що навіть дівчина з маленькими грудями і хлопчиком-і фігурою може виглядати гіперсексуали в щільному вечірньому туалеті. Браво!

Kate і Матвія Bellamy

Letizia Casta виступила з журі кінофестивалю цього року, тому це не останній вигляд французької краси на червоному килимі. Для дебютного релізу Letizia вибрала прозору чорну мереживну сукню з прикрасою великих каменів на вапно (звичайно це Dolce & Gabbana - це обробка важко заплутати з будь-яким іншим). На мій погляд, плаття виглядає дуже благородно і елегантно, незважаючи на напівпрозорий чорний нижню білизну в стилі ретро. Також примітно, що актриса не доповнила її зображення з будь-якими ювелірними та аксесуарами і зробила дуже простий зачіска у вигляді неускладненого пучка. Цей вибір, здається, мені найправильніший - після того, як все, таке плаття "брайт" не потребує інших акцентів.

Р

р.

Наомі Ватти, звичайно, з'явилися на церемонії, що супроводжується чоловіком Liv Schreiber. Актриса об'єднала маршесу плаття з тонкого мережива пісочного кольору з двошаровою спідницею шифона. Я не на всіх сюрпризах від вибору Наомі - вона завжди віддала перевагу ніжним відтінкам і романтичним стилям, а творіння Маршеси явно на списку своїх улюбленців. Золоті прикраси чудово вписуються в образ, а червона помада стала яскравим акцентом, який іноді так не вистачає в макіяжі Naomi. Єдина «але» - зафіксована поза актриса. Я розумію, що цей вечір не був присвячений їй, але чоловікові, але така чудова сукня вимагає гарного поставу і гордо піднятої голови.

р.

Цього року польська акторка Касій Смутняк отримала честь відкрити і закрити Фестиваль Венеції. Що дівчина вибрала для церемонії закриття, ми побачимо в кілька днів, а наряд для першого проходу на червоному килимі можна оцінити зараз. Kasia з'явився перед фотографами в мінімалістичному червоній сукні з відкритою спиною від Armani Prive. Хоча її наряд не відрізняється красою обробки і блиском кристалів, актриса виглядає дуже гідно. Плаття прекрасно сидить на малюнку, а декольте на спині і волосся, зібрані в пучку, відкривають очі на гарну татуювання.

р.

Р

Ще одне створення Доменіко Дольце та Стефано Губана на червоному килимі кінофестивалю. Вбрання італійського модного будинку намагалася Чарлі Чапліна онука Кармен Чаплін. Її плаття виглядає більш скромно, ніж наряд Letizia, але не втратить його в елегантності. Красиві драпірії і красивий стиль, хоча я додаю до образу трохи кольору в макіяжі або світяться каменів. Варто давати Кармен кредит - назад в травні ми побачили її круглою мумією, але через три місяці після вагітності вона знову в великій формі.

Італійська акторка і співачка, а також дочка Мішель Плацідо, Violante Placido прогулялася на червоному килимі в червоному туалеті руки Альберта Феретті. Таке красиве вбрання повністю розкриває всі думки, що червона сукня на червоному килимі не є комато. Я дуже люблю вибір ювелірних виробів і аксесуарів з червоними вставками, але я не захоплений про взуття. Чому не всі жінки на червоних килимах живуть без взуття на платформі? Я розумію, що вони додають кілька сантиметрів до їх висоти, але деякі з них виглядають дуже грубо і потворно. Не Comilfo на всіх.

«Лебед Принцеса на Червоному Килиму» був саме таким чином, що прийшов до мого розуму, коли я бачив італійське телеведуча Fiamette Chicona в білосніжному Альберті Ferretti наряд з глухим мереживом бодіс і спідницею, прикрашеним перо. Щоб бути чесним, я змішав почуття про це образ. По-перше, рожева атласна стрічка явно з місця - вона повинна бути трохи вище, щоб виділити талія і створити правильні пропорції. По-друге, укладка - для такої активної сукні варто підібрати ювелірні вироби більш скромно, хоча зачіска явно в темі - простий хвіст балансує помпою ропа. Якщо ви не враховуєте ці зауваження, зображення досягнеться. Неймовірно бути вгорі три.

Італійська акторка Валерія Маріні з'явилася перед об'єктивами папарази в сукні плетені з тисяч дрібних намистин. Дуже красива сукня (навіть якщо є мільйон ріжучих і ріжучих у всіх видах місця), але силіконові шармії її власника псують весь враження - вона виглядає гладдю. Це жито, що для цього наряду немає дівчата з меншою і більшою кількістю природних грудей.

Назва найбільш оригінальної дівчини вечора я дам в італійську Данилу Віргілію. Не тільки зробив, щоб з'явитися на такому претенсивному заході в сукні «небо», але його дизайн був дуже різним від усіх нарядів на червоному килимі. Сорочка-типова сукня з невеликим квітковим принтом, схожим на одну зношену в нашій молоді нашими бабусями, виглядає дуже мило і небанально. Все це краса коронується прозорою вставкою тюлі і невеликою милою бантою. Як міг Мішель Вільямс пропустити такий наряд?